duydunuz mu kızlar ,boshayallersmile
Yemekteyiz'de fuhuş şoku
Televizyonda yayınlanan “Yemekteyiz” programına katılan Müjde K., kadın pazarladığı iddiasıyla gözaltına alındı
Programda kendisini makyöz olarak tanıtan Müjde K.’, müşteri zannetiği polislerden kendisi dahil üç kadın için 2 bin lira aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kadın pazarladığı istihbaratını aldıkları Müjde K. ile müşteri olarak telefonla irtibata geçti. Önce konuşmak istemeyen ve referans isteyen Müjde K., işadamı sandığı polislerle Fatih’te bir otelde buluşmak için anlaştı. Buluşma yerine Yağmur M. (22) ve Zeynep M. (24) ile gelen Müjde K., 1 saatlik seks karşılığında 2 bin TL para istedi. Seri numaraları alınmış paraların Müjde K.’ya verilmesinin ardından odalara çıkan dedektifler, kimliklerini açıklayarak Müjde K. ve iki hayat kadınını gözaltına aldı.
kim ki bu müjde hatırlayan var mı
bu evin bu adama ait olduğuna inanmıyorum.
bence çekim için eşyalı kiralamış.
salonda çok boşluklar var.
bu kadar zenginse bunlarda süper yemek çatal takımları olmalıydı. yeni almasına gerek yoktu.
ben asla inanmıyorum. böyle çekimler için kiralanan konaklardan biri bu. ve o bunu kiralamış.
offff besbellı bunun evı degıl bence bu adam züüürrrtüünnnn tekı ve görgusuz argo
Ailesinin evi yan taraftaki konaklardan biriymiş. Burası bunun çeyizi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?