Yemekteyiz ShowTv

Betül 2, diğerleri 3 verdi yanılmıyorsam.

teşekkür ederim ...

flaş flaş makyöz diye kendini tanıtan yemekteyiz programına katılan kadına fuhuş baskını polisten !!!!sempatiksalakcinnilmaz::sinifsinifhaoldumsmileklava:

http://www.youtube.com/watch?v=xn1SI510AU0

ben de baktım diğer sarışından bekliyordum ama bu kadın çıktı ...

artık yayından kaldırılır sanırım bu program.

banyoda şampuanlar sabun falan yok. heryer boş.
su içilen mutfakta boş.
diziler için hazırlanan konaklardan biri bu....
aşağıda saz ekibinin beklediği oda bomboş.

Evet benim de dikkatimi çekti heryer boştu...

Günlüğüne kiralamıştır yada bu da yemekteyiz ekibinin bir oyunudur

o evin zaten kiralık olduğuuu belliydiii:jeyyar:
herkesi bu kanal altatyor kıslar ajansda bulunyor erkekler bi öyle ya bizlerde .... yerine konyoruzklava:

varya deli kafam gir şu yarışmaya kafalarına çorbayı boşalt bak neymiş nimete kusur bulmak

evet canım ben bunu coktan fakettim hani burada turizm okumus bir cocuk vardı uzun olmadı daha gökhanmıydı adı neydi modellik flnda yapmıs fln onun gununde sofrada döndu kameraya dogru o arada bi kız sesi geldi cocukta onun dediğini tekrarladı hersey oyun işte belli apacık

Vay be neler olmuş öyle zaten kalitesiz idi şimdi yerlerde artık bu program
yarın bir günde katilleri çıkarırlar yemek yapsın diye

bu program o kadar sevıyesını düşürdüki mılletın artık yeter. bence kaldırılsın bu program. hem yemekleri rezil ediyorlar hem yöreleri , şehirleri, kültürleri mahvediyorlar. insanlıklarını kaybedıyorlar resmen. para için bu kadar küçülmez insan...

bu akşam tekrarı yok heralde gündüz izleyemezdim. gece izlerim diyordum üzüldüm bu dehşet komediyi kaçırdığıma....

başka yerden izlenir mi ki araştırıcam valla merak ediyorum davutun evini

evliside bekarida ,kirmizi noktali filimlerden cikmis gibiler ,turkiyede yasiyoruz biz rusyada degil ,hangimizin kocasi, anasi, babasi boyle giyinmemize izin verir bilmiyorum ama suda bir gercekki bizim ruslardan bir farkimiz kalmamis hatta biz onlari gectik bile

ruslar derken genelleme yapmayalım benimde tanıdıgım cok rus var akraba ve arkadas olarak ve cok iyi insanlar kıyafetleri yerli yerinde

o dengesiz davut maalesef bizim bi tanıdığımızdı evet ev kendisinin değil ama kiralıkda değil bi arkadaşının evi
kendisinin evi fatihte normal bi ev
kuyuymcu olduğuda doğru yani demek istediğim ajanstan falan değillll!!!!!!!

ajansta kayıtlı olanlar baska iş yapamaz diye bi kural yokki istanbulu bilemem ama bazı yerlerde ajanstan seciliyor bence yoksa böyle cins insanları bir araya getiremezler

Son düzenleme:
bende gazetede gördüm ama hatırlayamadım yakalanan kadını

bide utanmaz yemekteyizden sonra müşterilerim arttı demişşş

show tv yemekteyizde reyting adına kaliteyi düşürdü ama yarışmacıları seçerken
bari özenli olsalar milyonlarca kişi tarafından izlenen bir programa rastgele hiç bir
yarışmacı alınmamalı...
müjde olayı resmen rezilliği ortaya dökdü...bu şahıs açıklamasında birde
programa sonrası işlerim arttı bile diyebiliyor.

İyice saçmaladılar artık,yarışma yarışmalıktan çıkmış durumda...

Bu yaptıklarını sadece programı yayından kaldırarak temizleyebilirler...

yarışmacıları düzgün olsa daha çok izlenir
seviyeli yarışmacıların olduğu haftalar beğenerek izliyordum berlin yarışması ve ikizlerin olduğu bölümler gayet güzeldi neden bu yollara baş vururyorlar cins cins insanlar buluyorlar anlamıyorum akannehirakannehir

rezalet yaa...resmen salak yerine kouyuluyoruz..show tv sanada yazıklar olsun..reyting uğruna yapmayacağın yok demekki..bundan sonra izlersem iki olsun..ne günlere kaldık yarabilealemin...

biz turkler abartmayi cok severiz
belcikadada var bu program ve sadece 45 dakika suruyor
insanlar seviyeli ve en onemlisi kavga yok yemekleri begeniyorlar ve adam akilli puan veriyorlar
ben sadece alisverisini ve yemekk yapimini izliyorum
gerisi zaten belli ne olcagi
hep ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…