Yemekteyiz ShowTv

selam kızlar başkaları gördümü bilmiyorum ama söylemek istedm hani geçen bölümlerde bi hostesim ben diyen bi sarşın vardı hep kafasında siyah bir tüy sanki yapışmış oraya işte o kadın diyeyim şimdi fuhuştan yakalanmış kadın pazarlıyormuş yazıklar olsun ona yarışmada ben işte seviyeliyim öyleyim böyleyim diyordu seviyeye bakın ve ifadesinde şunları demiş işte yakalandığıma yanmıyorum yemekteyiz sayesinde kazandığım müşterileri kaybediceğime yanıyorum demiş rezil şey bakın işte nasıl insanları buluyorlar türk halkını kandırıyorlar bu show tw baya işi abarttı yani bu haberi cine5de yayınladılar gören vardır belki aranızda

hostes olan deil o canım makyozum diyen müjdeydi adı sanırım 2-3 sayfa önce cok konusuldu o durum

evet yeni gördüm konuşulmuş ama ben hostestende böle bişi bekliyorum yani ondada var o potansyel

mail attım show tv ye bu programla ilgili geçen günlerde.. ciddiye almazlar belki ama en azından tepkimi belirtmiş oldum rahatladım =)

bende mail attım seçerken daha dikkatli olabilirler
ilk bölünlerdeki seçtikleri insanlar hiç böylemiydi ,
gayet düzgün giyimli oturmasını kalkmasını en önemlisi yemek yapmasını bilenlerden seçiliyordu
şimdi sofra düzeni hazır yemekler bide mini mini etekler görüyoruz ekranda
kabak tadı vermeye başladı
bundan sonra insanlara hep şüpheyle bakıp acaba... diyeceğiz

ay zaten o hostesmi gercekten şüpheliyim
aynen,ben yakalananı hostes sanmıştım.olacağı buydu zaten ,bugüne kadar kadar yarışan genç kızların da aile kızı olduğunu sanmıyorum.hepsi cıbıldak.sanki düğüne gidiyorlar fazla abartılı giyimleri,yazık olan kurunun yanında yaşda yandı.artık bitirirler sanırım ,bu pislikleri hiçbir sabun temizlemez ..kaydirigubbakcemile

e artık bitsin yani ben sadece yemek yapım kısmını izliyorum valla ama gülmeye ihtiyacım varsa devam ediyorum izlemeye bugunde adam çiğ et isteyip yiyecekmiş sanırım fragmanda gördum yani ne kadr saçmalık salaklık varsa barındırıolar

ya programa bir çeki düzen versinler yada acilen yayından kaldırsınlar rating adına bu kadar küçülmek sana hiç yakışmıyor show tvlmaz:

bu son olaydan sonra program yapımcıları kaliteli yarışmacılar
bulmayı denese ya da programı sonlandırsa iyi olur...lmaz:
boludakiler düzgün kişiler gibi...umarım düzeyli bir hafta olur

bu son olaydan sonra program yapımcıları kaliteli yarışmacılar
bulmayı denese ya da programı sonlandırsa iyi olur...lmaz:
boludakiler düzgün kişiler gibi...umarım düzeyli bir hafta olur

düzgün kişiler ama yemekten anlamıyorlar! zeytinyalılara iç fıstık konmazmış! neden acaba pahalı bir malzeme olduğu için olmasın ,dünkü yarişmacının annesimi kayınkalidesimi anlamadım ısrarla fıstık konulmayacağını söyledi.bolu gibi usta yemekcilerin ilinde bu ısrar niye,tüm zeytinyağlı dolmalara iç fıstık ve üzüm konur doğrusu budur...lmaz:

Son düzenleme:
ben mutfakta kural oldugunu dusunmuyorum
bazı yemeklere olmazsa olmaz malzeme kullanılmasa bıle
lezzetı ve sunumu albenı saglayabılır ve tum kuralları degıstırebılır dıye dusunuyorum

bu yarısma ıse tamamen reytıng amaclı ve hedefınden sasmıs durumda bana gore
katıyen tum aıle yapısı ve mısafırperverlıgını
konugun alcakgonullugunu yansıtmıyor
acgozlu, kusur arayan, onune konulan nımete burun kıvıran karakterler tum aıle yapısından nasıbını alamamıs bence

katılıyorumturkbayragi ,,ayrıca bugünkü yarışmacınında dediği gibi bunlar et yemeğini bilmiyorlar, bonfile az pişmiş olur çünkü çok pişerse et sertleşir lastik gibin olur ve etin tadı olmaz.

ve ayrıca kendini bilen iyi yetişmiş bir birey de bu yarışmaya katılmaz.
turkbayragibayağlık, basındada gördük sonuçlarını,bu insancıklar nasıl çıkıyorlar insan içine cook merak ediyorum,

Son düzenleme:
öyle yada böyle ister beğenin ister beğenmeyin bakın kendilerini nasıl izletiyorlar şurada ciddi bir konu olsa kimse yüzüne bakmıyor işte kaçıncı msj olmuş birşeyler yazıyoruz tuhaf değilmi biz buyuz işte...

izliyorum çünkü; ülkem insanını merak ediyorumturkbayragiki bu program amacını çoktan aşmış durumda ülkem insanı komik ler yaa üç kurüş için/

canım bu benim Ülkem insanı olamaz .....Ülkem insanı derken durup düşünmek gerek .Ülkem insanı saygılıdır terbiyelidir edeplidir merhametlidir eleştirirken bile düşünür nimete karşı öyle büyük saygı duyarki asla küçümsemez daha neler neler bu mevzu uzar gider....

yemek kültürünü izlemek, ama hep aynı günlük yemekler..turkbayragi

ben sahsım adına bu programı ızlemıyorum
gecen yıl kasım ayında bır kac kez oturup ızlemıslıgım var ama bu sekılde degıldı sankı

o gunden bu yana ızlemıyorum ama ızlemeden ve ılgılenmeden de yasananlar hakkında haberdar olabıldıgımız bır ulke de yasadıgımız ıcın tasvıp etmıyorum

Yarışmacılar iyice tuhaflaşmış.
Bu haftaki tanıtımda yarışmacılardan biri çiğ et yiyordu.
Ne yapacaklarını şaşırdılar.

bende boludan umutluydum ama fos çık
tı beğenmedim yapılan yemekleri yapmayı denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…