selam kızlar başkaları gördümü bilmiyorum ama söylemek istedm hani geçen bölümlerde bi hostesim ben diyen bi sarşın vardı hep kafasında siyah bir tüy sanki yapışmış oraya işte o kadın diyeyim şimdi fuhuştan yakalanmış kadın pazarlıyormuş yazıklar olsun ona yarışmada ben işte seviyeliyim öyleyim böyleyim diyordu seviyeye bakın ve ifadesinde şunları demiş işte yakalandığıma yanmıyorum yemekteyiz sayesinde kazandığım müşterileri kaybediceğime yanıyorum demiş rezil şey bakın işte nasıl insanları buluyorlar türk halkını kandırıyorlar bu show tw baya işi abarttı yani bu haberi cine5de yayınladılar gören vardır belki aranızda
aynen,ben yakalananı hostes sanmıştım.olacağı buydu zaten ,bugüne kadar kadar yarışan genç kızların da aile kızı olduğunu sanmıyorum.hepsi cıbıldak.sanki düğüne gidiyorlar fazla abartılı giyimleri,yazık olan kurunun yanında yaşda yandı.artık bitirirler sanırım ,bu pislikleri hiçbir sabun temizlemez ..kaydirigubbakcemileay zaten o hostesmi gercekten şüpheliyim
aynen,ben yakalananı hostes sanmıştım.olacağı buydu zaten ,bugüne kadar kadar yarışan genç kızların da aile kızı olduğunu sanmıyorum.hepsi cıbıldak.sanki düğüne gidiyorlar fazla abartılı giyimleri,yazık olan kurunun yanında yaşda yandı.artık bitirirler sanırım ,bu pislikleri hiçbir sabun temizlemez ..kaydirigubbakcemile
bu son olaydan sonra program yapımcıları kaliteli yarışmacılar
bulmayı denese ya da programı sonlandırsa iyi olur...lmaz:
boludakiler düzgün kişiler gibi...umarım düzeyli bir hafta olur
ben mutfakta kural oldugunu dusunmuyorum
bazı yemeklere olmazsa olmaz malzeme kullanılmasa bıle
lezzetı ve sunumu albenı saglayabılır ve tum kuralları degıstırebılır dıye dusunuyorum
bu yarısma ıse tamamen reytıng amaclı ve hedefınden sasmıs durumda bana gore
katıyen tum aıle yapısı ve mısafırperverlıgını
konugun alcakgonullugunu yansıtmıyor
acgozlu, kusur arayan, onune konulan nımete burun kıvıran karakterler tum aıle yapısından nasıbını alamamıs bence
öyle yada böyle ister beğenin ister beğenmeyin bakın kendilerini nasıl izletiyorlar şurada ciddi bir konu olsa kimse yüzüne bakmıyor işte kaçıncı msj olmuş birşeyler yazıyoruz tuhaf değilmi biz buyuz işte...
canım bu benim Ülkem insanı olamaz .....Ülkem insanı derken durup düşünmek gerek .Ülkem insanı saygılıdır terbiyelidir edeplidir merhametlidir eleştirirken bile düşünür nimete karşı öyle büyük saygı duyarki asla küçümsemez daha neler neler bu mevzu uzar gider....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?