Gittikçe tadı kaçıyor. Sofra bölümünü izlemeyi bıraktım. Sadece mutfak kısmını izliyorum.
canım bu benim Ülkem insanı olamaz .....Ülkem insanı derken durup düşünmek gerek .Ülkem insanı saygılıdır terbiyelidir edeplidir merhametlidir eleştirirken bile düşünür nimete karşı öyle büyük saygı duyarki asla küçümsemez daha neler neler bu mevzu uzar gider....
kızlar kim birinci oldu ya, ben kaçırdım sonunu... inş o ebrucu sarışın olmamıştır!
kızlar kim birinci oldu ya, ben kaçırdım sonunu... inş o ebrucu sarışın olmamıştır!
bende ilk zamanlar tamamını izlerdim ama artık izlemiyorum bile sadece arada sırada mutfak bölümüne bakıyorum.........
geçenlerde yemekteyiz programında şok olay diye internette bir haber okudum ......haberde programa katılan bir yarışmacıyla ilgiliydi kendini makyöz olarak tanıtmış ismini unuttum kadının gerçek işi hayat kadınlığıymış bide kadın pazarlıyomuş 2 saati 2000 tl miş polis baskın yapmış falan neyse........ben en çok kadının yorumlarına şaştım yarışmaya çıktıktan sonra işleri açılmış zam yapmış baya popüler olmuş iyiki katıldım diyor yarışmaya gelde gülme yani .........kadının yaptığı işi yadırgamıyorum ama taktiği baya güzelmiş kafası zehir gibi yane..... katıl yarışmaya zam yap tarifeye......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?