Yemekteyiz ShowTv

Gittikçe tadı kaçıyor. Sofra bölümünü izlemeyi bıraktım. Sadece mutfak kısmını izliyorum.

hihoyyythihoyyythahaha kırşehirden tatlı yiyerlermiş ay şok oldum bence attııı bu adam ya
resmenn oyle bi şey yokkk kırşehirin adını vermesin bariiii:uhm:

ara sıra mutvaktaki yemek bolümüne bakyorummm
sana katılyorummm reyyan canımmm artıkk boyle programlar iyice çılkı çıktıııı yaaakötükedihüso

kızlar kim birinci oldu ya, ben kaçırdım sonunu... inş o ebrucu sarışın olmamıştır!

Dün ben de izleyememiştim. Mevlüt'ün birinci olmasına sevindim. Bence para yerini buldu.
Zaten hakeden kazanmıyor, bari öğrenci çocuk sevinsin...

o ressam olan hatun çok mıymıy ya allahım dokunsalar kırılcak hatun.sürekli ben kibar bir kadınım dio falan çok sinir oldum.
merve çok tatlı bir kızdı :)
parayıda mewlütün almasına çok sevindim öğrenci sonuçta :))

mevlüt birinci oldu :hulya: iyi de oldu.....tahir bey
kendi olamayacını anlayınca bayanlar olmasın diye mevlütü birinci yaptı iyi de oldu...
ressam hanım evine boşuna kuaför ve makyöz çağırdı bu durumda hay Allahım neydi öyle ya...
gösteriş ve abartı bu yarışmada doruklara çıkıyor.

bende ilk zamanlar tamamını izlerdim ama artık izlemiyorum bile sadece arada sırada mutfak bölümüne bakıyorum.........
geçenlerde yemekteyiz programında şok olay diye internette bir haber okudum ......haberde programa katılan bir yarışmacıyla ilgiliydi kendini makyöz olarak tanıtmış ismini unuttum kadının gerçek işi hayat kadınlığıymış bide kadın pazarlıyomuş 2 saati 2000 tl miş polis baskın yapmış falan neyse........ben en çok kadının yorumlarına şaştım yarışmaya çıktıktan sonra işleri açılmış zam yapmış baya popüler olmuş iyiki katıldım diyor yarışmaya gelde gülme yani .........kadının yaptığı işi yadırgamıyorum ama taktiği baya güzelmiş kafası zehir gibi yane..... katıl yarışmaya zam yap tarifeye......

sempatiksalakcinniaslında uyutulyoruzda farkında değilizzz tşk ederim harzem CADIARZU

Arada öğretici şeyler olsa da katil olmamak için zor tutuyorum kendimi. Ya anlamıyorum hangi yemek yenmeyecek derecede berbat olabilir? Ya da ben mi çok iştahlıyım :)

Didem Yumaklı ,ev yardimcisiymis bu nedir lutfen biri bana aciklasin
gulsum aydin ben yemek yemiyorum diyor,yemek sirasinda agzini tika basa doldurup daha sonra guc bela cignemeye ugrasiyor,lokmalarini kucuk kucuk alsa bu kadar zorlanmaz..

dun aksam actim kadin mahalle agzi tarzinda cevap verdi,sonrada oglunu fanusun icine koydugunu elalemin kizina vermem gibilerinden tuhaf laflar etti kapattim izlemedim show tv kaliteden cok yoksun,zavalli bir kanal uzun zamandir.

Dünkü yarışmacı kaç puan aldı kaçırdım yine

Birde şu didem mi nedir ev yardımcılığı yapıyormuş maşallah kısa kıyafetler yanında köpeği filan gezdiriyordu ailemein durumu iyi değil filan dedi.

Herhalde başkasının evinde ağırlayacak yarışmacıları pekte süslü ama kesin kıyafetlerde başkasınındır ödünç almıştır bekar demi kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…