Dünkü yarışmacı kaç puan aldı kaçırdım yine
Birde şu didem mi nedir ev yardımcılığı yapıyormuş maşallah kısa kıyafetler yanında köpeği filan gezdiriyordu ailemein durumu iyi değil filan dedi.
Herhalde başkasının evinde ağırlayacak yarışmacıları pekte süslü ama kesin kıyafetlerde başkasınındır ödünç almıştır bekar demi kendisi
yahu bu yemekteyizdede atletle yemek yapma moda oldu yahukaydirigubbakcemile3
Terliyorlar hocam ondandır rahat ediyorlar birde püfür püfür zemuszemus
ank 06cım bana hocam demesen olur mu ya aramızda sanki mesafeler varmış gibi hissediyorum
bu mart ayında böle terliyorlarsa dışarısı buz gibi yazın nasıl olacaklar merak ediyorumkaydirigubbakcemile3[/QUOTE
Tabiki demem canımcım kaydirigubbakcemile3 mesleğine duyduğum saygıdan dolayı demiştim ama çok güldürdün beni kaydirigubbakcemile5
Yazında don atlet yaparlar herhalde hani bazıları çok açılıyorlar ya her yanları ortada oluyor sempatiksalakcinni :sinifsinif:
ank 06cım bana hocam demesen olur mu ya aramızda sanki mesafeler varmış gibi hissediyorum
bu mart ayında böle terliyorlarsa dışarısı buz gibi yazın nasıl olacaklar merak ediyorumkaydirigubbakcemile3[/QUOTE
Tabiki demem canımcım kaydirigubbakcemile3 mesleğine duyduğum saygıdan dolayı demiştim ama çok güldürdün beni kaydirigubbakcemile5
Yazında don atlet yaparlar herhalde hani bazıları çok açılıyorlar ya her yanları ortada oluyor sempatiksalakcinni :sinifsinif:
olumunekankayizsmile
bugun aydının evındeler yemek yerıne bir sürü beddua yıycekler bakalım beddualara kaç puan cıkacak :roflol::roflol:
böyle olacağını biliyordum kadına saygısızlık ,hakaret kültürleri o şekilde
bu gibi tipler bayanları sevmez özellikle seçiyorlar ,sanki tv' ciler bilmiyormu !!
ortam gerilsin bizde burda bunlaraı yazalım
o tipleri özellikle seciyorlar ben de öyle düşünüyorum hatta ben onları yönlendirdiklerini düşünüyorum
yarın sofrada pat vurup soğan kırıyor aferdersiniz ne kadar kıro davranış
ben köylü cocugum şu an köyde yasıyorum eşimin ailesi de keza öle ama şu yaşıma kdar
kesinlikle sofrada soğan kıran görmedim
siz gördünüz mü merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?