Yemekteyiz ShowTv

o benimde dikkatimi çekdi canım bence köpekde evde çalısdığı yerin olacak çünki ailemin durumu iyi değil dedi aydın bey nasıl bu hafta kızlar abim ablam diye diye ama o öteki adama kızdım aydın beyle çok dalga geçiyo

Terliyorlar hocam ondandır rahat ediyorlar birde püfür püfür zemuszemus

ank 06cım bana hocam demesen olur mu ya aramızda sanki mesafeler varmış gibi hissediyorum
bu mart ayında böle terliyorlarsa dışarısı buz gibi yazın nasıl olacaklar merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

gülsüm hanım ne kadar agresifti

Gülsüm neydi öyle ya...Tirtir titreyerek saldırdı,ruh sağlığı pek iyi değil valla.Bakışları filan,Allah muhafaza vallahi:)

prof.erhan
gıcık bilmiş bilmiş konuşup duruyo
aydın mıydı o da durmadan kendini acındırıyor.
Yine bugünkü hanım fena değildi...
Gıcıklaştı iyiden iyiye yarışma.ılk bölümler ne güzeldi,ya da bize değişik gelmişti.Şimdi sıradanlaştı hep aynı çünkü...
Ben eğleniyorum aslında izlerken hayatta ne tipler var,hiç biyerde karşılaşmamayı dileyeceğim kadar itici.Tipler çok ilginç gerçekten.Bugünkü gülsüm hanım numunelik,izle izle şükret haline.Sesine tahammül edebilirsen tabi ki:)

bugun aydının evındeler yemek yerıne bir sürü beddua yıycekler bakalım beddualara kaç puan cıkacak :roflol::roflol:

böyle olacağını biliyordum kadına saygısızlık ,hakaret kültürleri o şekilde

bu gibi tipler bayanları sevmez özellikle seçiyorlar ,sanki tv' ciler bilmiyormu !!

ortam gerilsin bizde burda bunlaraı yazalım

o tipleri özellikle seciyorlar ben de öyle düşünüyorum hatta ben onları yönlendirdiklerini düşünüyorum
yarın sofrada pat vurup soğan kırıyor aferdersiniz ne kadar kıro davranış
ben köylü cocugum şu an köyde yasıyorum eşimin ailesi de keza öle ama şu yaşıma kdar
kesinlikle sofrada soğan kıran görmedim
siz gördünüz mü merak ediyorum

Katılıyorum sana arkadaşım kaydirigubbakcemile5 çok kaba davrandı herkese aydın
Birde kalan yemekleri sevimli dostlarımıza vermedi biz yeriz dedi.

patentini aldım dediği patlıcanlı yemeği ben 20 yıldır yapıyorum kimseden de öğrenmedim kendi uydurduğum yemek,pastırmalı ve parça etlisi çok güzel oluyor.ben başamel soslu yapıyorum ayrıca kabakla da oluyor ,isteğene tarifini yazabilirim,,,

suprizmişşşş bizde yedik adam televizyona çıkmak için binbir takla atıyor bizde yedik yani baha mıymış ben tanımıyorum.yönlendirmeler hat safhada dünkü market peyniri olayı salata olayı yok çukulata yerde duruyor kaydirigubbakcemile falan yarışmacılar nerden görüyo yarışmacılarlara ben artık kızmıyorum yönlendirilip polımık cıkartıp aklı sıra izletticekler,

Son düzenleme:
ne gıcık bu adam

Aydın ne gıcık adam ya hiç birşeyin tadına bakmıyor birde soğanı kırdı masanın üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…