Yemekteyiz ShowTv

duygunun 6 puanıyla 12 aldı yani şimdilik birinci bakalım

hımmm duyguyla arası iyi herhalde birazda onun etkisi var diye düşünüyorum

yemekteyiz oldu yeteneksiz duygu ohaoldumsmileyemek yapmam yaptıramazlar dedi ve dediğinide yaptıııohaoldumsmile

aynen ya arkadaşım ne kadar gıcık bir kız öyle tam zopalık resmen

ay o kız kendini cok guzel sanmıomu cıldırıyorum kendi gununde giydigi elbise neydi onu tunik olarak giyerim ben

artık taraf tutuyorlar ve hakeden almıyo bugünkü yemekleri yaktı ve birinci oldu

ay o şapkalı adam yüzündden benim bile karnıma ağrı giriyo.. adamı çıkarcen bi sahneye, anlatsın dursun tane taneee, sen de dinlicen dayanabilirsen...
ya bu yarışmaya seçilenler bence kendinden şüphe etmeli, ben de ne gariplik vardı da beni seçtiler acaba diye, normal adamı çıkartmıyolar oraya...bayanssulusmile

gulsum kesinlikle katılıyorum bencede hepsi bi kendini sorgulamalı :))
bi adam hiçmi susmaz yaaa.....
işkence yöntemleri arasında o amcaya ve hatıralarına yer verilmeli bence :)))))))))

bahadırın lafı süperdi ya, "ayson mudur, ay sonu mudur, ay başı mıdır"
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla iyi dayanıyorlar bu adama, tv karşısında gerildim resmeeen
klava: klava: klava:

kazanan çok bilmiş neslihan oldu asuman hnm yada bahadırın kazanmasını isterdim duyguda tuhaf biriydi hani iyi oldu 5 olmakla kabullenemedi resmen ama şu vardıki duygu bazen kendini kaybetsede diğerleri kibar vede saygılı insanlardı

bende bahadırı ve neslihanı hiç sevmedim çok kompleksliler gerçi tam izlemedim ama beyin ve dili yapan çocuk miğdem bulandı resmen tipindende belli ne şekil beslendiği onlarla birinci olmasın artık yani zayıf kişilikte insanlar yarıştı Bursadan adam gibi birileri çıkarda utandırmasınlar bali bizi

kızlar nerelerdesiniz ?
bursalılardan yarışmayı izleyen yok mu?
bursanın çok güzel yerlerinde çekimler yapmışlar,benim çok hoşuma gitti valla

ayyy bu asuman dün neydi bugün ne oldu böyle?
dün kibarlıktan kırılan kadın bugün delleniverdi:))
içine oturmuş resmen,yok ben bu kadar uğraştım yok çok emek verdim...

ay Asuman Hanım nasıl da karakter değiştiriverdi şaştım kaldım vallahiii.
Nerde dünkü süt dökmüş kedi , nerde bugünkü çaçaron :|
Saçı başı da çok kötü olmuştu korktum resmen , o tırnaklar hele aman tanrım evlerden ırak.
Tiyatrocu çocuktada ne kadar saçma sapan yorumlar davranışlar ayyyy itici ya , lafa bak çay demle derler ya o tarz cümleler bide bilmiş bilmiş söylüyo neremle güleceğimi şaşırıyorum..
Göksal Bey sevimli ve cana yakındı , adamda neye uğradığını şaşırdı gerçekten yarın onu da tanıyamazsak şaşırmam , gününü atlatan sapıtıyo yarışmada
ıkiz kızlar avare zaten biri diyo Ankara öbürü diyo Malkara..
Şebnem ne dediğini bilen biri , nerden düştüm buraya der gibi bi hali var bakalım , yaşı ufak ama olgun biri gibi görünüyo yemekleri nasıl görücez.

ayyy di mi valla ben de korktum asumandaneyvahedigeldismile
dün nasıl şirinlik kumkumasıydı,herkese canım cicim bitanemsempatiksalakcinnibugün de çıldırdı sanki...ben öyle yapmıştım böyle yapmıştım,menüm çok zordu...duruyo duruyo laf sokuyo,her şey hazır...ama ben böyle yapmıştım...ama ben ama ben...bööö yaniohaoldumsmile
kadir desen sırf renk olsun diye konmuş birisi,ne yaptığını o da bilmiyo benceguclubacismile
göksal beyi ben de beğendim valla,adam uğraştı yani,iyi niyetli bi adam,bakalım yarın ne yapacakCADIARZU
yarın şebnem hepsini muma çeviriyo yalnızdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…