Yemekteyiz ShowTv

Efemine canım orası gerçek zaten , anladım şimdi efemineliği kibar davranışının önünde durduğu için anlamını kaybetmiş gibi geldi size. Efemine oluşun etkisi bu kibarlık değil demek istiyosunuz sanırım. Olabilir tabi. Bu konuda katılıyorum .. Ben de başkalarına saygılı olmaya çalışıyor görgü kuralı falan dikkat ediyor o yüzden kibar dedim.
Ama o kadir miydi neydi ay o çok itici yaa , bi de böyle ağız burun büküyo ya kendisi çok matah bişeymiş gibi ğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ..

kızlar bu şebnem nerde oturuyo başını kaçırdım?şaypaya falan gitti ama daha öncesini seyredemedim,karaman tarafına benzettim yalnız...
kuaförde gürhan...altıparmakta hani...bursanın eski kuaförlerinden...
yaa şebnem evliymiş bi de,şaşırdım valla

ebtuna çok şeyler kaçırdın canım , üvey babasını falan görmen lazım o kadar genç ki , daha 5 aylık evliymiş.. fotoğrafçı , modellik yapıyomuş falan filan..
çok asabi yalnız , mükemmelliyetçi olduğundan tahammülsüz biraz.. Bursa'yı bilmediğim için nerde oturuyo dikkat edemedim

Evet cnım. Mağazada gömlek sormuş tezgahtara... Sonra evlenmişler!!!Zamane gençliği... sempatiksalakcinni

ayy tühh yaa,oğlumla markete gittik oyaladı beni iştebilmiyorumkismile
market kısmında yetiştim:sinifsinif:
Evet cnım. Mağazada gömlek sormuş tezgahtara... Sonra evlenmişler!!!Zamane gençliği... sempatiksalakcinni

aaa aaa oğlan tezgahtarmış yani...bak sen...
ayy neyse...çok sinirli hatun yaa,hepsini boğuverecek gibieyvahedigeldismile

lmaz:Ben herşeyin büyüğünü severim diyo Şebnem.. Ne demek istedi ki??!?!!! laelaelaelaelae

lmaz:Ben herşeyin büyüğünü severim diyo Şebnem.. Ne demek istedi ki??!?!!! laelaelaelaelae

hahaha ben de buna çok güldüm yaasırnaşık şeyben hr şeyin büyüğünü severim:roflol::roflol::roflol:
o mikserin parçası da nasıl kırılmış hayretkafamçokkarıştı
kadir de çok komik yaa,çıldırtmayın beni dedi deminsempatiksalakcinni
bakalım yarın kendisi ne yapacak:hulya:
şebonun asıl bombaları bundan sonra geliyo galiba kızlar,ortam ısınmaya başladı iyiceeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…