Yemekteyiz ShowTv

ayyy böyle bursamızı görmek çok hoşuma gitti yaaa:dance:Şeniz
dün ihsaniye,fsm falan
bugün de maksem temenyeri tarafarını gezdiler...çekim yaptıkları yerleri güzel seçmişleryerimseniben
bizim marktleri falan görünce bi tuhaf oldumaklinialirimsmile

Bak o konuda Göksal da Asuman da Bursanın yerel tatlarını , tarihini çok güzel tanıttılar ellerindeki imkanlarla bence . Diğer yarışmacılardan pek umudum yok bu konuda.. Şebnem cidden delirmiş , mahfetti valla misafirleri ağızlarını açamadılar korkudan Aslında haklı ama yarışmanın formatı yapılan işkencelere güleryüzle yumuşatarak yanıt verebilmekten geçiyo biraz o yüzden yarın o sonunculuğu garantiler diyorum Bu arada çok hoş kız değişik bi karizması var.

evet ben de beğendim şebnemi....yarın da dayanamadığı için patlıyor galiba,daha seyretmedik ama seyredip göreceğiz bakalımsempatiksalakcinni
asumanla göksal gerçekten bursayı tanıtacak her şeyi düşünmüşler,çok güzel olduyerimseniben
kadiri anlamadım bence onu renk olsun yaygara çıksın diye seçmişler
ikizleri de değişik olsun diye olabilir çünkü varlıklarıyla yoklukları çok belli olmuyor,ama bu şekilde gidrse onlar 1. olabilir,çünkü şebnem agresif olduğu için puan alamayabilir,kadire de bi antipati oluştu zaten,pek yemek yapaileceğe de benzemiyo zaen:hulya:kızlar kazanabilir yaniakannehir

kızlar gerçeken beğendinizmi yarışamacıları ya bilmiyorumkismile
ben kusura bakmayın ama göksal denen adamdan resmen iğrendim zaten bursada bi meşurumuz vardı Allah rahmet eylesin ondan sonra adı çıktı bence bilinçli seçtiler adammı diyim nediyim artık utanmıyo bide evli barklı çocukları var ne biçim konuşmalar tavırlar onlar.asumana gelince dün nekadar mutlu oldum ne kadar kibar neşeli dedim güzel tanıttı bursayı o folklor ekibini ne güzel düşünmüş dedim ama bugün şaştım kaldım hiç yakıştıramadım ama kadın napsın bi yandanda kaldı cahillerin arasında (yemek bilgisi konusunda).ikizler ruh gibi zaten varlarmı yoklarmı belli değil şebnem çok ukela 20 lik kız havası yok hiç ama öyle çok bilenler fos çıkıyo ,zaten bursalıda değilmiş kadir desen şımarık rahat bi çocuk pek bişey bildiği yok ...amaaaan Bursayı bunlar tırnak ucum kadar tanıtamaz yazık yani bumudur bursa insanı kötükedihüso.ha unutmadan ayrıcada (kemal paşa tatlısı değil mustafa kemal paşa tatlısı )

Son düzenleme:
ilayda canım ben de yarışmacıları beğenmedim...hatta hep düşünürdüm yemekteyiz bursada olsa kimler yarışabilir diye...o kadar iyi insanlar seçilebilecekken bunlar seçiliyor...ama amaç belli...özellikle böyle tipleri seçiyorlar ki reyting olsun...
göksal beye gelince açıkçası ben kibar buldum...
dediğin konuda haklısın eşim bursalı ve bursalılar hakkında yapılan o iğrenç muhabbatten nefret eder ve reklamlarda yarışmacıları görünce çok kızdı bunları özellikle mi seçmişler bursalı diye dedi...ama ne yaparsın tv böyle...ben de çok kızdım ama böyle yapacaklrı belliydi
yine de bursayı görmek hoşuma gidiyor...güzel yerlerini gösteriyorlar,bildiğim yerlerden geçince daha bi hoşuma gidiyor valla

Göksal bence gayet kibar biri , samimi tavırları var diyemi size uzak geldi biraz , ne demek istediğinizi anladım ben gerçi de. Kendisi de farkında ve yapmacık değil dobra en azından , '' ben severim allı pullu kıyafet , bayanlarla daha iyi iletişimim '' diye açıklıyo zaten , bunlar kimseye zarar veren davranışlar olmadığı için bana çok garip gelmedi , sonuçta evli , 2 çocuk babası Allah bağışlasın.
ilaydahey sen niye katılmadın yarışmaya?

ebtuna doğru söylüyosun evet reyting davası diğer yöresel yerlerde yarışanlarıda hiç beğenmezdim demekki yarışmacılar yöreye göre değil yarışma kendi dişine göre insanları seçtiği için böyle seviye düşüyo yöre tam anlamıyla tanıtılamıyo ve bissürü şey ama bildiğim şu çoğu bursalı özellikle erkekler yarışmacılar memnun değil Çok üzgünüm çoook

AttaQue bana neden uzak geldiğini gayet açık yazdım ve kendi düşüncelerimi yazdım bizim yemek kültürü yüksek bi çok insanımız var yöresel yemeklerimizi tanıtıcak insanlarımız var ben sadece yarışmacıları bu konuda basit gördüm memleketim olduğu içinde üzüldüm .ben bu yoğunlukla anca izleyebilirim canım zaten kendime güvensem katılırdım bildiğim bi çok yemek var ama sadece biliyorum , e onları hem bilip hem yapabilen varken benim ne işim var yarışmada ama demi :1closedeyes:

Son düzenleme:
Bunlar Bursayı tırnak ucum kadar tanıtamaz demişsin ya ben o yüzden dedim ilaydahey
Bende diyorum ki bir şehir bir kültür 5-6 kişinin formata uygun olmasını gerektiği bir yarışmada zaten ne kadar tanıtılabilir? Ben Bursayı hala çok güzel bir şehir olarak görüyorum bu yarışmada fikirlerimi değiştirmeyecek. Göksal Bey kibar davranışlı naif biri diye tüm Bursa erkekleri böyledir diyen biri değilim bence sende bu konuda rahat ol..

evet canım maalesef burda amaç izlenmek,reyting...eğer düzgün insanlar seçseler,amaç iyi yemek yapmak ve yöreyi güzel tanıtmak olsa bu kadar izlenmezdi,bu yarışmacıları da seçmezlerdi belki...
zate dikkat ederseniz her hafta mutlaka aykırı,uçuk kaçık,agresif...vs...sinir bozucu özelliği olan brilerini seçiyorlar mutlaka
göksal bey için ben de aynı şeyi düşünüyorum kibar ve samimi geldi bana da...benim eşim de bir bursalı olarak bu yarışmacıların seçilmesine çok kızdı ama diğer şehirlerden katılanlarda bunlardan çok daha sivrilen tipler vardı:1rolleyes yüzden hiç kafaya takmaya değmez:umursamaz:
neyse bakalım bu akşam şebnem neler yapacaksempatiksalakcinniherkesi muma çevirmiş valla:hulya:
yarışmaclar falan bahane,güzel bursayı görmek şahane bence:lepi:

Anaaa Şebnemin babasını Şebnemin eşi sandım ya ben , ne kadar gençler maşşallah..

vallahi ya inanılır gibi değil, kimse inanmaz babası olduğuna, amcam bakmış kendine vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla alışverişe üvey ablamla gidiyorum dedi amabilmiyorumkismile

adamlara kibar falan diyosunuz ya eşim annem kardeşlerim falan otururken ev baya kalabalık cümbür cemaatiz yani erkek kardeşim bu kırıkları bilerek mi koymuşlar bursalıları uyuz etmek için dedi bütün herkes de katıldı bu duruma. düşündüm gerçekten öyle. genç olan çocukta evli olan adam da isimlerini bilmiyorum şöyle bi bakıyorum denk gelirse bildiğin kırık gibiler:) kibarlık başka bu başka bizim oralarda sütlü diyolar böyle tiplere. bursalılar için zaten çirkin bi geyik varken bu tiplerin seçilmesi manidar olmuş. yakışmamış bence.

tamam da kırık dediğiniz tipler kibar olamaz mı?
kaba mı dielim şimdi adama , ne diyelim anlamadım ben..

tamam da kırık dediğiniz tipler kibar olamaz mı?
kaba mı dielim şimdi adama , ne diyelim anlamadım ben..

bana pek öyle kibar gelmedi. ne kadar kibar erkkler var bana bu hissi uyandırmayan. efemine geldi bana. yani kuşum aydın da çok kibar ne bileyim fatih ürekte. onlar benim için kibar değil sadece farklı bi anlamı var bu tipler de böyle. özellikle seçilmiş gibi demek istediğim bu. benim fikrim. hele o dans etmesi sahnesi. hangi erkek o kadar rahat kıvırır yani.
kibardan ziyade tuhaf geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…