ayyy böyle bursamızı görmek çok hoşuma gitti yaaa:dance:Şeniz
dün ihsaniye,fsm falan
bugün de maksem temenyeri tarafarını gezdiler...çekim yaptıkları yerleri güzel seçmişleryerimseniben
bizim marktleri falan görünce bi tuhaf oldumaklinialirimsmile
Bak o konuda Göksal da Asuman da Bursanın yerel tatlarını , tarihini çok güzel tanıttılar ellerindeki imkanlarla bence . Diğer yarışmacılardan pek umudum yok bu konuda.. Şebnem cidden delirmiş , mahfetti valla misafirleri ağızlarını açamadılar korkudanAslında haklı ama yarışmanın formatı yapılan işkencelere güleryüzle yumuşatarak yanıt verebilmekten geçiyo biraz o yüzden yarın o sonunculuğu garantiler diyorum Bu arada çok hoş kız değişik bi karizması var.
AttaQue bana neden uzak geldiğini gayet açık yazdım ve kendi düşüncelerimi yazdım bizim yemek kültürü yüksek bi çok insanımız var yöresel yemeklerimizi tanıtıcak insanlarımız var ben sadece yarışmacıları bu konuda basit gördüm memleketim olduğu içinde üzüldüm .ben bu yoğunlukla anca izleyebilirim canım zaten kendime güvensem katılırdım bildiğim bi çok yemek var ama sadece biliyorum , e onları hem bilip hem yapabilen varken benim ne işim var yarışmada ama demi :1closedeyes:
Anaaa Şebnemin babasını Şebnemin eşi sandım ya ben , ne kadar gençler maşşallah..
vallahi ya inanılır gibi değil, kimse inanmaz babası olduğuna, amcam bakmış kendine vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
tamam da kırık dediğiniz tipler kibar olamaz mı?
kaba mı dielim şimdi adama , ne diyelim anlamadım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?