Yemekteyiz ShowTv

Süprizim geldi diye ikizleri azarlıyo... Süprizi herkese birer sopaymış falan!!!! Misafirler tırstı.. ohaoldumsmile

Bu Göksal bey de kapı gıcırtısına oynuyo..
Bayanlar onun yanında ağırbaşlı kaldı vallah!!

ya bu ıkızler ne kadar aklı başında agır kızlar yaa çok sebdim ben bu gacılarıı....ilk gördügümde türkiyenın yenı cicişleri geldi dedim ama bunlar çok akıllı maşşallah

Şebnem o kadar azardan sonra bi de hediye veriyo misafirlere..
Ben misafirlerin yerinde olsam kabul etmezdim o hediyeyi..

ayy evet valla ben de kadirin evini merak ediyorumdelikafadulden,hem kadir ne yapacak onu merak ediyorum hem de millet nasıl davranıyo,yemek nasıl geçecek bunları merak ediyorum:hulya:...
hahaha bayaa gerilimli bi yemek oldu şebnemin yemeği.eyvahedigeldismile..kaç puan alacak acaba?-tatlicadiarzu-
bu arada arap şükrü çalgıcıları amma iş yaptı hakikaten:))ama yanlış hatırlamıyorsam asumana folklor ekibi de gelmemiş miydi?bilmiyorumkismile

Süprizim geldi diye ikizleri azarlıyo... Süprizi herkese birer sopaymış falan!!!! Misafirler tırstı.. ohaoldumsmile
olabilirdi valla,dayak yemişten beter oldular zatensırnaşık şey
Şebnem o kadar azardan sonra bi de hediye veriyo misafirlere..
Ben misafirlerin yerinde olsam kabul etmezdim o hediyeyi..

hahaha zate ömür boyu unutamazlar şebnemieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:roflol::roflol:

ay tatlı falan da yapmış kııız
beklediğimizden iyi performans göstermiş gibi Kadir bakalım..

ay tatlı falan da yapmış kııız
beklediğimizden iyi performans göstermiş gibi Kadir bakalım..

ayyy keh keh keh gülüp duruyolar ne olduğunu anlamadım hiçfisfisfis
tatlı da kemalpaşa tatlısına benziyodu yinebilmiyorumkismile
bu arada 3ü de aynı puanı aldı,bence kadir düşük bi puan alacak,birinciyi ikizlerin durumu belirleyecekCADIARZU

kadın herkesi azarladı,resmen gerilim hattı kurdu ama yine de herkese verdikleri aynı puanı verdiler...4...bana o kadar bağırsaydı ben daha düşük puan verirdim

kadirin süprizi hacivatla karagöz çok güzel bence çalgı çengidense ikizlerin dediği gibi kılıç kalkan getirselerde süper olur asumanında süprizi güzeldi

delikafadulden Asuman, Kadir'in kendine servisini eleştiriyo da Kadir de serenat eşliğinde servis yapıyo ya ..ÇOK GÜLDÜMMMM!!! delikafadulden

yine başını kaçırdım kızlarbilmiyorumkismilekadir de ataevler ihsaniye taraflarında oturuyo galiba değil mi?akuğur markete gitti çünküsempatiksalakcinni...
limiti aşınca nasıl yüzü düştü ama..yazık valla,öğrenci bi de...ama o kadar çok abarttı ki,böyle olacağı belliydi,,ben dedim kesin aştı limiti diye,allahtan yanlarında para varmış:hulya:
bu arada çekimleri kozahanda yapmışlar,en sevdiğim yer:lepi:

nerdesiniz kızlar bugün kimse izlemiyor mu yarışmayı?
göksalla kadir arasında günün başlangıcından beri bir negatif elektrik var...

Kadirden hiç beklemediğim bir performans :1shok:
Yumurta kırıp makarna yapar sanıyordum ne yalan söyliyim..

ben ne şebnemden ne de kadirden bmyle yemekler beklemiyordum
ikizlerde beni şaşırtcak galiba

evet kadir yine de uğraştı çocuk bayaa bi şeyler yaptı...
ama göksal beyin yüzü bugün hiç gülmedi,asuman desen gene aynı cinsliğindeydi...
bakalım yarın kızlar ne yapacaklar?
1.yi onlar belirleyecek zaten...büyük ihtimalle kadire düşük puan verecekler çünkü...

Bu ikizler pek bi bilmiş bilmiş konuşuyolar yarın onları da görücez..
Şebnem yaptı bişiler ama o nasıl misafir ağırlamaktı öyle , çok fevriydi yine de diğerleriyle aynı puanı aldı şaştım kaldım hatta ikizlerden biri 6 puan vermeyi düşündü Şebnem'e bi ara diğer ikiz durdurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…