Yemekteyiz ShowTv

boyle programlarla turk toplumunu iyiden iyiye yozlastirmaya calisiyorlar ,
bende düsündüm..bizim asil türk milleti böylemi olmaliydi diye...avrupa hayatina ayak uyduracagiz diye ne yapacaklarini sasirdilar artik..sanki yüksek sosyeteden gelen cok deyerli kisilikler..valla avrupalilar görse bu yarismadaki sahizlari..katila katila gülerler...bizi taklit yapacaklar diye ne hale gelmisler..düsüncesiyle.sempatiksalakcinni

ya ben bu hafta ki yemekteyiz de yine sinirlendim çok ama.. Çok oynuyorlar yaa. Dün Musafa bey çok güel bir sofra hazırladı Allah için masa düzeni harikaydı ki adam yarım saatini harcadı ya hazırlamak için en ufak şeye dikkat etti. Bir tek bulgur pilavını unuttu yapmayı.. Şapkalı kadın herşeyi beğendi öbür çocuğun inadına şu güzel bu güzel dedi ama oylamada 1 puan verdi şok oldum ya bu kadar güzel oynanır sadece masa hazırlaması için bile 1 puan az yani.. Masa da başka puanda başka. Hele o yumuşak kılıklı çocuğa ne demeli.. Ertan mıdır nedir.. Dün akşam adama neler yaptı.. Tabakta toz var dedi değiştirtti. Çorbaya kulp buldu, böreğin içinde soğan varmış diye ayılıp bayıldı tansiyonum düştü dedi ama 5 dk geçti bir an da iyileşti 1.90 lık kızla enerji içeceği aramak için adamın mutfağının altıın üstüne getirdiler birde dolabı açtı tiramusuyu gördü beğenmedi masaya getirdi ama yemekler bitmemişti bu en terbiyesizlik demediğini bırakmadı her şeye birşey dedi ama bugünkü kızın evinde sus pustu tam oyuncu.. Başka kadında benimde yemeklerimde soğan sarımak vardı neden o zaman rahatsızlanmadı dedi ki kendi yemeğinde şakşukada sarımsak vardı.. Ayırca çorbası yoktu, salatası hazır değildi sodası yoktu ve verilen 300 tl market parasını bile aştı alışverişte aldıı bişi de yok.. Hala laf diyebildi. Mustafa beyin çok hakkını yediler..

Sapkali kadin dediginiz Zuhal hanim kazandi.

Yaa tuh, dun Mustafa beyin evinde neler olmus, tam da izleyesim gelmedigi gun. ahh ahh, bir daha nerden bulup izlesem. su ayilip bayilma mevzusunu cok merak ettim.

artık tahammül edemiyorum ben bu yarışmaya...Nerde topik,nerde kokoş tuhaf tuhaf tipler,hep aynı yemekler...
yapmacık tartışmalar...
sinir bozucu bir program oldu artık...izlemiyorum ,daha doğrusu izleyemiyorum!

artık tahammül edemiyorum ben bu yarışmaya...Nerde topik,nerde kokoş tuhaf tuhaf tipler,hep aynı yemekler...
yapmacık tartışmalar...
sinir bozucu bir program oldu artık...izlemiyorum ,daha doğrusu izleyemiyorum!
bende uzun zamandir izlemiyordum ara sira öylesine izliyorum..dedigin gibi gercektende hep ayni klasik yemekler...bu yobazlari alman programina davet etmek lazim...medeniyet,nezaket kibarlik nedir...degisik yemekler nasil yapilir süslenir...masa nasil hazirlanir dekor edilir..ögrensinler..ayrica alman yarismacilar nezaketten dolayi yemeyi okadar abartili kötülemiyorlar..masada yorumlar yapilmiyor..sadece kameraman soruyor sonra yemek nasildi diye..onlarda kibar bir sekilde elestiri yapiyorlar...yemeyi cok berbatti cok kötüydü..fiyaskoydu kelimeler kullanilmiyor...puanlarida rekabet amacla deyil..kendinden iyi olsa bile hakkiyla veriyorlar....bu yemekteyiz yarismacilari cok fesat ve yapmaciklar...

Son düzenleme:
Ben o fuhuş operasyonundan sonra hiç bakmadım ,bakmam da birdaha.

İyice zıvanadan çıktılar çünkü.Kaliteyi düşürdüler.İlk başlarda iyiydi ama gitgide saçmalamaya başladılar.

İzleyici kitlesi de düşmüştür kesin. :dilcikar:

ne fuhus operasyonu mavim...yemekteyiz programindami..bilmiyorumkismile

bide her bolumde bi tanede olsa feminen bi adam oluyor neredeyse..ben bu yarısmaya basvursam ve kabul edilsem kendimden suphelenirdim nerdeyse katılanlardan cogu anormal:)

şu beyaz gömlekli, siyah etekli kız bana çağla şikeli hatırlattı nedense:hulya:

ev sahibinden de hoşlanmadım ayrıca:hulya:

bu haftaki yarışmacılar doğal geldi bana, bunlar kasttan değil herhalde, en azından eczacıyla, bıyıklı abi kasttan değil bence:hulya:

ne fuhus operasyonu mavim...yemekteyiz programindami..bilmiyorumkismile

duymadınmı hiç eski yarışmacılarından biri fuhuş pazarlığı yaparken polise yakalandı

bu haftaki yarışmacılar doğal geldi bana, bunlar kasttan değil herhalde, en azından eczacıyla, bıyıklı abi kasttan değil bence:hulya:

eczacı hanım oturaklı birine benziyor genç kızda hiçbirşey bilmiyor kendide söylüyor zaten makarna bile yapamam ben dedi fasulye içinde yağ hakkında soruyor aradaki fark nedir diye

pek takip etmedigim icin öyle programlari görmedim duymadimda ank06..dur biraz arastiriyim googleden...meraktan duramam simdi..kaydirigubbakcemile3

fuhustan yakalananı hatırlıyorum
makyozum demıstı
dıslek bısısempatiksalakcinni
hatta bıde hostes vardı kocaman bı vıllada oturan
sarısın bı kadın
oda mobılya reklamında cıkıyo sımdı

Canım, özel mesajın kapalı olduğu için ulaşamadım sana. Umarım her şey yolundadır. 15 Mayıs'ta buluşma var. Katılırsan sevinirim.

bugün programin sonunu izledimde o gözlüklü kadin ne cins birsey öyle...ne terbiyesiz oturmasi vardi..insanbiraz saygili olur...okadar insan izliyecek..

Şu Ege'nin tipine bakınca 18 olduğuna inanmak zor. Benim o yaşta oğlum var ve daha çocuk gibi. Bence Ege biraz daha büyük.
Ayrıca şımarık ve saygısız. Muhtemelen hayatına renk katmak için katılmış yarışmaya ve berbat bir yemek yapacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…