bende düsündüm..bizim asil türk milleti böylemi olmaliydi diye...avrupa hayatina ayak uyduracagiz diye ne yapacaklarini sasirdilar artik..sanki yüksek sosyeteden gelen cok deyerli kisilikler..valla avrupalilar görse bu yarismadaki sahizlari..katila katila gülerler...bizi taklit yapacaklar diye ne hale gelmisler..düsüncesiyle.sempatiksalakcinniboyle programlarla turk toplumunu iyiden iyiye yozlastirmaya calisiyorlar ,
bende uzun zamandir izlemiyordum ara sira öylesine izliyorum..dedigin gibi gercektende hep ayni klasik yemekler...bu yobazlari alman programina davet etmek lazim...medeniyet,nezaket kibarlik nedir...degisik yemekler nasil yapilir süslenir...masa nasil hazirlanir dekor edilir..ögrensinler..ayrica alman yarismacilar nezaketten dolayi yemeyi okadar abartili kötülemiyorlar..masada yorumlar yapilmiyor..sadece kameraman soruyor sonra yemek nasildi diye..onlarda kibar bir sekilde elestiri yapiyorlar...yemeyi cok berbatti cok kötüydü..fiyaskoydu kelimeler kullanilmiyor...puanlarida rekabet amacla deyil..kendinden iyi olsa bile hakkiyla veriyorlar....bu yemekteyiz yarismacilari cok fesat ve yapmaciklar...artık tahammül edemiyorum ben bu yarışmaya...Nerde topik,nerde kokoş tuhaf tuhaf tipler,hep aynı yemekler...
yapmacık tartışmalar...
sinir bozucu bir program oldu artık...izlemiyorum ,daha doğrusu izleyemiyorum!
ne fuhus operasyonu mavim...yemekteyiz programindami..bilmiyorumkismileBen o fuhuş operasyonundan sonra hiç bakmadım ,bakmam da birdaha.
İyice zıvanadan çıktılar çünkü.Kaliteyi düşürdüler.İlk başlarda iyiydi ama gitgide saçmalamaya başladılar.
İzleyici kitlesi de düşmüştür kesin. :dilcikar:
ne fuhus operasyonu mavim...yemekteyiz programindami..bilmiyorumkismile
bu haftaki yarışmacılar doğal geldi bana, bunlar kasttan değil herhalde, en azından eczacıyla, bıyıklı abi kasttan değil bence:hulya:
pek takip etmedigim icin öyle programlari görmedim duymadimda ank06..dur biraz arastiriyim googleden...meraktan duramam simdi..kaydirigubbakcemile3
of ya...sinir oldum..birde 66 plaka nr tishörtünü gösterdi 0,46 saniyesinde...rezil olduk:kedi:
Buradada var aslında ama çok gerilere bakman lazım canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
bu haftaki yarışmacılar doğal geldi bana, bunlar kasttan değil herhalde, en azından eczacıyla, bıyıklı abi kasttan değil bence:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?