Bu ikizler pek bi bilmiş bilmiş konuşuyolar yarın onları da görücez..
Şebnem yaptı bişiler ama o nasıl misafir ağırlamaktı öyle , çok fevriydi yine de diğerleriyle aynı puanı aldı şaştım kaldım hatta ikizlerden biri 6 puan vermeyi düşündü Şebnem'e bi ara diğer ikiz durdurdu..
ay sizin doğuma çok az kalmış
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol canım amin inşallah , aslına bakarsan 40+3 teyim ama kızım pek bi nazlı hiiiç gelmeye niyeti yok , annesi de böle yemekteyiz izliyo nelerle uğraşıyo :CüvCüv:
Sana ve bebişine de sağlık sıhhat diliyorum canım , güzel rahat bi hamilelik geçirirsin umarım.
ya bu 2 erkek erkekmi ya yoksa yumoş mu....
kız zeytinyağlıya bile bulyon koydu yalnız...zeytinyağlıda olur mu bulyon?
sakinliği çok güzel,ne kadar soğukkanlı gidiyo...
vereliniortak bursanın adı boşa çıkmamıştır herhaldehihoyyythihoyyyt öle derler eskiler..
vereliniortak bursanın adı boşa çıkmamıştır herhaldehihoyyythihoyyyt öle derler eskiler..
iste ben bu gibi gereksiz terbiye yoksunu insanların ağzına laf kazandırıldığı için kızıyorum başlarda bana karşı çıkan arkadaş anlamıştır beni umarım
ona bakılırsa istanbulda yapılan yarışmada her iki haftadan birinde en az bitane böyle erkek bozmaları yarışıyo bunu ilçelere bölersek çok farklı sonuçlar çıkar ortaya
Yanlız ikizler çok güzeldi tam barbie bebekler gibi maşallah
iste ben bu gibi gereksiz terbiye yoksunu insanların ağzına laf kazandırıldığı için kızıyorum başlarda bana karşı çıkan arkadaş anlamıştır beni umarım
ona bakılırsa istanbulda yapılan yarışmada her iki haftadan birinde en az bitane böyle erkek bozmaları yarışıyo bunu ilçelere bölersek çok farklı sonuçlar çıkar ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?