Yemekteyiz ShowTv

ay sizin doğuma çok az kalmış
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ay sizin doğuma çok az kalmış
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sağol canım amin inşallah , aslına bakarsan 40+3 teyim ama kızım pek bi nazlı hiiiç gelmeye niyeti yok , annesi de böle yemekteyiz izliyo nelerle uğraşıyo :CüvCüv:

Sana ve bebişine de sağlık sıhhat diliyorum canım , güzel rahat bi hamilelik geçirirsin umarım.

canım çok teşekkür ederim
nazlı kızına biran önce kavuşursun inşallah

kız zeytinyağlıya bile bulyon koydu yalnız...zeytinyağlıda olur mu bulyon?
sakinliği çok güzel,ne kadar soğukkanlı gidiyo...

ayyy kadir kazand valla hayret:))
ne kadar çıkarcı insanlar var yaaa....herkes birbirine aynı puanı verdi,hiç adil olmadılar,ee bu duruma göre kadirin birinciliği en iyisi galiba:))

kız zeytinyağlıya bile bulyon koydu yalnız...zeytinyağlıda olur mu bulyon?
sakinliği çok güzel,ne kadar soğukkanlı gidiyo...

benim bir taıdığımda zeytinyağlı barbunyaya tavuk bulyon koyar

vereliniortak bursanın adı boşa çıkmamıştır herhaldehihoyyythihoyyyt öle derler eskiler..

bu yazdığınızı hiç hoş karşılamadım...
bursanın adı boşa çıkmış....zeki müren bursalı diye böyle bir söylenti çıkarmışlar ama emin olun diğer şehirlerde daha çok o tiplerden var...ayrıca yemekteyizin diğer bölümlerinde de bir sürü böyle efemine tip vardı...bursada olduğu için bu 2 yarışmacının seçilmesi manidar evet...ama şehirleri bu şekilde sınıflandırmak çok yanlış

iluga34 bnde yazdığınızı hiç hoş karşılamadım
konu moderatörü olarak
ilk sözlü uyarını veriyorum
yemektyzde yarışan 3-5 insan koca bursa halkını temsil edemez
sizi bu yazınızdan ötürü esefle ve eftalle kınıyorum

vereliniortak bursanın adı boşa çıkmamıştır herhaldehihoyyythihoyyyt öle derler eskiler..

iste ben bu gibi gereksiz terbiye yoksunu insanların ağzına laf kazandırıldığı için kızıyorum başlarda bana karşı çıkan arkadaş anlamıştır beni umarım
ona bakılırsa istanbulda yapılan yarışmada her iki haftadan birinde en az bitane böyle erkek bozmaları yarışıyo bunu ilçelere bölersek çok farklı sonuçlar çıkar ortaya

bu söz koskoca güzelim bursayı karalamıyor,söyleyeni küçük düşürüyor bence...senin de söylediğin gibi istanbuldaki bölümlerde nerdeyse her hafta efemine yarışmacılar çıkarıyorlar...şehirleri bu şekilde etiketlemek çok yanlışlmaz:...hala arkadaştan özür dilemesini bekliyorum:umursamaz:

terbiye yoksunu nu ne demek bu ne cüret!!!!!!!!!!!! ben bilmem mehmet ali erbil ve diğerleri senerlerce alay ettiler ulasal kanallarda o zamanlar nerelerdeydiniz...ole bursanın adı çıkmış bir kere,,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…