Yemekteyiz ShowTv

gercekten size katiliyorum bugun seyrederken basima agrilar girdi,bu ne gorgusuz ne basit bir kiz ,yazik yazik turk insani bu degil gercekten ,keske sadece bununla kalsa
evlilik programlari,unutulmaz dizisi,omra bedel dizisi,evcilik oyunu diye yeni bir program cikiyormus ,ben turklerin yozlastirilmak istendigine inaniyorum,hic mi edepli namuslu programlar diziler olmayacak

Yasasin! bugun internetten bugunun tekrarini izleyebilecem. Okulum bitti de :)
Bu yemekteyiz ciden bagimlilik yapiyor, kiziyoruz, kiniyoruz bazi insanlari orda ama izlemeden de yapamiyoruz, hehe.

Anuşkacım katılıyorum sana benim kızımda 21 yaşında ama bu kadar büyük göstermiyor hem saygısız hem şımarık.
Yemek yapamadığını zaten kendiside söylüyor makarna bile yapamam ben dedi ..

ege agzini yaya yaya konusmuyormu beni sinir ediyor,mini elbisesiyle mutfaktan cikmadi utanmaz rezil,

evet ege kızımız bu programdan sonra ucuz dizilerde bi iki figüranlık bulabilir herhalde

nerden izliyorsun bende izlemek istiyorummmmmmeyvahedigeldismile

Site ismi verebilirr miyiz bilmiyorum ama ipucu vereyim. google'da "canli tv izle" diye arat, orada bir suru site var Turk kanallarini canli takip edebilecegin. google dedim ama reklamdan sayilmaz herhalde. =]

Bu sitelerden izleyebilirsin ama tabii ayarlayacaksin kendi saatine. Mesela ben ABD'deyim, 7 saat fark var. Tr'de mesela 19:00'da olan seyleri izlemek icin 12:00 de giriyorum bu internet canli tv sitelerine. anlatabilmisimdir insallah.bilmiyorumkismile

Ayyyk ben dun izledim kizlar.
Bu Ege denilen kiz ne sinir ya. Milletin mutfagina dalmasi, karistirmasi, sozleri, hareketleri. Ayh ben sinir oldum ekran basinda yaa. O gozlukleri imaj olsun diye takiyor sanirim, cok komik gorunuyordu, kendimi tutamayip bastim kahkahayi sevimsiz sey..

şuan yarının fragmanını izliyorum yarın ege hanımın showu var kaçırmayın arkadaşlar :) halley alıp süsleme kitiyle süslemiş çok komedi bu kız ya :)

ay kızlar yarının fragmanını izledim 18 yasında olan kız ne saygısız ne kendini bilmez birisi :umursamaz:

Ben bugunu yine kacirdim, gece tekrarini izlicem. Ama dun izledim. Erzurumlu bey yarisiyordu. Adama demediklerini birakmadilar, adam sinirlenice vay bakalim "ev sahibi kotu, sinirli" oldu. haha kaydirigubbakcemile3
ege sevimsizine hala sinir oluyorum, ben o adamin yerinde olsam bu kadini mutfaktan da evden de kovardim ayy bir de agzini yaya yaya konusmasi yok mu, kriz gecirecem ekran basinda, klava: ne oluyor bana yaa. hey allahim. yarin cuma, egenin evini ve yemeklerini gorucez, fragmanda izledigim kadari bile yetti sinirlenmeme, herhalde cuma gunu izlemeden once bir sakinlestirici icsem iyi olacak. P lülülülülülü

ege cadısı bugün resmen orhan beyi aşağıladı hemde bolca yetiştirilme tarzı çok zayıf ve basitlik akıyor paçalarından ck poşetlerinde terlik taşımakla olmuyor bu işler işin aslı önce insan olmakta... devamlı takip eden arkadaşlar varsa ördek ağızlı bi sözde 'hostes' çiyan vardı... ucuz modoko reklamlarında oynamış hayatımda bu kadar sonradan görme basit insanlar görmedim ege isimli şahıs da yakında ucuz dizilerde reklamlarda 1 2 kare gözükür yazık...lmaz:

kac gündür reklam aralarinda bakiyordum...bugün tamamina bakcem..nasil yemek yapacak merak ediyorum bu sonradan gurme..

merakını gidereyim sarma vardı tencerenin içnde yanmıştı çorabayı tavsiye etmem dedi sonra tabakların içindeydi birde halley büskiviler varya yuvarlak tabakların içinde gördüm yani fiyasko resmen :roflol:

18 lik ege hanimin giyinecek kiyafeti kalmamis galiba..yazik..kizilay araciligiyla bi torba elbise göndereyim bari..acidim kizcagiza..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…