Yemekteyiz ShowTv

bursalı arkadaşlardan özür dilerim ,ama yapımcıda 2 erkek ikiside garip bulamamışmı efendi birilerini ,bence bilerek yapmış ta olabilir..

terbiye yoksunu nu ne demek bu ne cüret!!!!!!!!!!!! ben bilmem mehmet ali erbil ve diğerleri senerlerce alay ettiler ulasal kanallarda o zamanlar nerelerdeydiniz...ole bursanın adı çıkmış bir kere,,,

sen öyle söyleme cürretini kendinde bulduysan bende böyle söyleme cürretini kendimde buluyorum mehmet ali erbilimi örnek aldın sen şimdi burda afferim sana ozaman..!

Son düzenleme:
arkadaşlar göksal abinin akrabası olarak araya girmek isterim adamın doğası öle ne yaparsa yapsınlar değiştiremezler ama onun yaptıklarını ben erkeğim diyen yapamaz yeri geldiğinde şen şakrak konuşduğu ve gerçekden herzaman bayanlarla daha ii muhabbet kurduğu için konuşması öyle kimi bayanlar yokmudur erkeklerle daha ii anlaşır göksal abide onun gibi bişi işte ne bursayı kötü tanıttı ne başka bişi çokta güzzel yarıştı onun evinde okadar bağırdılar sesini çıkarmadı

ertan gıcık ötesi,dün çan çan konşuyordu.konuşmakla olmuyormuş demekki

Selam kizlar
ben burda yemekteyiz basligi oldugunu bilmiyordum, yeni kesfettim. Yurtdisinda oldugum icin internetten izliyorum su an yemekteyiz'i. :)
Yorumuma gelince, Ertan dun car car otuyordu, kadinin kiyafetinden girdi sacindan cikti, zor begendi. Simdi kendisini de goruyoruz. Rezil oldu.

bugün yarışan erkekte bir anormallik varmıydı yoksa banamı öyle geldibayanssulusmilezemuszemusopuyorumnanaktan
-tatlicadiarzu-:asigim:

bugün yarışan erkekte bir anormallik varmıydı yoksa banamı öyle geldibayanssulusmilezemuszemusopuyorumnanaktan
-tatlicadiarzu-:asigim:

bugun yarisan vatandasta bi anormallik vardi
bende muallakta kaldim ama
sarkici arkadasida gelince cozdum olayi
cok rezildi ya lülülülülülü

ya bu nedir ben anlamadım ya olay yemek yarışması olmaktan ciddi çıktı... çözemiyorum yani hele o şapkalı kadın yokmu cinnet geçiriyorum onu görünce kravat taakmalar bilmemneler orta yaş bunalımında herhalde o sapıtmış kıyafetlere tarz diyemicem doğrusu.......

ay ne gıcık bu adam ya, modacıdır nedir, nerenin, kimin modacısıysa artık, boynuna bişey dolayan her erkek ben modacıyım diye çıkıyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben bu hafta yarışanları hiç beğenmedim hepsi birbirinden gıcık hele adamlar

ya bu ertanmidir nedir
cok ahmak bi adam
izlerken bile bogasim geldi
kimsede agzinin payini veremedi
kendi evinde milleti fanilayla karsiladi
ayaginda terlikler falankaydirigubbakcemile3
corbasi yoktu salatasi yoktu
bide milletin evini elestirip duruyo
adamin vestiyeri yokmus kapidan girince ustunu nereye asacakmis-tatlicadiarzu-
bide ananas suyu istedi yemekte
hayatinda icmismi acaba iggggrenc!!!
sirf ilginc olsun diyekafamçokkarıştı
donora ugradim cok moderenim diyip duruyo yaaaadelikafadulden

simdide kirita kirita agzindaki yemegi tukurmeye gitti yaaa
ne gorgusuz bunlar yaaalsanaalsanasmile
ya adam sogan yiyemiyo ve yemek yarismasina katilmis yaa?????

ilk defa bugün izledim izlerken resmen hasta oldum bütün tipler böyle mi? inanamiyorum bugünki ev sahibi adama üzüldüm basta cok akli selim duruyordu hicbirsey demiyordu ama ertesi günün reklami gördüm dil pabuc masallah..
genc cocuk azicik kirtiyor filan o beni hasta etti ya mahsustan meyve suyunu icerken bardagi titretiyordu..Allahim birde enerji icecegini kalkp aradi cok istiyorm icmek diyor ya bunlar hasta ruhlu yemekle enerji icecgi cok ilgnc..sonra sapkali kadin hep adami savundu ben herkese hakketgini verecem digerleride insallah verir dedi bende o kadar iyi yorum yapti filan iyi verecek sandim 1 puan verdi sok oldum hepsi hasta buna karar verdim..cok tuhaf insanlar..tramisuyi bide cakma makma dediler adamda onu ne hale getirmis pasta tabani nasil birseydi...birde diger bayan anlatiyor kedi dilini dizip üstüne bolca kahve dokuyorum diyorm aslinda kedi dilleri tek tek kahveye batiriliyor öyle bolca dökümüyor..mascarpone asil maddesi oldugunu biliyor ya labneyle cok farki var diyor..ben yurt disindaym burda mascarponeyle yapiyorum türkiyede bulamamistim labneyle yaptim hict bir farki yoktu bariz bir sekilde..cok basit cocuk oyuncagi dediler tramusiyede onun muhallebisini pisince yumurta beyazlariyla diger seyleri karistinca 15 dk cirpiliyor ayy resmen sistim saniim bidaha tövbe izlemem hasta olurum ben bu kadr cins insanlara..
birde kiritik olan ben güvecle tencereyle yapilmisin tadini hemen anlarim dedi madem önce yeseydn sonra sorsaydn ilk nede yaptigini ay sinir kat sayilarim tavan yapti bana göre degil bu program..
alman kanalinda var adamlar edepleriyle yiyorlar ya bu ne anlamadim

ben onun gibilerine sonradan gurme diyorum.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…