Yemekteyiz ShowTv

o kiz mi 18 mis yok daha neler.genel kultur,terbiye sifir.daha yazardim da neysee..diyecek bisey bulamiyorum

vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak aynen ya gıcıkkk bi insan kendini bu kadarmı rezil eder.bide karnımı doyurmak için katıldım diyorklava:

şahika bile olamaz valla ajdarı olabilir anca:roflol::roflol:

ajdarın nanesi var bunda oda yokki :roflol: :sm_cool:

bununla evlenicek adam yandı
batırır bu adamı kaydirigubbakcemile3

yok anam kıyafetler zaten birkarış giysiden kurtarır birazgerisini düşünmek bile zorrr ohaoldumsmile

E yuh artık kıza bak yaohaoldumsmilealsanaalsanasmile

vur vur şöle kafasına doğru salla sempatiksalakcinni alsanaalsanasmile

şekilci bi adam alır canım evde kalmaz yani ama kadınlığı da başkasında aramaya devam eder bunu alacak adam....

o kiz mi 18 mis yok daha neler.genel kultur,terbiye sifir.daha yazardim da neysee..diyecek bisey bulamiyorum

evet 18 yaşındaymış maalesef gençliğin yüz karası resmen saygıdan bir haber yetiştirilmiş ailede suç ama .

vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak aynen ya gıcıkkk bi insan kendini bu kadarmı rezil eder.bide karnımı doyurmak için katıldım diyorklava:

gıcık bile az kalır bunun yanında yabanım bunu bana verecekler varya eşşek sudan gelinceye kadar zopalarım wallaha alsanaalsanasmile

Ne kadar gıcık bir kız yaaaa
Ayrıca bende 18 yaşında olduğuna inanmıyorum.
Acaba Show tv kıza para mı verdi böyle gıcık ol diyebilmiyorumkismile
Çünkü normal bir insan böyle davranışlarda bulunamaz kız anarmol:hulya:

Ya bu kadın da orhan bey tadına baksaydı diyo ne var ki neyin tadına bakıp puan verecek Allahım ya

tülay hanım ege yi neden savunuyor anlamadım puan kaygısı desem değil son gün
acayip savunuyor

yemekteyiz değil çocuklar yarışıyor olsun yeni adı. çoluk çocuğu alırlarsa olacağı bu..

küstahlığın yeni adı özgüven oldu. peeeh :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…