hatta alın size film kareleri
geniş ailede oynamış bayan
kesinlikle artık düzmece var yemekteyizde
zaten bikac yerden duydugum kadariyla cogu yarismaci kazandigi parayi alamiyormus...1 senedir parasini bekleyenler varmis...bencede bu programin amaci farkli...
hatta alın size film kareleri
geniş ailede oynamış bayan
kesinlikle artık düzmece var yemekteyizde
ege tamamne uyfura bi karakterdi bence
zaten yemekteyiz bnu yapıyor artık
bi karakter uydurma ve herkesi birbirne katar cinsten oluyor
daha önce yemekteyize katılan bi kız vardı kokoş bi hostesti sanırım
geçen tv de reklamda gördüm
ajanstan çağırılma tipler işte besbelli
reyting için saçmalıyorlar
işte bu kız dikkat edin mobilya spotçu reklamında var
paralı sosyetiğin reklamda ne işi var eğer ajanstan çağırılmadıysa
güzel bir tarafida yok..nediye ünlü yapmaya calisiyorlarsa....ayrica gecen haftaki rezaletten sonra yine bi uzun süre bakmam artik...dün atıf hoca ıle reklamlarda ,bu reklamı işlediler,atıf hoca bile aysun kayacı takliti ne dir bu reklam insanlarla alay mı ediyorlar dedi..şahsen ben mobilya alacak olsam bu reklamdan sonra modokoya gitmem,,,:kedi:
bi sahsiyet vardi ege adinda...yemekleri yapamadi..25 tane sarma sarmisti onuda yakti..misafirler ac kaldiklari gibi birde ege hanim dalga gecti alay etti misafirleriyle..cok ukala ve terbiyesiz davranislarda bulundu..baklava geçen hafta nolduki?? kaçırmışım ben??
uzun zamandir bakmiyordum..bi baktim bu terbiyesizi gördüm...izleyicilerlen sanki dalga geciyorlar..ege o 18 yaşındaki uyuzdu demi... ya varya tadını kaçırıyolar bazen böyle terbiyesizlerle daha fazla izleniyo sanki yarışma diye düşünüyolar herhalde...?
bi sahsiyet vardi ege adinda...yemekleri yapamadi..25 tane sarma sarmisti onuda yakti..misafirler ac kaldiklari gibi birde ege hanim dalga gecti alay etti misafirleriyle..cok ukala ve terbiyesiz davranislarda bulundu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?