Yemekteyiz ShowTv

bu durumda normal ben çok güzel yemek yaparım diyen bie evhanımı asla kazanamaz. kimse katılmasın bu yarışmaya asla seçmeyecekler. bunları seçiyorlar.
ben değişik yemekleri öğrenmek için seyrediyordum ama bu zırvalığın daniskası oldu artık.

zaten bikac yerden duydugum kadariyla cogu yarismaci kazandigi parayi alamiyormus...1 senedir parasini bekleyenler varmis...bencede bu programin amaci farkli...

bide hakan vardi bi ara hani gozluklu bogasim gelmisti oda casttan kesin cunku kanalizasyon filminde figuran oyuncu olarak gordum

hatta alın size film kareleri

geniş ailede oynamış bayan

kesinlikle artık düzmece var yemekteyizde

bencede o yarışma madurları gençlerle röportaj yapmışlar şu pop yarışmalar var ya onlar sayesinde başkalar ceplerini doldurmuş bu tv çok kişileri harcıyor çok iyi ve lezzetli yapan kazanamıyor çok haksızlık ve bilmediğimiz oyunlar dönüyor!!!tabi kk üyeleri bunun farkında ayrıcada çok uyanık

tebrikler!!

hatta alın size film kareleri

geniş ailede oynamış bayan

kesinlikle artık düzmece var yemekteyizde

bu kız şimdide modoko reklamında oynamıyomu yoksa benmi benzetiyorum???

hakkaten düzmece yaa.... bizde saf gibi izledik nelerini yaaa

aynen öyle mobilya reklamında oynuo
görünce yuh demiştim
insanları enayi yerine koyuyorlar
geçen bi adam vardı
nimet çarpsın ekmek çarpsın ben fakirim diyip duruoduo
sözde oğluna bağlatma çaldırmıştı
o da bence oyuncu idi
çünkü şarkı söylerken hiç bi şive kalmamıştı istanbul türkçesi ils söylüyordu
hal hareketleri değişmişti beyeendi gibi idi

kısacası bi ortaya katıp karıştıran koyuyorlar belk de ubunu yarışmacılar bile bilmiyor

dün atıf hoca ıle reklamlarda ,bu reklamı işlediler,atıf hoca bile aysun kayacı takliti ne dir bu reklam insanlarla alay mı ediyorlar dedi..şahsen ben mobilya alacak olsam bu reklamdan sonra modokoya gitmem,,,:kedi:

bakalım bu hafta neler olcak..
bugünkü yarışmacı kibarcık gramla yapıyo herşeyi yemeklerini denememiş süs püs delisi bardaklara bile süs taktı daha şimdiden hayatında böyle bardaklarda su içmişlermi acaba diyo :)))

dün atıf hoca ıle reklamlarda ,bu reklamı işlediler,atıf hoca bile aysun kayacı takliti ne dir bu reklam insanlarla alay mı ediyorlar dedi..şahsen ben mobilya alacak olsam bu reklamdan sonra modokoya gitmem,,,:kedi:
güzel bir tarafida yok..nediye ünlü yapmaya calisiyorlarsa....ayrica gecen haftaki rezaletten sonra yine bi uzun süre bakmam artik...
bi herif vardi..sürekli ben anadolu cocuyum...ben gurmeyim falan diyordu...o olaydan sonra yine uzun bi zaman bakmamistim..:dilcikar:

ege o 18 yaşındaki uyuzdu demi... ya varya tadını kaçırıyolar bazen böyle terbiyesizlerle daha fazla izleniyo sanki yarışma diye düşünüyolar herhalde...?

bugunku kız bayaaa çıt kırıldım.....
ekip öyle çaçaron durmuyo ama ilk gündende anlaşılmıyolarki....

bi sahsiyet vardi ege adinda...yemekleri yapamadi..25 tane sarma sarmisti onuda yakti..misafirler ac kaldiklari gibi birde ege hanim dalga gecti alay etti misafirleriyle..cok ukala ve terbiyesiz davranislarda bulundu..

ailemi karıştırmayın dedi ama aile terbiyesinden gram almamış ukala şey neydi o giydiği tayt bakırköy gibi muhafazakar bir ilçede o taytla markate gitti avam şey,,,kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…