Yemekteyiz ShowTv

ben sizin anneniz babanız değilim dedi kadına.
sizi doyurmak zorunda değilim dedi.ayy dayaklık valla..

sırf bunu yazmak içingeldim yaaa içimde tutamadım
ömrü hayatımda gördüğüm en iğrençmimiklere sahip en ukala en terbiyesiz en şımarık en ahlaksız en saygısız kız bu ege üstüne tanımıyorum vallahi
ne kadar iğrençmimikler öyle agzı ayrı kaşı gözü ayrı oynuyo midem kalktı yaaaa

bide agzını yaydıra yaydıra dalga geçer gibi konuşmaları yokmu hele o vişneleri yerken ben olsam o kaşıgı alır elinden bogazına kadar sokardım hahahahaaaa nedense çok feci sinirletti bu gıcıgın hareketleri beniiiiiiiiiiiiii

hiç sanmam :umursamaz:ama böyle delin her kaynananın hayalidirbayanssulusmile

hahahaha güzeldiii akannehir

:roflol::roflol:

abiye en azından yumurta kırıyor tavaya sempatiksalakcinni

küstahlığın yeni adı özgüven oldu. peeeh :umursamaz:

vereliniortak vereliniortak doğru söze ne denir a.s

siz benim misafirim değil rakibimsiniz diyor

şimdi bu görüntüleri anası babası seyrederken biz nasıl bir evlat yetiştirdik diye düşünmüyorlarmı acaba yazık ya

BE EGE DENEN KIZ ŞAKAMI GERÇEKMİ YA NE ZAMANDIR İZLEMİYODUM,DEDİM Bİ BAKAYIM YEMEKTEYİZE BU KIZIN KONUŞMALARINA SİNİR OLDUM YAA klava: O NASIL TERBİYESİZLİK,KÜSTEHLIK ÖYLE ÖNCE DEDİM KAMERA ŞAKASI FALANMI BU KIZ NE İŞLE MEŞGUL

moda ikonu :lepi:

Bu kelimeyi kullanmayi sevmem ama bence Ege denilen yaratik igrenc bir kisi. karaktersiz, yuzsuz, seviyesiz, kelimeler yetersiz kalir bunu aciklamaya. Orhan bey cildirmakta hakliydi, ben oradaki insanlarin sabrina yine hayran kaldim. Bana boyle seyler dense korkarim cok daha pahaliya patlardi bu davranislar o yaratiga. Anasi babasina da burdan kinamalarimi gonderiyorum, nasil simartip nasil boyle yetistirmisler bunu boyle, aman Allahim boylesi dusman basina.

Bu haftanin Ege disinda butun yarismacilari iyi, sevimliydi bence. Gerkceten 4'u de seviyeyi koruyarak elestirmelerini yaptilar, hepsini tebrik ediyorum. Tulay hanim cok iyi niyetli, cok samimi birisiymis. Egeyi korurken beni sinirlendirdi ama bir yandan da bu karakterine hayran birakti beni Tulay Hanim. Reyhan hnm, Orhan ve Murat bey de gayet seviyeliydi. Sevdim hepsini.

bazi veliler nasil terbiye veriyo cocuklarina hic aklim almiyor...malesef bunun gibileri cok var....ne saniyorlarsa kendilerini.1-2 kitap okudum diye kendilerini adamdan sayorlar karsisindaki insani asagiliyorlar.....bunun gibileri istedikleri kadar okusun..adam olamadiktan sonra..insan olamadiktan sonra neye yarar...

Son düzenleme:
Artık bu son bölümden sonra bu yarışmanın %100 kurgu olduğuna ikna oldum...

Birşeyler önceden tembihli olmamış olsa ordaki hiçbir yarışmacının bu tip hareketlere tahammül edeceğini sanmıyorum....

Küstahlığın bundan daha uc bir noktası olamaz.

birde tülay hanim anadolu erkeyi dedi orhan beye..hic alakasi yok..isterse dünyayi gezsin ege terbiyesisi..hic bir yer normal karsilamaz....
hadi oldu diyelim yetistiremedi veya beceremedi yemek yapmayi,,,bune küstahlik..terbiyesizlik seviyesizlik..en azindan saygili olabilirdi..dagin basindami yasamis bu kadin..hicmi medeniyet görmemis.......gerci kiyafetine bakilirsa tas devrindeki hanimlarin kiyafetini animsatiyo..

sanırım ege de show tv de amacına ulaştı
başka hangi yarışmacı için 6 sayfa yazı yazıldı???
ama rolde olsa bu tarz davranışlar gerçekten diğer yarışmacılara büyük hakaret
ben orhan beyin yerinde olsam buda okkalı bi tazminat davası açardım
adama resmen keske bişey olsada gelmese dedi kameralar önünde
umarım gerçek hayatta bu tarz kınamalar alırda aklını başına toplar!!

ege tamamne uyfura bi karakterdi bence
zaten yemekteyiz bnu yapıyor artık
bi karakter uydurma ve herkesi birbirne katar cinsten oluyor

daha önce yemekteyize katılan bi kız vardı kokoş bi hostesti sanırım
geçen tv de reklamda gördüm
ajanstan çağırılma tipler işte besbelli
reyting için saçmalıyorlar

işte bu kız dikkat edin mobilya spotçu reklamında var
paralı sosyetiğin reklamda ne işi var eğer ajanstan çağırılmadıysa

Son düzenleme:
hatta alın size film kareleri

geniş ailede oynamış bayan

kesinlikle artık düzmece var yemekteyizde

bir iki bacak sov..ondan sonra ünlü ol..yaziklar olsun böylelerini ünlü yapanlara...ne rezalet bir durum
ama suc bizde..ne diye bakiyoruzki böyle basit programlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…