hiç sanmam :umursamaz:ama böyle delin her kaynananın hayalidirbayanssulusmile
:roflol::roflol:
küstahlığın yeni adı özgüven oldu. peeeh :umursamaz:
o öylemi diyo...kiymetimi bilsinler..onlar icin giyiniyorum bu elbiseyi diyor...akannehiray sorma
giydiği elbeseye bak onuda ,kendi, yapmış. bol çengelli iğneli.
çok rüküş ya:roflol:
BE EGE DENEN KIZ ŞAKAMI GERÇEKMİ YA NE ZAMANDIR İZLEMİYODUM,DEDİM Bİ BAKAYIM YEMEKTEYİZE BU KIZIN KONUŞMALARINA SİNİR OLDUM YAAklava: O NASIL TERBİYESİZLİK,KÜSTEHLIK ÖYLE ÖNCE DEDİM KAMERA ŞAKASI FALANMI BU KIZ NE İŞLE MEŞGUL
birde tülay hanim anadolu erkeyi dedi orhan beye..hic alakasi yok..isterse dünyayi gezsin ege terbiyesisi..hic bir yer normal karsilamaz....Bu kelimeyi kullanmayi sevmem ama bence Ege denilen yaratik igrenc bir kisi. karaktersiz, yuzsuz, seviyesiz, kelimeler yetersiz kalir bunu aciklamaya. Orhan bey cildirmakta hakliydi, ben oradaki insanlarin sabrina yine hayran kaldim. Bana boyle seyler dense korkarim cok daha pahaliya patlardi bu davranislar o yaratiga. Anasi babasina da burdan kinamalarimi gonderiyorum, nasil simartip nasil boyle yetistirmisler bunu boyle, aman Allahim boylesi dusman basina.
Bu haftanin Ege disinda butun yarismacilari iyi, sevimliydi bence. Gerkceten 4'u de seviyeyi koruyarak elestirmelerini yaptilar, hepsini tebrik ediyorum. Tulay hanim cok iyi niyetli, cok samimi birisiymis. Egeyi korurken beni sinirlendirdi ama bir yandan da bu karakterine hayran birakti beni Tulay Hanim. Reyhan hnm, Orhan ve Murat bey de gayet seviyeliydi. Sevdim hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?