Yemekteyiz ShowTv

benim anlamadığımakannehir modokonun müşterisiyle alay edip aşaladığı reklamı izleyip okaydirigubbakcemileraya giden olurmu acaba...

eee nerde bu haftanin yorumlari kizlar?!
ben bugun yemekteyiz'i her zamanki gibi kacirdim, ancak cok kucuk bir bolumune denk getirebildim. o kut sari sacli kadin sinir birine benziyor. ev sahibi hostu yine. fazla taniyamadim kisileri, isimlerini de bilmiyorum.
bu gece tekrarini izleyip gorurum artik.

ben dünkü kadını beğendim çok güngörmüş birine benziyordu
küt sarı saçlı kadına sinir oldum yemeğe berbat denir mi ya
hele sofraya oturur oturmaz evsahibini nasıl buldunuz demesi damdan düşme gibiydi
genç biri vardı adını hatırlyamadım o kadının yanında oturan konuşmak için konuşuyor gibi geldi
diğerleri akıllı uslu birilerine benziyor ama göreceğiz

ya alla alla tramisu amma eleştirildi ha, ne yapılsın acaba tatlı olarak, elde baklava açılcak hali yok ya
ay şu genç sanırışında "yatağında..." ne demek onu bilmiyo, ne bu yatak yorgan, yatak şeklimi vercek diyo, anlamadıysan çaktırma bari
kaydirigubbakcemile3

Hiç keyif almıyorum artık Yemekteyiz izlerken. Sadece laf olsun diye, belki de alışkanlıktan izliyorum. Değişik yemekler de yok. Daha iyisini bulana kadar izlemeye devam...

Sıkıcı oldu artık,izleyemiyorum.yani eskiden saati gelince otururdum tv başına...şimdi aklıma bile gelmiyor,hep aynı yemekler polemikler aynı...
vakit kaybı oldu yarışma.....

menüler önceden veriliyor,ben balık yemem katılma o zaman, adamcağız o kadar uğraştı balık menüsine uygun sofra hazırladı kokoşlar beğenmiyor nasıl puan verecekler anlamadım yazık emeğine ,bide biz açız diyorlar menüsünden ayrı makarna istiyo ukala niye yapsın...kaydirigubbakcemile

Menüsünde tiramisu ya da irmik tatlısı olmayanları yarışmaya almıyolar galiba..
Gına geldi aynı tatlılardan..

Ne kadar beceriksiz bir kadınmış Dilek. Azıcık yemeği zor yetiştirdi.
Şeytan diyor katıl yarışmaya da yemek gösün millet.naniknanik

Yarışmaya yemek yapanları diil şov yapanları alıyolar ne yazık ki.. :1no2:

ya ben anlamıyorum bi eve ilk defa gidiyosun, ve gözüne soka soka mutfaga dalıyosun kontrole, olmaz ya:hulya:

ay bu kızda onu yemem bunu sevmem, 3 yaşında gibi, ne yiyon kardeşim sensempatiksalakcinni

ay böreği , köftesi, dağıldı, inatla tuttu tuttu diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ancak kurguda olur değil mi, yada çok pisti deyip puan kırmak maksat:hulya:

Kayseri yarışmasına katılanlar arasında tanıdıklar vardı.. Yönetmen, şöyle şöyle davranmanızı istiyorum diyomuş.. Herkes paşa paşa yemeğini yiyip gitse kimse izlemez ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…