Yemekteyiz ShowTv

kızlar bu haftaki yarışmacılarda şükran
ismideki bayan sanki başka bir yarışmayadamı katılmıştı
bana tanıdık geldi

valla ben pek izlemiyorum dün baktım bi ara bu haftaki yarışmada dünkü bayan yani ilk günkü yarışmacının bakışları süperdi ya millet eleştiriyor oda alaylı bir şekilde gözlerini süzerek bakıyor gülümsüyor filan kapalı bayanın ablasıda geldi yemeklerden birini tatmak için o bile eleştiri yağmuruna tuttu kadının sinir oldumlmaz: ne güzel kadın evine kabul edip tattırıyor teşekkür etmesi gerekirken

ayrıca hiç mi kimse güzel yemek yapamıyor hiç kimse bir şey yemiyor ucundan alıyor yemeklerin hepsi atılıyor para uğruna günaha giriyorlar israf ederek yazık

Son düzenleme:

yavrum yatağımda,yastığımda ayrıca medini olan ülke çocukları külah dondurmalarını paylaşıyorlar.

ve masamda,

ayrıca eşim tıp doktoru ve sağlık açısında da hiç bir proplemimiz yok ve çevremde bebek ve çocuklarda var ayrıca evimde beş vakit
namazda kılınıyor. kapalı bayana , ne beye duyurulur

Son düzenleme:
Bu haftanin secmece yarismacisi Sukran anlasilan.
Dun izledim, kadin misafirleri evinde agirlamaya degil savasa cagirmis. hareketleri oyleydi. bastan sartlandirmis kendini birileriyle kapismaya, kavga etmeye. cok sinir bozucuydu.

evt banada tanıdık gelmişti sonra farkettim o kadın medyum tv de görüyorum hep ama saklıyor nedense...:hulya:

aaa evet ya bende denk geldim galiba
buğünde nasıl kitabını çıkardı yükselen burcunu
buldu adamınn
ilğinç
özgür çok doğal ama
ne gelirse yiyor çoçuk.

kızlar geçen hafta kim kazandı biri söyleyebilir mi?? Şu albaylı esmer yaşlı bayanlı olan gruptan?

Şükran Karaoğlan ıktisat mezunuymuş kızlar. Sanırım birine benzetiniz.

bu hafta eskişehir bölümleri var bakalım nasıl olcak:)merakla bekliyoruz eskişehirli olarakkaydirigubbakcemile2

yahu bu sema nurmudur nedir
kafasina tas gecirmis gibi hani
onun yarisacagi gunu cok merak ediyorum:roflol:
kendini cok super bi kisilik olarak goruyo ya cok sinir:mymeka:

Su an bugunun tekrarini izliyorum; fragmanini da gordum.
Bu Sema Nur nasil birseydir cikaramadim
Kamerayi gorunce kendinden gecenlerden sanirim.

Tekrarini izledim bugun.
Sema Nur ne kadar sicak ve neseli birisi yaw, bir de pazardaki hareketleri filan, haha. Biraz abartti ama cok hostu, ben severim bu tur insanlari. Kanim kaynadi birden kendilerine. =]

Su an bugunun tekrarini izliyorum; fragmanini da gordum.
Bu Sema Nur nasil birseydir cikaramadim
Kamerayi gorunce kendinden gecenlerden sanirim.
yok sadece hayatı dolu dolu yaşayanlardan maskeside yok kendisıyle barışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…