Yemekteyiz ShowTv

kızlar evi güzel olan bayanın (adını hatırlayamadım) yaptığı kabaklı böreğin tarifini alan var mı? ben kaçırdım servis yaparken gördüm çok beğendiler merak ettim

kısın adı müjdeydi mutfağı muhteşemdi yha allah herkese önce sağlık sonra mutluluk huzur bide öyle mutfak nasip etsin:1rolleyes:

O kel var ya evin salonunda mangal yakmış...oeeehh diyorum sadece..... öteki seslendirmeci olan da herkesi kovmuş evden ciddi ciddi, fragmanda izledim, hadi kalkın gidin diyodu... nası insanlar bunlar ya.

O kel var ya evin salonunda mangal yakmış...oeeehh diyorum sadece..... öteki seslendirmeci olan da herkesi kovmuş evden ciddi ciddi, fragmanda izledim, hadi kalkın gidin diyodu... nası insanlar bunlar ya.

birinin bunu yapması lazımdı ama iyi oldu bence cesaretinden dolayı kutluyorum yarışmanın tadını kaçırdılar iyice a.s

kibar hanfendi gibi gözüküyordu ama yaptigina bakin..misafirleri kovdu..:1shok:

kel adamınn karısına allah sabır versinnn başka bısey demıyorum

kel adamınn karısına allah sabır versinnn başka bısey demıyorum

inan sayfayı açarken bende bunu yazmak istedim
ney öyle ya çok konuşuyor
espiri yapar gibi falann
mangal olayı banada biraz saçma geldi
sonuçta özle bir davet oluyor
mangaldan başka yapacak yemekmi yoktu yani.

kel adam parayla çekilicek çile değil off o neya vırvırvır ses tonuda acaip itici geldi bana kulak beyin tırmalayan cinsten....

kadında evden resmen kovru herkes şok oldu yarın mutlaka izlicem belkide haklı bir sebebi vardır.. ama yarışma saçmaladı iyice yaa bence ara verip azcık format filan değiştirip taze kanla gelmeleri lazım... böyle çok itici olmaya başladılar...

espiri yapar gibi falann

bir ara seyyar köftecilik yapmış ya onu ispatlamaya çalıştı bence
formülünü vermem falan diyor bir de...

of evet ya ses tonu beni yordu resmen

yarışma iyice saçmaladı evet ama bizim halkımız ne olursa olsun izler bence...

o amerikada yaşamış olan adam da maşallah gayet güzel türkçe konuşuyor, yani geliyorum yerine geliyom, gidelim yerine gidek diyebilecek kadar unutmamış türkçeyi. ama havasından geçilmiyor sürekli 'siz türkler ne dersiniz?', 'oo my god!' havalarında. :mymeka:

ayyy ne çok konuşuyor o adam ya
bide çok boş konuşuyor başım ağırdı kapattım izlemedim
dikkat çekmeye çalışıyorlar

espiri yapar gibi falann
avrupalilar görmesin bu yarismada yapilan yemekleri::rezil oluruz valla...türkler yemek yapamiyo diye düsünürler...yine her zamanki gibi klasik bilindik yemekler yapildi...yemekteyiz yarismasinda kuru fasulye ...yine mercimek corbasi...yine pirinc pilav..bilindik cacik..coban salata..irmik tatlisi,köfte.......bugün yine alman programina baktim....yemekteyiz yarismasinda yapilaN yemekler cok komik kaliyo alman programinda yapilan yemeklerin yaninda...misafirlerde doyana kadar yiyor...

bencede yarismanin formati degistirilmeli...cok bilinen yemekler yapilmamali...yarismanin hic bir anlami kalmiyo.....ezberledik valla bu yarismada yapilan yemekleri..bende her zaman bakmiyorum..ara sira ayda belki 3-4 kez bakiyorum..ama her baktigimda her seferinde ayni yemekler yapiliyo..degisen birsey yok..durduklari yerde sayorlar...sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bahçe varken evin içinde mangal ne oluyor.
İyice saçmaladılar.
Sırf yemek ne yaptılar diye bakıyorum.
Ama hep bilindik aynı yemekler yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…