Yemekteyiz ShowTv

yanlışmı geldin olsun bee opuyorumnanaktan

ben bıraktım artık yarışmayı seyretmiyorum

yesinler birbirlerini artık

güzelim yemekler çöpe gidiyor yazık

kaydirigubbakcemile3 bende anlamaya çalışıyorum...erkeklere neden sinir oldu ki ?
diye...olumunekankayizsmile

ay kızlar sıcak ya, kafamı kalıyo

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

funda çok kaprisli bir kadın ya
sırf intikam olsun diye konuşuyor bence.
kibar kibar iğneliyor kadın.

erkan kazandı arkadaşım
bence güzeldi yemekleri
aslınında yemekleri bence güzeldi
ona biraz haksızlık yaptılar bence.

ay bugunku yarışmacının evi ne kadar değişik, yemek masasıda nikah masasına benziyo, bi nikah memuru eksik

nerede oturuyormuş? kaçırdım orayı boshayallersmile

Büyükcekmecede...
Normalde bu programi izlemem, ama tesadüfen denk geldim ve eve bayildim!
Icimden dedim: "birak su yurtdisini, git memleketine yasa söyle muhtesem bir evde"...

yaa ev nefis bayıldım bende hele o mutfak kocaman ya esas ona bayıldım işte mutfak dediğin öyle olacak.....

yetişti ama şirret bi tip artık bunları kesinlikle cast ajanslarından bulduklarına inanıyorum... daha şimdiden başladın bunlar ne anlar, dur sen duur daha ben neler yapıcam.... daha destur noluyoruz yaa??

Ev süper de nedense onun evi olduğuna inanmadım

Çünkü o evin sahibi biraz daha farklı olur gibi geldi CADIARZU

kızlar evi güzel olan bayanın (adını hatırlayamadım) yaptığı kabaklı böreğin tarifini alan var mı? ben kaçırdım servis yaparken gördüm çok beğendiler merak ettim

0800lü bi numara veriliyodu ücretsiz bi hat hala varmı bilmiyorumda tarifler ordanda alınabiliyodu ama hala öle bi hat varmı bilmiyorummm..
ama ben alamadım vallaha bilen varsa bende isterimm :))

yetişti ama şirret bi tip artık bunları kesinlikle cast ajanslarından bulduklarına inanıyorum... daha şimdiden başladın bunlar ne anlar, dur sen duur daha ben neler yapıcam.... daha destur noluyoruz yaa??

Hakkatten yaa, ben de sasirdim. Boyle bastan hukumlu, art niyetli yarismacilara sinir oluyorum. Sanki o yarismaya olay cikarmaya gelmis haspam.

kızlar evi güzel olan bayanın (adını hatırlayamadım) yaptığı kabaklı böreğin tarifini alan var mı? ben kaçırdım servis yaparken gördüm çok beğendiler merak ettim

buldummmmmhihoyyyt 3 yumurta, 3 bardak süt, 1 yufkayı parçaladı içine sonra 1 kalıp peynirin yarısını koydu birde kabak rendeledi bunun dışında az karabiber az tuz atarsan gzl olur karabiber bnm fikrimdi:))) hepsini karışdırıp fırına verdi ben bu tarifin patateslisini yapıcam yapınca yasarım nasıl oldunu:))yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…