Yemekteyiz ShowTv

paçanga, mercimek çorbası, patates püresi, yeşil klasik salata, köfte, kızarmış parça et, pilav, tiramisu, irmik tatlısı görmekten fenalıklar geldi kardeşim biz bunları zaten evde sık sık yapıyoruz... bi yenilik getirmeleri lazım bazen evlere bakıyorum bazen ekip güzelse bakıyorum masa düzeni vs...
ama onun dışında iğrenç bi hal aldı yarışma izlememek lazım yoksa izleniyo diye böyle saçma sapan devam ettirecekler....

ay evet evde mangalda ayrı bir geyik....
tatlısesin otel odasında mangal yaptığı gibi kro kro haraketler yaa....
off evlerden ırak öyle bir koca.... :)))

kadının elmam tatlısı lastik gibi bide diyoki çok pişmemesi gerekiyo :)))
e bari soyup vereydin milletin eline kütü kütür yeselerdi :)))))

yahu resmen eleştiriye gelemeyip kovdu veeee bunada sıfır puan vermezlerse adam değiller.. böyle bi hakaret densizlik varmı yaaaaa.............

Seslendirme sanatçısı demiş kendine bende bişiy sandım hatunulülülülülülü
meğersem çok çok az seslendirme yapmış ve butiği kapanınca bu işe başlamış:tomato:
Türkiyede meslek sahibi olmak bu kadar kolay yani...
Gelelim kovma anına o kadar eleştirince diğer yarışmacıları kendine dişe dokunur bi numara sergileyemeyince ee tabi ekşınnn lazımdı bunuda görmüş olduk fide'den sona , gözümüz açık gitmez artıkın ( çok kel adam gördüm kendimi eyvahedigeldismile)

mint fide şu safiye soymanın kocasının ekibindeki kara kızdı demi??
o naapmıştıki hatırlayamadım??
izleyemedim galiba hatta ben onuu???

Evet canım taa kendisi
Fide nin yanında beceriksiz bi ben varım yani dünya üstünde , üstüne tanımazdım ki bu levent bey çıktı ( kel adam ) yarın çok merak ettim nolcek kovduğu insanın evine gelicek daha neler görücez bakalım .
İki bilemedin üç haftadır düzenli seyrediyorum kendimi cilalı taş devri sofra düzeninden fırlamış hissediyorum .:tomato:
Bi havalar bi süzülmeler aristokrasi showtv de yani bık bık diyen herkes aynı şeyi hata olarak yapıyo :)
kınama başına gelir derlerya bu yarışmada bu çabuk işliyo sanırım .
Fidecimin olduğu haftayı izleyip nadiren izlerdim şimdilerde işsizlikten mecburen dadandım .
Çekirdek gibi program yani bırakılmıyo ee tabi malzeme de bol
kafamçokkarıştı Bide bugünkü adam kovan yarışmacı 2 ayrı et aldı galiba yarışmaya insanlar erzak yardımı gözüylen bakıyo kötükedihüso
Evlerden ırak ya :1shok:

yaa evet dikkat ediyorum yağlar sular pirinçler kilo kilo galonla alınıyo.. yaa sen alsana ihtiyacın kadar... kullandığın 2 bardak pirinç yaa kullan evinden... millet soyucu olmuş.... hele bazıları hem balık hem tavuk hemde et yapıyo... o dana sevmez o kuzu sevmez.. sanırsın sadrazamın sol odasından düşmüşler :)))))))))))))

Bugun herkesi evinden kovan kadin yarin nasil gidecek o kovdugu adamin evine ben de onu merak ediyorum. Yuzu var mi acaba.. eger giderse benim icin yuzsuzdur bu insan.

Bir de evet, insanlar 1 avuc yemek icin dunya kadar alisveris yapiyor, bu kadarina haklari yok. Bizim orda buna hirsizlik diyorlar.

kel adam nekadar gicikti ...24 kisi beni susturamaz diyo birde..sussan ne olur susmasan ne olur...herkez kendi kalitesini gösterir sonucta...kim ne yaparsa kendine yapar..

Son düzenleme:
bende o bayani ayiplamistim...ama yine cok sabirli davrandi.. kadina baska secenek birakmadiki o kel olan...diyerleri kalkmasaydi oda inat edip hic kalkmayacakti...ne bicim insan o öyle...allah karisina sabir versin...kafamçokkarıştı

bende o bayani ayiplamistim...ama yine cok sabirli davrandi.. kadina baska secenek birakmadiki o kel olan...diyerleri kalkmasaydi oda inat edip hic kalkmayacakti...ne bicim insan o öyle...allah karisina sabir versin...kafamçokkarıştı

Ben o mesaji yazdigimda sadece fragmandan izledigim kadari ile yazmistim, programi kacirdim. Ama gece o kovan kadinin gunun tekrarini izledim. Ve o kadinin ne kadar sabirli oldugunu ve en sonunda sabrinin tastigini gordum. Anam hic susmadilar ki, hele o kel cok terbiyesizlik yapti. Programin tamamini izleyince o kadina pek kizamadim acikcasi :) yalniz kurunun yaninda yas da yandi, otekiler de kovuldu. :))

bu haftakilerin hepsi birbirinden şekilli

hepsi casttan galiba bu hafta
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…