Yemekteyiz ShowTv

ilk yarışan bayan kazandı
semaurla aynı puanı aldı ama oylamada herkes ilk yarışana verdi pyunu ve paazartesi günki kız 1. oldu adını unuttum

Adı Inci. Inci kazandi.
Altug bey cok sinirlendi. Ama hakli. ben de bu yemekteyiz yarismacilarina diyecek laf bulamiyorum artik. Ben Altug beyin gununu izleyemedim, izlemedigim tek gun o gundu zaten bu hafta. Ama onun boregini ove ove bitiremediler, yemeklerini cok begenmisler filan... Ben de sandim ki adam bayagi puan aldi da kesin 1. oldu. Ama nerdeee! Her birinden 4'er puanla 16 puan vermisler. yuh dedim ya! Kendilerinin onune gecirmemek icin ne olursa olsun dusuk puan veriyor yarismacilar. Hele o Inci kimseye 4'ten fazla puan vermedi. vermeye vermeye kendi kazandi zaten. O da 17 puanla zaten, fazla degil. Hepsi de hemen hemen ayni seyi yapti. Hic adil degiller, herkesin derdi en one gecmek, sozde yemekleri, misafirligi begenmeyip az puan veriyorlar. Hadi ordan yaa, kimsenin mi yemegi guzel degil kardesim bu yarismada?
Bu yarismanin formati degistirilmeli. Yarismacilar birbirine puan verince boyle oluyor iste. Herkes herkese kotu not verip kendisini yukseltmeye calisiyor, birbirinin yemegine not verdikleri yok. Onlarin derdi kendilerinin 1. olmasi.

Son düzenleme:
Final gunu Sema Nur hanimi cok asagiladilar.
yok "Sema Nur 1. olacak degil ya, olursa sasarim" gibi bir suru laf. Neden olmasin? Herkes emek verdi, birseyler yapti bu yarismada. Puani veren de sizsiniz zaten; 1. olmaya layik degilse vermezsiniz puani olur biter. Kadinin karsisinda bu kadar asagilamanin ne anlami var?! Saygisizlar ya.

Gunun sozu:

"Yarismaya annem icin basvurduk ama ben secildim"

muhahaha kaydirigubbakcemile3
o nasil oluyor bacim?

sempatiksalakcinni
-- ne kadardır yemek yapıyorsunuz?
_ 1 haftadır sırnaşık şey

harikalarr.... iyiii tutar bu hafta :teytey:

ay bu funda ne kılçık bi kadın ya, insanda saç baş yolma dürtüsü uyandırıyo, ııığğğsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

içtikleri çorbadan canım nasıl istedi ya sıcaktada soğuk çorba iyi olur cokacimcoook

cok uzun zamandan beri ilk kez adam gibi yemek yapan oldu...erkan beyin yemekleri degisikti ve lezzetli gözüküyordu...zaten yarismanin formatida bu olmasi lazim..degisik yemek yapmak..klasik bilindik yemeklerin yapilmasi böyle bir yarismada bence cok lüzümsuz.

tam izleyemedim ama bu haftakiler aylardır düşen kalitede biraz iyi gibiler...bu günkü adam da
iyi şeyler yaptı sanırım görünüşleri güzeldi.

tam izleyemedim ama bu haftakiler aylardır düşen kalitede biraz iyi gibiler...bu günkü adam da
iyi şeyler yaptı sanırım görünüşleri güzeldi.

azaldıkça dahada kızışacak ortam, ama normal ortada büyük para var, ben herşeye rağmen kalan kızlardan birinin almasını isterim, erkeklerden biri alırsa üzülürüm doğrusu
:hulya:

ay hiç söylemiyonuz yanlış yere yazmışım, Survivor a yazcaktım:roflol::roflol::roflol:

bu funda çok gıcık bu arada döverim bunu bensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay hiç söylemiyonuz yanlış yere yazmışım, Survivor a yazcaktım:roflol::roflol::roflol:

bu funda çok gıcık bu arada döverim bunu bensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yanlışmı geldin olsun bee opuyorumnanaktan

ben bıraktım artık yarışmayı seyretmiyorum

yesinler birbirlerini artık

güzelim yemekler çöpe gidiyor yazık

buğünki bayanın evi gerçekten çok güzeldi
birz kendini begenmişti ama kadın ya
dün yarışan erkan kazanacak gibi

azaldıkça dahada kızışacak ortam, ama normal ortada büyük para var, ben herşeye rağmen kalan kızlardan birinin almasını isterim, erkeklerden biri alırsa üzülürüm doğrusu
:hulya:

kaydirigubbakcemile3 bende anlamaya çalışıyorum...erkeklere neden sinir oldu ki ?
diye...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…