Yemin etmiştim asla boşanmam diye

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.995
13.950
448
Ankara
herkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü

Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek

1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum

“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi

o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına

Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı

Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı

Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm

polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım

bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum

2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu

kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları

3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi

sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı

4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...

Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum

Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar

Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma

Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum

Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz

Hayırlı günler herkese ...

Bunlar 15 gunde mi oluyo? Kesin kendi ne naneler yiyoda sana camur atiyo. Bu adam seni aldatiyodur zaten yani..vocuklarin buyumus bosansan seni anlarlar heleki kiz cocugu.. evet babasiz olmasa daha iyi..ama dedigin gibi bu adam ztn ne kdr babalik ediyorki? Sana surekli hakaret etmesi vs. Kizlarindada komplekse yok acabilir. Evli kalmanin bi manasi yok gibi

Evet çok haklısınız
Kızlarım için iyi örnek değilim her hakareti duyan susan oturan kadınım
“Demek ki evlilik böyle olmalı”
Dememeliler değil mi :-(

Yok birden bire onbeş günde olmadı tabii
Kademeli olarak yükseltti pervasızlığını
Her katlandığım hakareti daha büyüğünü doğurdu ve bu hale geldi ne yazık ki

15 yıllık evlıymıssın ama ortada bı evlılık yok kı Can'ım
kaldıkı sana çocuklarına karşı vıcdan yapması lazımken yanlarında yokum ,bensız büyüdüler dıye
tatlı tatlı gecırecegınız sayılı Zaman'ı burnunuzdan getırmeye cekınmemıs bıle ama var bunun altında yatan bı sebep bence

Benim ilk aklima gelen şey , bir mesleğiniz var mı ? Boşanırsanız bu adam maddi olarak sorumluluklarını yerine getiri mi ?
Adam 6 Ayda 2 hafta kalıp gidiyormuş. Belki çocuklarınız biraz daha büyüyene kadar idare edebilirsiniz eğer maddi-manevi yeterli değilseniz.
Çok saygısız biriymiş! 3 tane kızı var onlardan utanmalı en azından ve empati kurmalı!

Kilonuzu demeye gerek yok. Kuzenim 120 kilo eşi peşinden koşuyor. Adam olmayla alakalı. İstediğim kiloda olurum. Kimse zayıfla diyemez. Bakıyorum 50 kilo olan manken aldatılıyor ama kilolu, başka özellikleri olana eşleri aşık. Bu nasip mi şans mı bilemiyorum. Adam gibi adamlar çıksın. Felçli karısına nasıl güzel bakanlar var. Ama eşiniz iyi bir tokadı hak etmiş. Böylesine vurmak istiyorum. Aklı başına gelsin. Beynine kan gitsin

Evet onu da düşündüm beni 11 yılda toplam 11 ay görmüş oldu
Yani 6 ayda bir 15 gün gönlümü etmek zor olmamalıydı değil mi
Altında yatan sebebi inanın bilmiyorum
Allah’a bıraktım

Gunaydin hic sordunuz mu derdi neymis.bosanmak istiyorsa bile bunu medeni bir sekilde soyleyebilir.terbiyesizlesmeye gerek yok.
Akla ilk gelen baska biri var sanki.boyu kadar kizlari var insan onlardan utanir.

Hayır bir mesleğim yok
Maddi olarak bir mağduriyet yaşayacağımızı sanmıyorum o kadar “desinler “ zihniyetinde bir insan ki kendisi için “ boşandı karısını ve kızlarını muhtaç bıraktı” dedirtmez

Asla kirici yazmam.Yasadiklariniz zaten sizi yeteri kadar kirmis.Insallah bu adamdan ,bir an once kurtulursunuz.Allah yardimciniz olsun.

Çok haklısınız
Öyle ağırıma gidiyor ki
Ben onun nerdeyse 20 yıllık hayat arkadaşı kızlarının annesiyim beni dış görünüşümle yargılaması inanın çok ama çok zoruma gidiyor ne diyeyim Allah’ıma bıraktım

yurtdışındasınız devlet yardımı alma imkanınız var
bence şikayet edin sınır dışı etsinler
ele güne karşı kızların başında baba dursun diyosunuz da
kızının yanında size hakaret eden adam dünürün yanında da aynını yapar

ayrıca "asla boşanmam" diye yemin etmeyi de ilk defa duydum
büyük konuşmamak lazım demek ki

Gunaydin hic sordunuz mu derdi neymis.bosanmak istiyorsa bile bunu medeni bir sekilde soyleyebilir.terbiyesizlesmeye gerek yok.
Akla ilk gelen baska biri var sanki.boyu kadar kizlari var insan onlardan utanir.
Boşanma için “ seni öldürürüm ama boşamam” demişti bir kez ama dirlik vermiyor kaç bin km öteden Çan’ıma okuyor bende bıktım dayanamıyorum artık
Başka biri olduğu düşüncesi bile acıtmıyor beni
Defolsun gitsin hayatımdan istiyorum inanın

Asla kirici yazmam.Yasadiklariniz zaten sizi yeteri kadar kirmis.Insallah bu adamdan ,bir an once kurtulursunuz.Allah yardimciniz olsun.
Amin allah razı olsun çok sağolun
Ama hani insan bazen hatalı olur da göremez ya
Acaba etrafın dediği gibi “ aman söylesin dursun umursama” diye mi düşünmeliyim fakat olmuyor bunu yapamıyorum

Hayır yurt dışında olan o
Ben ankaradayım hiç çıkmadım dışarı

Yemin meselesi kendi yaşadıklarımdan kaynaklanan bir durumdu İnan’ın çok zor şeyler yaşadım babaannem büyüttü beni ama hep horlanarak ezilerek büyüdüm ( elbetteki ben kızlarımın tırnağını bile vermem ama annem beni ben 2 aylıkken terk etti) Hale’n izlerini taşıyorum bu durumun
Yani büyük konuşmak değil yaşadığımı yaşatmamak arzusuydu

anladım demek istediğinizi. bunca sene iyi bile dayanmışsınız
evlatlarınız size destek oluyor madem koyun gitsin kapının önüne

Amin allah razı olsun çok sağolun
Ama hani insan bazen hatalı olur da göremez ya
Acaba etrafın dediği gibi “ aman söylesin dursun umursama” diye mi düşünmeliyim fakat olmuyor bunu yapamıyorum
Bana bu sekilde hakaret etden bir insan olsa hayatimda ne kadar tutarim bilemem.Umursama demek cok kolay, bu kadar hakarete sabretmek hic kolay degil.Zaten senelerce sabretmissiniz ,en iyi karari yine siz verirsiniz.

Bana bu sekilde hakaret etden bir insan olsa hayatimda ne kadar tutarim bilemem.Umursama demek cok kolay, bu kadar hakarete sabretmek hic kolay degil.Zaten senelerce sabretmissiniz ,en iyi karari yine siz verirsiniz.
Evet sabrettim ama düzelmedi
Sanırım asla da düzelmeyeceğinin ıspatı bu durum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…