- Konu Sahibi VuslataDair
-
Evet çok haklısınızBunlar 15 gunde mi oluyo? Kesin kendi ne naneler yiyoda sana camur atiyo. Bu adam seni aldatiyodur zaten yani..vocuklarin buyumus bosansan seni anlarlar heleki kiz cocugu.. evet babasiz olmasa daha iyi..ama dedigin gibi bu adam ztn ne kdr babalik ediyorki? Sana surekli hakaret etmesi vs. Kizlarindada komplekse yok acabilir. Evli kalmanin bi manasi yok gibi
Yok birden bire onbeş günde olmadı tabiiBunlar 15 gunde mi oluyo? Kesin kendi ne naneler yiyoda sana camur atiyo. Bu adam seni aldatiyodur zaten yani..vocuklarin buyumus bosansan seni anlarlar heleki kiz cocugu.. evet babasiz olmasa daha iyi..ama dedigin gibi bu adam ztn ne kdr babalik ediyorki? Sana surekli hakaret etmesi vs. Kizlarindada komplekse yok acabilir. Evli kalmanin bi manasi yok gibi
Evet onu da düşündüm beni 11 yılda toplam 11 ay görmüş oldu15 yıllık evlıymıssın ama ortada bı evlılık yok kı Can'ım
kaldıkı sana çocuklarına karşı vıcdan yapması lazımken yanlarında yokum ,bensız büyüdüler dıye
tatlı tatlı gecırecegınız sayılı Zaman'ı burnunuzdan getırmeye cekınmemıs bıle ama var bunun altında yatan bı sebep bence
Gunaydin hic sordunuz mu derdi neymis.bosanmak istiyorsa bile bunu medeni bir sekilde soyleyebilir.terbiyesizlesmeye gerek yok.herkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...
Hayır bir mesleğim yokBenim ilk aklima gelen şey , bir mesleğiniz var mı ? Boşanırsanız bu adam maddi olarak sorumluluklarını yerine getiri mi ?
Adam 6 Ayda 2 hafta kalıp gidiyormuş. Belki çocuklarınız biraz daha büyüyene kadar idare edebilirsiniz eğer maddi-manevi yeterli değilseniz.
Çok saygısız biriymiş! 3 tane kızı var onlardan utanmalı en azından ve empati kurmalı!
Asla kirici yazmam.Yasadiklariniz zaten sizi yeteri kadar kirmis.Insallah bu adamdan ,bir an once kurtulursunuz.Allah yardimciniz olsun.herkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...
Kilonuzu demeye gerek yok. Kuzenim 120 kilo eşi peşinden koşuyor. Adam olmayla alakalı. İstediğim kiloda olurum. Kimse zayıfla diyemez. Bakıyorum 50 kilo olan manken aldatılıyor ama kilolu, başka özellikleri olana eşleri aşık. Bu nasip mi şans mı bilemiyorum. Adam gibi adamlar çıksın. Felçli karısına nasıl güzel bakanlar var. Ama eşiniz iyi bir tokadı hak etmiş.Böylesine vurmak istiyorum. Aklı başına gelsin. Beynine kan gitsin
Boşanma için “ seni öldürürüm ama boşamam” demişti bir kez ama dirlik vermiyor kaç bin km öteden Çan’ıma okuyor bende bıktım dayanamıyorum artıkGunaydin hic sordunuz mu derdi neymis.bosanmak istiyorsa bile bunu medeni bir sekilde soyleyebilir.terbiyesizlesmeye gerek yok.
Akla ilk gelen baska biri var sanki.boyu kadar kizlari var insan onlardan utanir.
Amin allah razı olsun çok sağolunAsla kirici yazmam.Yasadiklariniz zaten sizi yeteri kadar kirmis.Insallah bu adamdan ,bir an once kurtulursunuz.Allah yardimciniz olsun.
Hayır yurt dışında olan oyurtdışındasınız devlet yardımı alma imkanınız var
bence şikayet edin sınır dışı etsinler
ele güne karşı kızların başında baba dursun diyosunuz da
kızının yanında size hakaret eden adam dünürün yanında da aynını yapar
ayrıca "asla boşanmam" diye yemin etmeyi de ilk defa duydum
büyük konuşmamak lazım demek ki
Hayır yurt dışında olan o
Ben ankaradayım hiç çıkmadım dışarı
Yemin meselesi kendi yaşadıklarımdan kaynaklanan bir durumdu İnan’ın çok zor şeyler yaşadım babaannem büyüttü beni ama hep horlanarak ezilerek büyüdüm ( elbetteki ben kızlarımın tırnağını bile vermem ama annem beni ben 2 aylıkken terk etti) Hale’n izlerini taşıyorum bu durumun
Yani büyük konuşmak değil yaşadığımı yaşatmamak arzusuydu
Bana bu sekilde hakaret etden bir insan olsa hayatimda ne kadar tutarim bilemem.Umursama demek cok kolay, bu kadar hakarete sabretmek hic kolay degil.Zaten senelerce sabretmissiniz ,en iyi karari yine siz verirsiniz.Amin allah razı olsun çok sağolun
Ama hani insan bazen hatalı olur da göremez ya
Acaba etrafın dediği gibi “ aman söylesin dursun umursama” diye mi düşünmeliyim fakat olmuyor bunu yapamıyorum
Evet sabrettim ama düzelmediBana bu sekilde hakaret etden bir insan olsa hayatimda ne kadar tutarim bilemem.Umursama demek cok kolay, bu kadar hakarete sabretmek hic kolay degil.Zaten senelerce sabretmissiniz ,en iyi karari yine siz verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?