Yemin etmiştim asla boşanmam diye

Cok yanlis yapiyosun o guzelim cocuklarina yazik.. kendine acimiyosan onlara aci..

Vallahi bende çok direndim
Ama deşiğiniz gibi ta ordan canıma okuyor
Dayanacak gücümün kalmadığını hissediyorum
Özellikle beni aşağılamaları çıkmıyor aklımdan

kizlariniz bosan diyor
yani kizlariniz mutsuz
huzursuz
tekrar yaziyorum kizlariniz mutsuz
neden onlara bunu yasatiyorsunuz???
benim annem sunlari yasasa gozumun onunde bosanmazsa annemle de konusmazdim
bosverin cevrenizde cahil cahil konusanlari , defedin bu herifi basinizdan

Canım ben kimseye boşan vs demem ama sizde zaten ortada bir aile yok. Ve çocukların yanında hakaret ediyor. Ve bence de aldatıyor, bu zihniyette bir adam orda 11yil sadık durur mu.. Katlanilacak bir tarafı yok bu evliliğin. Zaten ayrisiniz, normale göre daha çabuk atlatirsiniz. Çocukların yaninda surekli hakaret konusu olduktan sonra, çocukların evliliklerinde başımızda olsun diyorsan hic öyle düşünme, bu sizi ele güne de rezil eder emin ol

İğrenç adam kesin kendisi bi haltlar karışıyor. Zaten evli gibi değilsiniz sen çocuklarının yanındasin boşanmak en güzeli ne diye canini sikan iğrenç adamla evli olacaksın ki
İşte kızlar babasız kalmasın diye güya sabrettim ama düzelir sandım daha beter oldu
Ve seviyordum İnan’ın seviyordum
Ama kalmadı o da bitti

boşanmak için daha ne bekliyorsun? ama lütfen iyi bir avukatla anlaş. muhtemelen aldatıyor da, bunu da ispatla, maddi-manevi tazminatını da al ve boşa.
sonra çooook üzüleceksin tazminat almadığına. bunu lütfen dişli bir avukatla hallet. önce delil topla. gerekirse çocuklar da ettiği hakaretler konusunda tanıklık etsin. çocukların psikolojisi deme, zaten herif yeterince içine etmiş. anneleri için bir şey yapmış olurlar.

Evvela kendimi salmadım
Eşim olmadığı için herşeyime dikkat ettim
Üç kız doğurdum toplam 6,5 yıl emzirdim
Anne olmuşum boyunca evlatlarım olmuş manken mi olacağım
Süslensem bu defa kime süsleniyor denilecekti

Onu koca olarak gördüm daima sevdim saygı duydum aşıktım ama siz söyleyin sürekli sizi aşağılayan ve en son bunu kızlarınızın yanında da yapan bi adama kalır mı aşkınız sevginiz?
Kızlar meselesinde sadece şunu söyleyeceğim
Her başarılarında mesela madalya kazandıklarında lisanslı sporcu olduğunda iftihar belgesi aldıklarında virtüoz düzeyinde keman da başarı gösterdiğinde adamın ağzından çıkan tek laf şu “ benim kızlarım tabii ki başaracaklar kimin kızı onlar’’
Kısacası ego tavan

Çocuklarınız her şeyin farkındaymış zaten.
Böyle bir evliliği bitirmek hem senin için hem de çocuklarınız için daha iyi olacaktır.
Zaten kocan başınızda değilmiş ki tamamen olmasa ne olur.
Hele ki senin namusuna dil uzatacak kadar alçaldıysa, her türlü iftirayı atabilir sana.
Belki de yurt dışında başka biri var hayatında ve zemin hazırlıyor böyle davranarak,bilemiyorum.

Aldattığı için daha fazla tazminat hakediyorsunuz sonra pişman olmayın
Nasıl ispat ederim ki bunu
Ama son geldiğinde telefonundan bir şeye bakabilir miyim diye istediğimde güvenmiyorsun sen bana diyerek telefonu yere fırlattı ve parçalarına ayırdı ki onun malı çok kıymetlidir
Kimbilir ne vardı görmemem gereken

Yani sonrasında pişman olmam değil mi
Ben tekrar evlenecek falan değilim allah korusun 38 yaşındayım üç kızımın olduğu eve yabancı bir erkeği asla asla sokmam güvenemem kimseye
Hani sürdürmeye çalışsan diyen olacak mı dedim
Ki sabrım bitti farkındayım

Malın kıymetli olmasa bile o telefon atılıp parçalanıyorsa kesinlikle saklanacak şeyler olduğu içindir. Kendine güvenen adam telefonu verir, sonra bana güvenmiyorsun diye alınganlık yapabilir. Telefonu vermeden tribe girenler güvenilmez olduklarını kendileri söylüyor aslında..

İnanın ben herşeye ama herşeye dayanmaya razıydım kendimi de böyle programlamıştım
Ne zaman ki kızlarımın yanında yapmaya başladı bu aşağılamaları işte o zaman hissettim ki bitiyor kalmıyor bende bazı şeyler
Uyardım söyledim oralı olmadı
“ ananız” diye başlayan aşağılayıcı cümleler kuruyordu dayanamadım
Hissediyorum bu defa bitti
Korkmuyorum üzülmüyorum da çok ilginç
Bir güç hissediyorum
“ siz hepiniz ben tek” diyor içimdeki ses dünyaya

Birşey daha, 38 yaş çok genç. Ben annemin 40 yaşındaki hallerine hayrandım mesela, 5 çocuğu vardı ama incecik kadındı. Bunu bahane olarak görmeyin, o adam için değil kendiniz için kendinize dikkat edin. En başta sağlık için.

E siz kilonuza dikkat etseniz. Eşiizin istediği tarzda dış görünümünüzü değiştirseniz bu seferde ben yokken kime süsleniyosun diyecek? Allah yardımcınız olsun
Aynen çok haklısınız öyle diyecek
Dahası beğenmiyor çirkin buluyor ama aldatıyorum iması yapıyor
Allah’a bıraktım onu

Evet yukarda bir üyeye cevaben de yazdım
Ben herşeye dayanmaya yeminliydim
Ta ki kızlarımın yanında başladı hakaret etmeye ve ben onların gözünde o mutsuzluğu gördüm
İçimdeki ses “bitti” dedi

Yılda 30 gün gördüğün bir adamın kahrını çekmek neden? Kızlarınızı düşünün, onlara iyi örnek olun ki ilerde onlar da benzer hakaretler işitmesinler.

Vallahi çok haklısınız o konuya girmedim bile
Bizi davet edenleri de gelmek isteyenleri de kabul etmedim çünkü kendini kaybediyor
Rezil oluyoruz gerçekten

Atlatırım değil mi
Ama şunu merak ettim
Önceden korkardım dünya tepeme geçer sanardım üzülürdüm
Bunları neden hissetmiyorum şu an
Şokta mıyım
Sonradan mı çıkacak
Anlamadım ki

Elimde WhatsApp yazışmaları var bana hakaret iftira ettiğine dair
Kızlarım şahitlik eder biliyorum
Ama aldatıldığımı basıl ispat ederim onu bilmiyorum
Elbette nafaka tazminat tüm haklarımı alırım asla bırakmam asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…