- 18 Temmuz 2016
- 1.670
- 972
- 123
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Vallahi bende çok direndimSenam seni tanıyorum,yorumları da henüz okumadım ama hikayeni biliyorum, ve çok üzüldüm.Sen ve pırlanta gibi kızların o adama çok fazlasınız.O,bu güzel aileyi haketmiyor.Peki boşanırsan maddi zorluğa düşecekmisiniz?
Yıllık tatillere de gelmese,gözün görmese boşanma diyeceğim ama,adam telefonda da zehir kusuyor,katlanılır gibi değil
İşte kızlar babasız kalmasın diye güya sabrettim ama düzelir sandım daha beter olduİğrenç adam kesin kendisi bi haltlar karışıyor. Zaten evli gibi değilsiniz sen çocuklarının yanındasin boşanmak en güzeli ne diye canini sikan iğrenç adamla evli olacaksın ki
Evvela kendimi salmadımİyi de zaten eşiniz 12 ayın 11 ayı ortada YÖK. Çocuklar bana ne bilmiyor siz eşiniz bar mı yok mu ne farkeder durumundasınız. Anlaşılan biraz da kendinizi salmışsınız eşinizi koca olarak bile görmüyor olabilirsiniz sizi suçlamıyorum ama uzun süreli bir ayrı yaşananın verdiği birşey bu.
Bu arada niye sizi sürekli kendisini aldatmakta suçluyor anlamadım birşey mi yaşandı yoksa kendi yaptığı haltı mı bastırmaya çalışıyor.
Çocuklar boşa bunu der çünkü adama baba gözü ile bakmıyorlar baba kavramı Yok çocuklarda 6 yılda toplamda 6 ay ancak görmüşler tabi boşa bunu derler
Nasıl ispat ederim ki bunuAldattığı için daha fazla tazminat hakediyorsunuz sonra pişman olmayın
Yani sonrasında pişman olmam değil miAdam zaten 1 senede 1 ay evdeymis. Cocuklarinizin psikolojisini dusunup bu saygısız adamdan bosanin. Geldikce cocuklarini gorur, cocuklar icin birsey degisecegini sanmıyorum. 15 gun geldiginde cocuklariniz ne kadar istiyorsa babalarinda kalsinlar
Malın kıymetli olmasa bile o telefon atılıp parçalanıyorsa kesinlikle saklanacak şeyler olduğu içindir. Kendine güvenen adam telefonu verir, sonra bana güvenmiyorsun diye alınganlık yapabilir. Telefonu vermeden tribe girenler güvenilmez olduklarını kendileri söylüyor aslında..Nasıl ispat ederim ki bunu
Ama son geldiğinde telefonundan bir şeye bakabilir miyim diye istediğimde güvenmiyorsun sen bana diyerek telefonu yere fırlattı ve parçalarına ayırdı ki onun malı çok kıymetlidir
Kimbilir ne vardı görmemem gereken
İnanın ben herşeye ama herşeye dayanmaya razıydım kendimi de böyle programlamıştımLütfen çocuklarınıza da onunla yaşama mecburiyeti vermeyin, boşanın.
Millete kolay tabi, aynı evde onlar yaşamıyor. İlerde başında baba olmasa da olur. Ben çok gördüm aslanlar gb 3 kızını babasız büyüten, evlendiren dört dörtlük bir kadın.
Millete bakarsak evin yolunu bulamayız, milleti geçin.
Hiçbir evlat annesini böyle güçsüz bilmek istemez. Korkak, o kadar lafa susan birisi olarak. Boşayın gitsin.
Birşey daha, 38 yaş çok genç. Ben annemin 40 yaşındaki hallerine hayrandım mesela, 5 çocuğu vardı ama incecik kadındı. Bunu bahane olarak görmeyin, o adam için değil kendiniz için kendinize dikkat edin. En başta sağlık için.Yani sonrasında pişman olmam değil mi
Ben tekrar evlenecek falan değilim allah korusun 38 yaşındayım üç kızımın olduğu eve yabancı bir erkeği asla asla sokmam güvenemem kimseye
Hani sürdürmeye çalışsan diyen olacak mı dedim
Ki sabrım bitti farkındayım
Aynen çok haklısınız öyle diyecekE siz kilonuza dikkat etseniz. Eşiizin istediği tarzda dış görünümünüzü değiştirseniz bu seferde ben yokken kime süsleniyosun diyecek? Allah yardımcınız olsun
Evet yukarda bir üyeye cevaben de yazdımkizlariniz bosan diyor
yani kizlariniz mutsuz
huzursuz
tekrar yaziyorum kizlariniz mutsuz
neden onlara bunu yasatiyorsunuz???
benim annem sunlari yasasa gozumun onunde bosanmazsa annemle de konusmazdim
bosverin cevrenizde cahil cahil konusanlari , defedin bu herifi basinizdan
Vallahi çok haklısınız o konuya girmedim bileCanım ben kimseye boşan vs demem ama sizde zaten ortada bir aile yok. Ve çocukların yanında hakaret ediyor. Ve bence de aldatıyor, bu zihniyette bir adam orda 11yil sadık durur mu.. Katlanilacak bir tarafı yok bu evliliğin. Zaten ayrisiniz, normale göre daha çabuk atlatirsiniz. Çocukların yaninda surekli hakaret konusu olduktan sonra, çocukların evliliklerinde başımızda olsun diyorsan hic öyle düşünme, bu sizi ele güne de rezil eder emin ol
Elimde WhatsApp yazışmaları var bana hakaret iftira ettiğine dairboşanmak için daha ne bekliyorsun? ama lütfen iyi bir avukatla anlaş. muhtemelen aldatıyor da, bunu da ispatla, maddi-manevi tazminatını da al ve boşa.
sonra çooook üzüleceksin tazminat almadığına. bunu lütfen dişli bir avukatla hallet. önce delil topla. gerekirse çocuklar da ettiği hakaretler konusunda tanıklık etsin. çocukların psikolojisi deme, zaten herif yeterince içine etmiş. anneleri için bir şey yapmış olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?