- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Yok artık
“Sen git orda da evlen hayatım ben burda beklerim” mi dedim yani?
Bakın 2 yıllığına ve düz işçi olarak gitti yükseldi terfiler aldı şu an müdür oldu
Defalarca gel dedim ağladım günler gecelerce ama dönmedi
Kızlarım için bekledim
Daha da beklerdim inanın
Ama hakaretleri aşağılamaları iftiraları bitirdi
Herşey bitti yani!
bu mesajınıza istinaden öyle düşünüp yorum yaptım.Evet onu da düşündüm beni 11 yılda toplam 11 ay görmüş oldu
Yani 6 ayda bir 15 gün gönlümü etmek zor olmamalıydı değil mi
Altında yatan sebebi inanın bilmiyorum
Allah’a bıraktım
Yukarda açıklamıştım görmemiş olmalısınız
Kendim de parçalanmış aile çocuğu olduğum için kızlarıma bunu yaşatmamak adına Yemin etmiştim
Şu an boşanmanın yolunu arıyorum
Muhtemelen haziran ayında gelecek ve anlaşmalı boşanmayı kabul etmeyecek
Ben bir dava açmalıyım ama duruşması onun iznine denk gelmeli
Bunu bile nasıl yapacağım bilmiyorum ki
Hiç mi görüntülü konuşmadınız göstermedi mi nerde kaldıgınıKazakistan’da inşaatta orası az gelişmiş biz şantiyede kalıyoruz yerleşim yerine uzak vs vs dedi
Çağırmadı hiç
Yukarda açıklamıştım görmemiş olmalısınız
Kendim de parçalanmış aile çocuğu olduğum için kızlarıma bunu yaşatmamak adına Yemin etmiştim
Şu an boşanmanın yolunu arıyorum
Muhtemelen haziran ayında gelecek ve anlaşmalı boşanmayı kabul etmeyecek
Ben bir dava açmalıyım ama duruşması onun iznine denk gelmeli
Bunu bile nasıl yapacağım bilmiyorum ki
Elbette konuştukHiç mi görüntülü konuşmadınız göstermedi mi nerde kaldıgını
Hayatında başka biri olma ihtimali yüksek gibi görünüyor...Sizi bezdirmeye ve kendi yaptığı pisliklerin bilinçaltı ezikliğini size hakaret ederek gidermeye çalışıyor. Siz hiç ses çıkarmasaydınız daha da delirecekti benceYok birden bire onbeş günde olmadı tabii
Kademeli olarak yükseltti pervasızlığını
Her katlandığım hakareti daha büyüğünü doğurdu ve bu hale geldi ne yazık ki
herkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...
Ne karar verebildim ne de aldatma olup olmadığını anlayabildimNe yaptınız karar verdiniz mi aldatma var mıymış
Ses çıkarmamaya karar vermiştim ama olmadı dayanamadımHayatında başka biri olma ihtimali yüksek gibi görünüyor...Sizi bezdirmeye ve kendi yaptığı pisliklerin bilinçaltı ezikliğini size hakaret ederek gidermeye çalışıyor. Siz hiç ses çıkarmasaydınız daha da delirecekti bence
Ailem destek olmazNe yazık ki bu gibi durumlar benim ailemdede oldu. Annemde ekonomik özgürlük yoktu. Üç kardeşiz ben 20 yaşımdayım. Şiddetli geçimsizlik vardı aralarında ama bitirmediler annem hep bu yaştan sonra yapacak bişey olmayacağını erkeğin hemen unutup yeni birini bulcağını olanın çocuklara olcağını söyleyip durdu ve dayandı. Bence kızlarınız da olgunlukla karşılamış bende boşanması için uğraşmıştım. Yazık bitmiş bir evlilikte devam etmeye çırpınmak. Sizi o gözden değil çocuklarınızın gözünden anlıyorum. Mutsuz bir evlilik ve annenizin her geçen gün gururunu özgüvenini ve mutluluğunu kaybetmesi direnmesi zor bizler için de. En sağlıklısı bitirmeniz bence böyle mutsuz durumları görmelerindense olgunlukla karşılayıp hayatlarına bakarlar ki yeni jenerasyon sonuçta inanın çok daha farklı karşlılıyorlar. Ama tabi bana net bişey demek düşmez çünkü ekonomik özgürlüğünüz olmayabilir aileniz sahip çıkmayabilir benim annemin arkasında durmamışlardı.. ya umursamamazlıktan gelip yurtdışındayken keyfinize bakmak gelince de sabretmek, ya da her şeyi göze alıp bitirmek... Umarım hayırlısı olur..
Ablam annemle yasitsiniz. Kendinize ve cocuklariniza bakabilirseniz. Çok afedersiniz kendisi öküz öyle okuzlere kimse boyun eğmesin.herkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...
garip hayat ulan beni eşimde boşanmak için bin takla atıyorBoşanma için “ seni öldürürüm ama boşamam” demişti bir kez ama dirlik vermiyor kaç bin km öteden Çan’ıma okuyor bende bıktım dayanamıyorum artık
Başka biri olduğu düşüncesi bile acıtmıyor beni
Defolsun gitsin hayatımdan istiyorum inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?