Yemin etmiştim asla boşanmam diye

Kocaniza hak vermiyorum asla, hatta size kiziyorum uzun yillardir evli kaldiginiz icin.
Ama bi kac mesajinizi okudum. Kendimle mutluyum tarzi.
160 boya 78 kilo cok. Kocaniz icin degil kendiniz icin buna dur demelisiniz. Gercekten cok iyi hissedeceksiniz.
40 yas yasli bir yas degil ki, benim annem 60 yasinda o bile kilosuna dikkat ediyor.
Saglik icin de sart bu.
Ben 165 e 78 iken geldim buraya. Gordugunuz gibi kullanici adimi sismaniye alarak geldim.
Lutfen kendinize bunu yapmayin.
Boy kitle oraniniz 30 uzeri. 1.derece obezsiniz su an.

Evet onu da düşündüm beni 11 yılda toplam 11 ay görmüş oldu
Yani 6 ayda bir 15 gün gönlümü etmek zor olmamalıydı değil mi
Altında yatan sebebi inanın bilmiyorum
Allah’a bıraktım
bu mesajınıza istinaden öyle düşünüp yorum yaptım.
Yinede ne olursa olsun bana göre bu kadar ayrı kalınan bir evlilik hem güvenli,hemde mantıklı değil.
Burada haftada bir birlikte olamadı diye ağlaşan çift dolu malum.

sizin eski konularınıza da baktım ve hatırladım. yıllar önce atmanız gereken adımı hala atmamışsınız.

3 kızın varmış muhtemelen ablamsın.
bak ablacığım ne yazık ki kocan yurt dışında her haltı yiyor ve aynısı başıma gelir diye çıkma bir erkeklik korkusuyla sana bunları ediyor.
eden bulur korkusu yani.
inşallah hakkında hayırlısı olsun.

Ablacım zaten adam yılda 1 ay anca yanınızda kalıyor sen evlatlarını tek başına büyütmüşsün bakmışsın o olsa ne olur olmasa ne olur. Şiddet ve namusuna iftira var sürekli neden bunu kaldırasın.
Kilo boyunuza göre evet fazla ama sana hakaret e-de-mez

Ayirlma kararini bence simdiden bildir. Ne diye sen sadece kendi icinde yasiyorsun ki

Yok birden bire onbeş günde olmadı tabii
Kademeli olarak yükseltti pervasızlığını
Her katlandığım hakareti daha büyüğünü doğurdu ve bu hale geldi ne yazık ki
Hayatında başka biri olma ihtimali yüksek gibi görünüyor...Sizi bezdirmeye ve kendi yaptığı pisliklerin bilinçaltı ezikliğini size hakaret ederek gidermeye çalışıyor. Siz hiç ses çıkarmasaydınız daha da delirecekti bence

Ne yazık ki bu gibi durumlar benim ailemdede oldu. Annemde ekonomik özgürlük yoktu. Üç kardeşiz ben 20 yaşımdayım. Şiddetli geçimsizlik vardı aralarında ama bitirmediler annem hep bu yaştan sonra yapacak bişey olmayacağını erkeğin hemen unutup yeni birini bulcağını olanın çocuklara olcağını söyleyip durdu ve dayandı. Bence kızlarınız da olgunlukla karşılamış bende boşanması için uğraşmıştım. Yazık bitmiş bir evlilikte devam etmeye çırpınmak. Sizi o gözden değil çocuklarınızın gözünden anlıyorum. Mutsuz bir evlilik ve annenizin her geçen gün gururunu özgüvenini ve mutluluğunu kaybetmesi direnmesi zor bizler için de. En sağlıklısı bitirmeniz bence böyle mutsuz durumları görmelerindense olgunlukla karşılayıp hayatlarına bakarlar ki yeni jenerasyon sonuçta inanın çok daha farklı karşlılıyorlar. Ama tabi bana net bişey demek düşmez çünkü ekonomik özgürlüğünüz olmayabilir aileniz sahip çıkmayabilir benim annemin arkasında durmamışlardı.. ya umursamamazlıktan gelip yurtdışındayken keyfinize bakmak gelince de sabretmek, ya da her şeyi göze alıp bitirmek... Umarım hayırlısı olur..

Ses çıkarmamaya karar vermiştim ama olmadı dayanamadım

Ailem destek olmaz
Zaten onlardan da destek beklemem!

Kadınlar kulübüne üye olmazdan önce de biliyordum sizi,yıllardır...

Bunca zaman yaşadığınız evlilij değildi zaten senam.
Çok kötü bir ihtimal ama adamın orada kurduğu bir hayat bile olabilir.kadın,çocuklar vs.

Ve siz 3kız annesi olarak onlara örnek olmalısınız.
İleride kuracakları yuvada mutlu olmalarını istiyorsunuzdur değil mi?
Bu sizin şimdi atacağınız adıma bağlı emin olun.
Onların güçlü birer kadın olmasını istiyorsanız şimdi siz öyle davranın lütfen.

Ya tam bir evlilik yaşayın.
Ya da boşayın.
Ki ben olsam boşardım.
Büyük konuşmayayım ama öyle.
Ama ben sizi tam anlayamam,siz beni elbette.
Hayırlısı...

Ablam annemle yasitsiniz. Kendinize ve cocuklariniza bakabilirseniz. Çok afedersiniz kendisi öküz öyle okuzlere kimse boyun eğmesin.

Ne
garip hayat ulan beni eşimde boşanmak için bin takla atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…