Yemin etmiştim asla boşanmam diye

Bence sizi biktirmaya çalışıyor.Size cektirmeye calisiyor.Ve çok büyük ihtimalle sizi aldatiyor.Ya da sizi başka birisi ile kiyasliyor.Benim babam da anneme çok hakaret ederdi.Hos hala ediyor.Bu yüzden hiç ailemin yanına gitmek istemiyorum.O kavgayı evdeki bağırışı duymak istemiyorum.Kizlariniz da istemiyordur sizi o halde görmek.Eger eşiniz yokken daha huzurlu usanız boşanın.En azından cocuklar için de iyi olur.Ancak eşiniz bosansaniz sizden yardımı kesebilir.Simdi yok bize bakar diyorsunuz ama öyle olmayabilir.Bu yüzden temkinli olmakta fayda var.Keske polis çağırsaydınız.Cunku bir kez el kaldıran bir kez daha kaldırır emin olun.

Evet beni aldatıyor olmalı çünkü tek bildiği ben olsam kıyaslama yapamazdı değil mi?

Gerçekten o yokken çok daha huzurluyuz

Geleceğini duyduklarında üzülüyor kızlarım
Sadece en küçüğüm yaklaşık 5 yaşında o çok seviyor onu çünkü farkında değil hiçbirşeyin

Boşanma durumunda hakkım olanı fazla fazla almadan asla kabul etmem zaten

Teşekkür ederim cevabınız için

Biz de üç kızız, annem de babama çok sabretti. Kızlarım var, evlenecekler, babası olsun başlarında falan dedi. Babamın annemi aldattığını öğrendikten 5 sene sonra ablam evlendi, ablamdan 1 sene sonra da ben. Ben 2 yıllık evliydim (öğrenmemizin üzerinden 8 sene geçmişti) annem dayanamadı babamı evden kovdu, 6-7 ay sonra da boşandılar. Babamda yemedi içmedi (3-5gün sonra boşanmadan) o kadınla evlendi. (Kadın da değil başka bir şey ya neyse.) şu anda ben 4.5 senelik evliyim. Annem keşke ilk öğrendiğimde seni dinledeydim de boşansaydım der durur. Boşandı hakaretler bitti gitti, evde dk başı azarlamalar bitti, gerginlik yok artık vs vs ha noldu annem yalnız kaldı sayılır (kız kardeşim de evlenecek gibi, çok geziyor eve az geliyor, şehir dışında okuyor vs). Şu an annemin tek derdi yalnızlık, haftasonlarını zor geçiriyormuş öyle duyuyorum. Belki çok çok mutlu değil ama mutsuz da değil en azından.

Yani özetle; annem de sizinle benzer durumdaydı ve beklemeyi seçti. Sonunda da söylediği keşke beklemeseymişim oldu... Siz bilirsiniz pek tabii ama 15 günde bu kadar olay yaratan adam zaten adam değildir. Ayrıca oraşarda çalışıp da sizi yanına almıyorsa zaten çoktaaaan kendine bir aile kurmuştur. Biz kadınlar bekleriz de erkekler beklemez ablacım.

Senam seni tanıyorum,yorumları da henüz okumadım ama hikayeni biliyorum, ve çok üzüldüm.Sen ve pırlanta gibi kızların o adama çok fazlasınız.O,bu güzel aileyi haketmiyor.Peki boşanırsan maddi zorluğa düşecekmisiniz?
Yıllık tatillere de gelmese,gözün görmese boşanma diyeceğim ama,adam telefonda da zehir kusuyor,katlanılır gibi değil

İğrenç adam kesin kendisi bi haltlar karışıyor. Zaten evli gibi değilsiniz sen çocuklarının yanındasin boşanmak en güzeli ne diye canini sikan iğrenç adamla evli olacaksın ki

İyi de zaten eşiniz 12 ayın 11 ayı ortada YÖK. Çocuklar bana ne bilmiyor siz eşiniz bar mı yok mu ne farkeder durumundasınız. Anlaşılan biraz da kendinizi salmışsınız eşinizi koca olarak bile görmüyor olabilirsiniz sizi suçlamıyorum ama uzun süreli bir ayrı yaşananın verdiği birşey bu.
Bu arada niye sizi sürekli kendisini aldatmakta suçluyor anlamadım birşey mi yaşandı yoksa kendi yaptığı haltı mı bastırmaya çalışıyor.
Çocuklar boşa bunu der çünkü adama baba gözü ile bakmıyorlar baba kavramı Yok çocuklarda 6 yılda toplamda 6 ay ancak görmüşler tabi boşa bunu derler

Adam zaten 1 senede 1 ay evdeymis. Cocuklarinizin psikolojisini dusunup bu saygısız adamdan bosanin. Geldikce cocuklarini gorur, cocuklar icin birsey degisecegini sanmıyorum. 15 gun geldiginde cocuklariniz ne kadar istiyorsa babalarinda kalsinlar

Lütfen çocuklarınıza da onunla yaşama mecburiyeti vermeyin, boşanın.

Millete kolay tabi, aynı evde onlar yaşamıyor. İlerde başında baba olmasa da olur. Ben çok gördüm aslanlar gb 3 kızını babasız büyüten, evlendiren dört dörtlük bir kadın.

Millete bakarsak evin yolunu bulamayız, milleti geçin.

Hiçbir evlat annesini böyle güçsüz bilmek istemez. Korkak, o kadar lafa susan birisi olarak. Boşayın gitsin.

canım seni hatıeladım . swn bagımlısın kusura bakma bu pisliğe bagımlıısn . maddiyatı düsünüp bosanmıyorsan bilemem ama kızlarınında ilerde ezik olmasını istemiyorsan bu adamdan kurtul

Yilda 2 defa gelen erkek emin ol oralarda bir haltlari vardir heleki turk erkegi benim icin kesindir.. zaten bir kocaligi olmamis bosuna evli kalip neden basiniza bela ediyorsunuzki birak kiminle naparsa yapsin ahlaksiz adam

Ayy ne kötü bir insan
Para göndersin yeter
Valla gelmesin vencw gittiği yerden
İsabet olmuş
O nasıl evlilik ya ayrıca
6 ayda bie geliyor falan

Sizin böyle bir aileniz var mıydı bilmiyorum ama benim vardı. Böyle bir aileye sahip olmayan da anlayamaz kesinlikle. Benim babam her gün yanımızdaydı ve biz babamın annemi aldattığını öğrenmeden önce de boşan derdik. Özellikle kız kardeşim yalvarırdı ne olur boşan diye. Hakaretler, bağırmalar, aşağılamalar, korkmalar ve zaman zaman şiddet... Bunlar baba olarak görmeyince olan şeyler değil, bunlar evde korku figürü bir adam olunca olan şeyler. Yani çocukların bakış açısıyla ilgisi yok. Bunun kadının kendini salmış olmasıyla, karşıdakini koca olarak görmemesiyle vs de ilgisi yok. Tamamen karşıdakinin insan olamayışıyla ilgisi var ne yazık ki.

çocuklar için de sizin için de gerçekten çok moral bozucu bir durum, gerginlik çocuğunuza bile yansımış zaten, benim ailemde de hep kavga olurdu ve hep keşke boşansalar diye dua ederdim.
Annelik ve babalık konusunda sıkıntı yoktu ama ikisi asla anlaşamıyorlardı, okul için başka yere gidince o zaman başka insanların ailesini görünce benimkilerde bir sorun olduğunu anlamıştım ve bu durum benim kişiliğimi de çok etkiledi, sürekli gergin bir ortamda olmak ve orada olmak istememek, kendime olan güvenimi öldürmüş zamanla şimdi şimdi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun, boşanmak zor karar.

Evlenmek beraber yaş almak birlikte yaşlanırkende fiziksel özelliklerin değişmesi ve bunu hoşgörü ile karşılamak değil midir?Eşiniz ya evlilik kavramının ne demek olduğunu bilmiyor yada (ki gerçekten bencede asıl gerekçe)sizi aldatıyor.kişi karşısındakini kendinden bilirmiş....boşanma sonrası maddi durumunuz nasıl olacak iyi değerlendirin çünki bu adama bence çok da güven olmaz(o süreçte size iftira bile atabilir) ve boşanın derim.Baba/ideal erkek modeli açısından kızlarınız için de en doğrusu bence bu.Allah yardımcınız olsun.

Hangi ülkede bu adam? Kişi kendinden bilir işi derler karısına iftira atan adam (!) kesin bi haltlar karıştırıyordur.

Senacım eşine bağımlısın demişler ama katılmıyorum herşeyin farkındasın, şu durumda en önemli şey maddiyat. Nafaka ve maaşla geçiminizi sağlayabilir misin? Kızlar biraz büyük olsa onlar da çalışırdı, olsun güzelce okusunlar birkaç seneye toparlarsınız maddi gücünüzü. Ama şimdi ama sonra vur tekmeyi bu adama böyle herifler aile sahibi olmayı hak etmiyor hele hele senin gibi bir eşi.

Başlarında babaları olsun lafları falan fasa fiso hiç inanma onlara. Şimdi de başlarında babaları yok değişen ne sadece senin bozulan ruh sağlığın. Sen sağlam dur başlarında babasız da yetişirler. Benim nenem tek başına hem babamı hem halalarımı on numara yetiştirdi, başka bir tanıdığımız hanım iki yetişkin kızıyla eşinden kuruş almadan boşandı, yaşı büyük olduğundan çalışmıyor ama kızlar çalıştı baktı eve, pırıl pırıl insanlar küçük bu yaz evlenecek başlarında baba olsa nee olmasa ne.

Bende bekledim 11 yıl
İnan’ın gençliğim gitti
Ama kıymetim olmadı

Yalnızlığı çok severim
En büyük hayalimde kızlarımın hayırlısıyla birer meslek sahibi olup yuvadan uçmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…