Yemin etmiştim asla boşanmam diye

Kazakistan ı bilmiyorum ama özbekistanlı hanımlar türk erkeklerinden para kopartmak için yapmadıkları şey kalmıyor. Geçen gün bir erkek arkadaşıma saçma sapan tanımadığı özbek kadınlar mesaj atmış. Nereden nasıl buluyorlar bilmiyorum. O civarlar biraz sıkıntılı sanırım eşinizi de bu yönde kafalamislar belliki.
Boşanabiliyorsanız boşanın maddi olarak daha iyi bir konuma bile gelebilirsiniz böyle hayat geçmez karaktersiz biriyle.

Sen bunlari yapsaydin daha fazlasini isteyecek gene aldatirdi. Bi tanidigim gibi.. kocasi icin acildi sacildi makyaj vs. Istemedigi seyleri yapti yani..He noldu gene yaranamadi herif gitti baskasiyla yasamaya devam. Para bile alamadi ne yazikki

Ben size acilin sacilin kendinizi kepaze edin demedim.esiniz hakli da demedim.ayrica 40 yasta ne var anlamadim sanki 60 yasindasiniz.mini etek giyin ful makyaj dolasin diyen de yok.kilo konusunda dedim sadece esiniz icin biraz daha dikkat edebilirsiniz dedim sadece.o zmn bu kadar ayri kalmaya niyetlenen adama uc cocuk vermeseydiniz.cocuklara bunu yasatmaya sizinde esiniz de hakki yok.nasilsa evli gibi degilsiniz oturun evinizde coluk cocugunuzla sigamazsiniz biyere yilda otuz gun katnanin bence ya da soyleyin o tuz gun de gelmesin kabul ediyosa. Cunku calismiyorsunuz ilerde isleri kotu giderde nafaka fln odeyemezse o zmn dersiniz niye yaptim.allah yardimciniz olsun diyorum

Allah kolaylık versin umarım sigortalı kayıtlı falan çalışıyordur eşiniz. Yurtdışında çoğu yer kayıt-dışı çünkü. Dava mevzularını en iyisi bur avukatla konuşun. Ne zaman bosanabileceginizi en iyi o soyler. Para kazanınca kişiliği bozulan erkek modeli

Neden sizi de çalıştığı yere götürmedi? Senede 1 ay çok zor. Benim babam da 2-3 ayda bir gelirdi ama kaptandı. Sizin eşinizin ki de böyle bir meslek mi yoksa yurt dışında yerleşik bir hayatı mı var? Eğer yerleşik bir hayatı var ve sizi götürmediyse bence artık tahammül etmeyin bu adama.. ALLAH yardımcınız olsun..

Yurt dışında sizi 12 ayda sadece 1 ay toplamda görüyor,11 yıllık evliliğinizde toplamda 1 yıl bile görüşmediğiniz biri.
Buna zaten evlilik demek bana göre mantık dışı.
Hayatında başka kadın belkide başka çocukları var.
Yada bunlarıda kabul edip burada öyle yuva kurmayı kabul ettiniz.
Baştan hiç normal olmayan şartların,sonradan mükemmel olmasını beklemenize anlam veremedim ben asıl.
Boşanın daha iyi,namusunuza kadar laf eden adam için hala boşanmamanız bile saçma.

Senede 2 defa geliyor ve 15 gün alıyor bunlar mı oluyor?

Demekki sürekli aynı çatı altında olsanız ikinizden biri çoktan katil olmuştu...

Rabbimin hikmetinden sual olunmaz lafı bunlar için işte, bence bir arada olmamanız daha hayırlı gibi kardeşim.

Anlattıklarınıza göre çocuklarına babalık yapmamış bu adam, size de pek kocalık yapamayacağa benziyor karar sizin.

Allah yardımcınız olsun, böyle bir öküzle hayat zor geçer eminim.

Bu adama tahammül etmeniz için bir neden göremiyorum. Eşiniz bile diyemiyorum adam zaten ayrı sizden, uzaktasınız. Paylaşılmış bir hayat yok ortada. Daha çok sizin kendinize ve kızlarınıza kurduğunuz bir hayat var. Bir kaç defa ben 40 yaşında geldim demişsiniz ama inanın 40 yaşında hiç bir şey yok. Ne mini elbise giymek için ne de makyaj yapmak için geç bir yaş değil. Ha siz istemiyorsunuz yapmazsınız kimse size karışamaz, bu sizin hayatınız sizin tercihiniz. Eşinizi memnun etmek için yapmak da yine sizin tercihinize kalmış, burada eşin üslubu çok önemli, kalp kırarak, inciterek olmaz. Tatlılıkla söylese belki sizin de içinizden gelirdi. Sorunlarınız çok büyük, adam uzakta, iletişim neredeyse sıfıra yakın. Çok zor açıkçası, sanki ayrılık sizin çıkar yolunuz gibi.

Eşin çok pis zihniyetli bir insan
İnsan eşine nasıl senin numaran ankaranin yarısında var der
Bence eşin baya haltlar yiyiyor ki seni de böyle saniyor

Sen bunlari yapsaydin daha fazlasini isteyecek gene aldatirdi. Bi tanidigim gibi.. kocasi icin acildi sacildi makyaj vs. Istemedigi seyleri yapti yani..He noldu gene yaranamadi herif gitti baskasiyla yasamaya devam. Para bile alamadi ne yazikki
Allah razı olsun yorumunuz için

Kadının düşmanı kadın deniliyor ya İnan’ın çok doğru
Nasılda yerden yere vuruyor beni
Kendime bakmamışımda kilo vermemişimde
Nasıl hemcinsim bu anlamıyorum
Ben haklıyım ben
Bu kadar zor mu bunu kabul etmek
Neden şebek olayım kocam için ya

Misal desem ki zorla tesettüre giydirmeye çalışıyor hemen itiraz gelir aaa olmaz diye
Aynı şey işte
Zorla dayatmayla tarzım olmayan frapan bir kadın olmamı istiyor yaşıma başıma bakmadan şebek olacam yani
Neden kocam gitmesin
Gitsin ya
Bence gitsin

Yok artık
“Sen git orda da evlen hayatım ben burda beklerim” mi dedim yani?
Bakın 2 yıllığına ve düz işçi olarak gitti yükseldi terfiler aldı şu an müdür oldu
Defalarca gel dedim ağladım günler gecelerce ama dönmedi
Kızlarım için bekledim
Daha da beklerdim inanın
Ama hakaretleri aşağılamaları iftiraları bitirdi
Herşey bitti yani!

Kazakistan’da inşaatta orası az gelişmiş biz şantiyede kalıyoruz yerleşim yerine uzak vs vs dedi
Çağırmadı hiç

İsteğe bağlı Bağkur ödeniyor onun
Kurumsal bir firma

Geldiği 15 günde 2 tokat atıyosa sürekli beraber yaşasanız siz de haberlerde gördüğümüz eşleri tarafından cinayete kurban giden kadınlardan olurdunuz herhalde.
Boşanmamak için çok da geçerli bi sebebiniz yok gibi.
Bu şekilde yaşamanız kızlarınıza daha da zarar verir, bırakın başlarında babaları olmayı versin. Onların sağlıklı bir anneye daha çok ihtiyaçları var.

insan niye asla boşanmam diye yemin eder bir, böyle bi adamdan neden boşanmaz iki.

Gayette eşimi haklı görür nitelikde yazmıştınız dönün okuyun bakalım
Suçlu da bendin o yoruma göre bakımsızım kiloluyum vs vs
Kızlarıma gelince iki kızımda evliliğimin ilk 3,5 yılında peşpeşe oldu o zamanlar yurtdışının “ y” si bile yoktu
Sonradan çıktı
Kızlarımdan bahsedeyim
Kendi sınıflarının birincisi iki kızım da ( küçük kreşe gidiyor henüz )
Lisanslı basketbol sporcuları
Altyapıda oynuyorlar
Büyüğü 9 yıldır keman çalıyor
Diğeri gitar
Sporda ve resimde kazanılmış madalyaları var
İftihar belgeleri var
Hayatla ve kendileriyle barışık yaşam enerjisi dolu pırlanta gibi yavrularım ( rabbim hepimizin evladını esirgesin)
Yani gördüğünüz gibi onlara da yazık olduğu falan yok
Elbetteki isterdim babaları buju yapmasın düzgün bi adam olsun ama olmadı bu da benim suçum değil

insan niye asla boşanmam diye yemin eder bir, böyle bi adamdan neden boşanmaz iki.
Yukarda açıklamıştım görmemiş olmalısınız
Kendim de parçalanmış aile çocuğu olduğum için kızlarıma bunu yaşatmamak adına Yemin etmiştim

Şu an boşanmanın yolunu arıyorum
Muhtemelen haziran ayında gelecek ve anlaşmalı boşanmayı kabul etmeyecek

Ben bir dava açmalıyım ama duruşması onun iznine denk gelmeli
Bunu bile nasıl yapacağım bilmiyorum ki

Ben esinizi hakli gormedim.cocukalariniz da masallah diyeyim iyi yerde olsunlar.ben sadece baba ve anne sevgisi olarak bakmistim duruma.kusura bakmayin ama dusuncelerimiz cok farkli ilk yazdigim mesajimda sizi kastetmiyorum diyerek yazdim siz bence bidaha okuyun.orda sadece kilo konusunda yorum yapmistim ben.burda cocuklarinizi yada kendinizi ovmekle ugrasmayin bence yipranmadan evliligi nasil biterebileceginizi dusunun.zira en basarili cocuk da olsa mutsuzluk oldu mu allah korusun en kotu duruma dusen cocuk bile olabilir.rencide etmej ya da kirmak degil amacim heleki boyle sorunlariniz varken.rabbim yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…