- 8 Temmuz 2015
- 946
- 1.816
- 113
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Sen bunlari yapsaydin daha fazlasini isteyecek gene aldatirdi. Bi tanidigim gibi.. kocasi icin acildi sacildi makyaj vs. Istemedigi seyleri yapti yani..He noldu gene yaranamadi herif gitti baskasiyla yasamaya devam. Para bile alamadi ne yazikkiHanımefendi o bana hadi gel dedi de ben hayır mı dedim
Hiçbirzaman gel demedi
Olumsuz şartları sıraladı
Kusura bakmayın hiç mütevazi olamıycam herşey makyaj ve zayıflık değil ben güzel bir bayanım aynaya baktığımda kendimi güzel buluyorum bu yaştan sonra mankende olamam boya küpüne de düşemem
Benim duruşum belli çizgim belli
11 yıl üç kız büyütmüşüm bunun hiç mi kıymeti yok
Bana gitgide boyu kısalan elbiseler getirdi
Evde giymemi istersen olur dedim
Dışarda giymemi istedi
Yahu ben 40 yaşındayım 40
Boyuma geldi kızlarım
Bekarken bile giymediğim mini elbiseyi bu yaşta mı giyeceğim
Evli misiniz bilmiyorum
Siz öyle yapın o zaman
Adam elinizden kaçmasın diye
Kepaze edin kendinizi
Tövbe ya rabbi ya
Ben size acilin sacilin kendinizi kepaze edin demedim.esiniz hakli da demedim.ayrica 40 yasta ne var anlamadim sanki 60 yasindasiniz.mini etek giyin ful makyaj dolasin diyen de yok.kilo konusunda dedim sadece esiniz icin biraz daha dikkat edebilirsiniz dedim sadece.o zmn bu kadar ayri kalmaya niyetlenen adama uc cocuk vermeseydiniz.cocuklara bunu yasatmaya sizinde esiniz de hakki yok.nasilsa evli gibi degilsiniz oturun evinizde coluk cocugunuzla sigamazsiniz biyere yilda otuz gun katnanin bence ya da soyleyin o tuz gun de gelmesin kabul ediyosa. Cunku calismiyorsunuz ilerde isleri kotu giderde nafaka fln odeyemezse o zmn dersiniz niye yaptim.allah yardimciniz olsun diyorumHanımefendi o bana hadi gel dedi de ben hayır mı dedim
Hiçbirzaman gel demedi
Olumsuz şartları sıraladı
Kusura bakmayın hiç mütevazi olamıycam herşey makyaj ve zayıflık değil ben güzel bir bayanım aynaya baktığımda kendimi güzel buluyorum bu yaştan sonra mankende olamam boya küpüne de düşemem
Benim duruşum belli çizgim belli
11 yıl üç kız büyütmüşüm bunun hiç mi kıymeti yok
Bana gitgide boyu kısalan elbiseler getirdi
Evde giymemi istersen olur dedim
Dışarda giymemi istedi
Yahu ben 40 yaşındayım 40
Boyuma geldi kızlarım
Bekarken bile giymediğim mini elbiseyi bu yaşta mı giyeceğim
Evli misiniz bilmiyorum
Siz öyle yapın o zaman
Adam elinizden kaçmasın diye
Kepaze edin kendinizi
Tövbe ya rabbi ya
herkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...
Eşin çok pis zihniyetli bir insanherkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...
Allah razı olsun yorumunuz içinSen bunlari yapsaydin daha fazlasini isteyecek gene aldatirdi. Bi tanidigim gibi.. kocasi icin acildi sacildi makyaj vs. Istemedigi seyleri yapti yani..He noldu gene yaranamadi herif gitti baskasiyla yasamaya devam. Para bile alamadi ne yazikki
Yok artıkYurt dışında sizi 12 ayda sadece 1 ay toplamda görüyor,11 yıllık evliliğinizde toplamda 1 yıl bile görüşmediğiniz biri.
Buna zaten evlilik demek bana göre mantık dışı.
Hayatında başka kadın belkide başka çocukları var.
Yada bunlarıda kabul edip burada öyle yuva kurmayı kabul ettiniz.
Baştan hiç normal olmayan şartların,sonradan mükemmel olmasını beklemenize anlam veremedim ben asıl.
Boşanın daha iyi,namusunuza kadar laf eden adam için hala boşanmamanız bile saçma.
Kazakistan’da inşaatta orası az gelişmiş biz şantiyede kalıyoruz yerleşim yerine uzak vs vs dediNeden sizi de çalıştığı yere götürmedi? Senede 1 ay çok zor. Benim babam da 2-3 ayda bir gelirdi ama kaptandı. Sizin eşinizin ki de böyle bir meslek mi yoksa yurt dışında yerleşik bir hayatı mı var? Eğer yerleşik bir hayatı var ve sizi götürmediyse bence artık tahammül etmeyin bu adama.. ALLAH yardımcınız olsun..
İsteğe bağlı Bağkur ödeniyor onunAllah kolaylık versin umarım sigortalı kayıtlı falan çalışıyordur eşiniz. Yurtdışında çoğu yer kayıt-dışı çünkü. Dava mevzularını en iyisi bur avukatla konuşun. Ne zaman bosanabileceginizi en iyi o soyler. Para kazanınca kişiliği bozulan erkek modeli
Muhasebeciyim ama evlendikten sonra hiççalışmadımBi insan kendisi yapıyorsa karşısında kini de öyle görürmüş. İşiniz gücünüz var mo ? Boşansanız aileniz arkanızda durur mu
Gayette eşimi haklı görür nitelikde yazmıştınız dönün okuyun bakalımBen size acilin sacilin kendinizi kepaze edin demedim.esiniz hakli da demedim.ayrica 40 yasta ne var anlamadim sanki 60 yasindasiniz.mini etek giyin ful makyaj dolasin diyen de yok.kilo konusunda dedim sadece esiniz icin biraz daha dikkat edebilirsiniz dedim sadece.o zmn bu kadar ayri kalmaya niyetlenen adama uc cocuk vermeseydiniz.cocuklara bunu yasatmaya sizinde esiniz de hakki yok.nasilsa evli gibi degilsiniz oturun evinizde coluk cocugunuzla sigamazsiniz biyere yilda otuz gun katnanin bence ya da soyleyin o tuz gun de gelmesin kabul ediyosa. Cunku calismiyorsunuz ilerde isleri kotu giderde nafaka fln odeyemezse o zmn dersiniz niye yaptim.allah yardimciniz olsun diyorum
Yukarda açıklamıştım görmemiş olmalısınızinsan niye asla boşanmam diye yemin eder bir, böyle bi adamdan neden boşanmaz iki.
Gayette eşimi haklı görür nitelikde yazmıştınız dönün okuyun bakalım
Suçlu da bendin o yoruma göre bakımsızım kiloluyum vs vs
Kızlarıma gelince iki kızımda evliliğimin ilk 3,5 yılında peşpeşe oldu o zamanlar yurtdışının “ y” si bile yoktu
Sonradan çıktı
Kızlarımdan bahsedeyim
Kendi sınıflarının birincisi iki kızım da ( küçük kreşe gidiyor henüz )
Lisanslı basketbol sporcuları
Altyapıda oynuyorlar
Büyüğü 9 yıldır keman çalıyor
Diğeri gitar
Sporda ve resimde kazanılmış madalyaları var
İftihar belgeleri var
Hayatla ve kendileriyle barışık yaşam enerjisi dolu pırlanta gibi yavrularım ( rabbim hepimizin evladını esirgesin)
Yani gördüğünüz gibi onlara da yazık olduğu falan yok
Elbetteki isterdim babaları buju yapmasın düzgün bi adam olsun ama olmadı bu da benim suçum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?