- 23 Mart 2015
- 5.762
- 12.184
- 448
- 36
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Boşanmış anne babanın çocuğuydum, babamı da 2 ay önce kaybetmiş bir kadın oldum. ele de karışıyoruz merak etmeyin..herkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...
YanılmışsınızSizin asla boşanamayacağınızı biliyorum.
Evet adınız boşanmış olmayacak. Evet başlarında baba olacak
Seneler geçtikçe sinirleriniz yıpranacak, kendinizi kaybedeceksiniz, başka hastalıklar çıkacak güven zedelenecek
Ele karışacaksınız, başlarında baba olacak ya.
Ödünüz patlıcak, hakaret etmesin sizi utandırmasın size hakaret etmesin karşı tarafa ekşimesin diye.
Kızlarınız gık diyemecek kendini savunamayacak gördükleri ilk adam!ın peşinden gidecek çünkü artık uçurumdan düşmeye başladınız gitgide onlara da yetemeyeceksiniz yanlız kalacak.
Aslında, adam sizden kurtulamayınca çirkefleşmeye başlamış
Aslında kısa zamanda o sizden ayrılabilir, çünkü 11 senedir kendine orda hayat kurmuş olmalı. Belliki bir derdi! karın ağrısı var.
Ev alabilmek için ayrılığı uzatmıştınız, sizi tanıyorum, ve daha önce açıkçası boşanamayacağınızı düşündüğümden kendinizi güçlendirmeniz gerektiğini yazmıştım ama adam sizden çalmaya devam ediyor.
Hanımefendi o bana hadi gel dedi de ben hayır mı dedimGitmeme sebebinizi okudum diger mesajlarda.esiniz tabiki yuzde yuz suclu ama ben sizi de suclu goruyorum.az gelismiste olsa orada yasayan aileler de var.yasadiginiz evi kiraya verip orda bi kiraya girebilirdiniz ya da satip ordan bi ev alabilirdiniz.bence yapilmak isyenseydi yapilirdi.kilo konusuna da gelince esinizi alti ayda bir goruyorsaniz daha bakimli olmaniz gerekiyordu diye dusunuyorum.ev hanimisiniz calismiyorsunuz.evinizde oturup esinizin gonderdigi parayla geciniyorsunuz ama es degisiniz sanki artik bakmakla yukumlu olmus biri olmususnuz.esinize hic dediniz mi bilmiyorum bende evde isler yaparim bir isin ucundan turarim sana destek olurum bizde gelelim fln diye.yani sozum size degil yasadiklarinizi bilmiyorum.ama bazi bayanlar otursun evinde tek derdi temizlik olsun kendine bakmasin ese ayak uydurmasin sonra da koca ilgisiz.ben birazda kadinlarin kendine ceki duzen vermesi gerek diye dusunuyorum.
Evet biliyor anlattımCanim bazi konularina baktimda kaynanandan cok ovguyle bahsetmissin merak ettim simdi biliyor mu bu olaylari.Bana namuslu oldugum halde bu tarz konusan bi adami o an cinnet gecirip cok kotu seyler yapabilirdim maddi acidan mi bosanmiyirsun
Hayır inşaat şirketindeGemi kaptanı mı bu adam ?
Allah yardımcınız olsun.
KeşkeHangi ülkede yaşıyor? Benim bu taraftaysa yakın takibe alayım delil toplama açısından
Allah razı olsunŞu an dünyadaki en haklı kişi sen olabilirsin!!!
Kendisi Kazakistan’daOncelikle gecmis olsun diyorum yasadiklariniz bir bayan olarak hic hos degil gercekten.tum yazilanlari okuyamadim ama siz neden esinizjn yaninda degilsiniz neden ayri ayri yasiyorsunuz.zaten yilda bir ay gorusmeyle aile olunamazki.gunahini almayayim ama esinizin orda baska ailesi bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?