Yemin etmiştim asla boşanmam diye

Canim bazi konularina baktimda kaynanandan cok ovguyle bahsetmissin merak ettim simdi biliyor mu bu olaylari.Bana namuslu oldugum halde bu tarz konusan bi adami o an cinnet gecirip cok kotu seyler yapabilirdim maddi acidan mi bosanmiyirsun

Sizi kendisiyle karıştırıyor büyük ihtimal.6 ayda boş durmayacağı belli bir Ada'mın.Zaten siz büyütüp siz bakmışsınız evlatlarınıza en azından o 15 günü mutsuz geçirip psikolojilerini bozmazlar.

Uzakta evlilik yürümüyor malesef,kadınlar sabırla,dört gözle eşlerini bekleyebiliyor ufak bir sevgi görüyorsa bile ama erkekler öyle degil.Varsa desteğiniz yolunuza bakmalısınız.Hayat bu neler duyuyoruz başka bir ailesi bile çıkabilir seneler sonra eşinizin o Zaman geç olabilir sizin içinde.

Allah güç versin size inşallah.

Gemi kaptanı mı bu adam ?
Allah yardımcınız olsun.

kişi kendinden bilir işi, zaten yanında bile değilmiş, hiç bişi kaybetmezsin. Allah yardımcın olsun kardeş.

Boşanmış anne babanın çocuğuydum, babamı da 2 ay önce kaybetmiş bir kadın oldum. ele de karışıyoruz merak etmeyin..
ben nişanlımın ailesinin yanında anneme öküz möküz diyen adamdan utanırım asıl, annele babam ayrı diye değil ya da babam yok diye değil.
ve üzgünüm 6 ayda bir gelen adam boş durmaz, gelip canım cicim yapsa belki ama 15 günde bile size neler yapmış..
boşanın, siz de çocuklarınız da daha mutlu olucaksınız emin olun

Oncelikle gecmis olsun diyorum yasadiklariniz bir bayan olarak hic hos degil gercekten.tum yazilanlari okuyamadim ama siz neden esinizjn yaninda degilsiniz neden ayri ayri yasiyorsunuz.zaten yilda bir ay gorusmeyle aile olunamazki.gunahini almayayim ama esinizin orda baska ailesi bile olabilir

Gitmeme sebebinizi okudum diger mesajlarda.esiniz tabiki yuzde yuz suclu ama ben sizi de suclu goruyorum.az gelismiste olsa orada yasayan aileler de var.yasadiginiz evi kiraya verip orda bi kiraya girebilirdiniz ya da satip ordan bi ev alabilirdiniz.bence yapilmak isyenseydi yapilirdi.kilo konusuna da gelince esinizi alti ayda bir goruyorsaniz daha bakimli olmaniz gerekiyordu diye dusunuyorum.ev hanimisiniz calismiyorsunuz.evinizde oturup esinizin gonderdigi parayla geciniyorsunuz ama es degisiniz sanki artik bakmakla yukumlu olmus biri olmususnuz.esinize hic dediniz mi bilmiyorum bende evde isler yaparim bir isin ucundan turarim sana destek olurum bizde gelelim fln diye.yani sozum size degil yasadiklarinizi bilmiyorum.ama bazi bayanlar otursun evinde tek derdi temizlik olsun kendine bakmasin ese ayak uydurmasin sonra da koca ilgisiz.ben birazda kadinlarin kendine ceki duzen vermesi gerek diye dusunuyorum.

Kişi kendinden bilir işi....
Kocanın hayatında başkası yada başkaları var ki seni de kendisi gibi görüp karalamaya çalışmış.
3 çocuğunun annesine çekinmeden iftira atan adamdan hayır gelmez.
Zaten varla yok arası olan bu adamı boşayın gitsin. Terbiyesiz herif.

Sizin asla boşanamayacağınızı biliyorum.
Evet adınız boşanmış olmayacak. Evet başlarında baba olacak
Seneler geçtikçe sinirleriniz yıpranacak, kendinizi kaybedeceksiniz, başka hastalıklar çıkacak güven zedelenecek
Ele karışacaksınız, başlarında baba olacak ya.
Ödünüz patlıcak, hakaret etmesin sizi utandırmasın size hakaret etmesin karşı tarafa ekşimesin diye.
Kızlarınız gık diyemecek kendini savunamayacak gördükleri ilk adam!ın peşinden gidecek çünkü artık uçurumdan düşmeye başladınız gitgide onlara da yetemeyeceksiniz yanlız kalacak.
Aslında, adam sizden kurtulamayınca çirkefleşmeye başlamış
Aslında kısa zamanda o sizden ayrılabilir, çünkü 11 senedir kendine orda hayat kurmuş olmalı. Belliki bir derdi! karın ağrısı var.
Ev alabilmek için ayrılığı uzatmıştınız, sizi tanıyorum, ve daha önce açıkçası boşanamayacağınızı düşündüğümden kendinizi güçlendirmeniz gerektiğini yazmıştım ama adam sizden çalmaya devam ediyor.

Yanılmışsınız
İnan’ın boşanma fikrindeyim
Herşeye kızlarım için katlandım derken kızlarıma zarar verdiğimi görmek beni bitirdi
Korkmuyorum
Allah ne derse o!

Hanımefendi o bana hadi gel dedi de ben hayır mı dedim
Hiçbirzaman gel demedi
Olumsuz şartları sıraladı

Kusura bakmayın hiç mütevazi olamıycam herşey makyaj ve zayıflık değil ben güzel bir bayanım aynaya baktığımda kendimi güzel buluyorum bu yaştan sonra mankende olamam boya küpüne de düşemem

Benim duruşum belli çizgim belli
11 yıl üç kız büyütmüşüm bunun hiç mi kıymeti yok
Bana gitgide boyu kısalan elbiseler getirdi
Evde giymemi istersen olur dedim
Dışarda giymemi istedi
Yahu ben 40 yaşındayım 40
Boyuma geldi kızlarım
Bekarken bile giymediğim mini elbiseyi bu yaşta mı giyeceğim

Evli misiniz bilmiyorum
Siz öyle yapın o zaman
Adam elinizden kaçmasın diye
Kepaze edin kendinizi
Tövbe ya rabbi ya

Canim bazi konularina baktimda kaynanandan cok ovguyle bahsetmissin merak ettim simdi biliyor mu bu olaylari.Bana namuslu oldugum halde bu tarz konusan bi adami o an cinnet gecirip cok kotu seyler yapabilirdim maddi acidan mi bosanmiyirsun
Evet biliyor anlattım
Kaynanam her daim benden yana ama artık o da söz geçiremiyor bu adama

Kendisi Kazakistan’da
Oranın az gelişmiş olduğunu söyledi
Şantiye de barakada kalıyorım dedi
Yerleşim yerinden uzak inşaat alanı dedi
Hiçbir zaman sizde gelin demedi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…