Yemin etmiştim asla boşanmam diye

Öyleyse bile bunu bana söylesin isterdim
Sevgim bitti başkasına aşık oldum desin isterdim ama o demek ki bu yolu seçti
Her iftirayı bende bekliyorum ondan
Rabbim esirgesin

Siz kafanizda bitirmissiniz kizlarinizda bosan diyor ozaman sanirim en iyisi bu. Hem ailen veya cevredekiler kizlariniz ileride evlenecek basinizda baba olsun diyor da pekiil o zaman daha cok sorun cikaracak belkide dünür olacaginiz kisilerle. Size bile hakaret eden biri ileri de ufak bi sorun yasasa onlara bile eder. Bu acidan da dusunmek lazim. Allah yardimciniz olsun gercektn zor durum.

Allah razı olsun
Evet durum zor
Ama İnan’ın aylarca hasretle beklediğiniz eşinizin gelip size hakaret etmesi bedeninizi aşağılaması boyunuza gelen kızlarınızın yanında bunları duymamış gibi davranmaya çalışmak çok daha zor
Dayanamıyorum İnanın dayanamıyorum

Umarım kararın hayırlı olur ve güçlü olursun. Daha mutlu olacağınızdan eminim.

canım seni hatıeladım . swn bagımlısın kusura bakma bu pisliğe bagımlıısn . maddiyatı düsünüp bosanmıyorsan bilemem ama kızlarınında ilerde ezik olmasını istemiyorsan bu adamdan kurtul
Bağımlılık mı bilmiyorum
Ben onu çok sevdim çok aşıktım
Dokunduğu yer kutsaldı baktığı yerden kıskanırdım
Benim için dünyanın en yakışıklı en Harika erkeğiydi
Sonuç ortada
Maddi kaygım artık yok
Evimiz var
Nafaka ve tazminat almadan da asla ayrılmam
Maaşı çok astronomik

Ablacım zaten adamin yokluguna ailece alışmışsınız. Bu yastan sonra kimsenin surunecegini sanmıyorum

ne bekliyorsun ozman .

Vallahi bende çok direndim
Ama deşiğiniz gibi ta ordan canıma okuyor
Dayanacak gücümün kalmadığını hissediyorum
Özellikle beni aşağılamaları çıkmıyor aklımdan
Mesajlarda gördüm,boşansa bizi magdur etmez,ailesini magdur etti dedirtmez demişsin,peki bu kadar mağrur bir adam,"geçinememiş,eşi onu boşamış"dedirtir mi kendi hakkında?
İnşallah en kolayından kurtulursun sen ve kızların zarar görmeyecekse,aşağılamaları yenilir yutulur gibi değil
Fiziki görünüş meselesi de değil bu,
Eşimin amcası,100 kiloyu geçkin eşine öyle davranıyor ki,3 günlük evli gibi...

ne bekliyorsun ozman .
Nasıl olur ki
Muhtemelen yazın gelecek
Anlaşmaya yanaşmayacak
Duruşma tarihi onun burda olduğu tarihe nasıl getirilir
Bir de elimde genel vekaletnamesi var bununla onu gıyabında boşayabilir miyim
Ya da bazen tv de görüyorum mahkemeye görüntülü bağlanıyorlar öyle birşey yapılır mı
Yani onu bağlarlar mı mahkemeye görüntülü
Bir an evvel olsun bitsin çok isterdim

İşte siZde baba figürü olarak görmüyorsunuz korku figürü olarak görüp hayatınızdan çıkarmak istiyorsunuz o yada bu şekilde farketmez çocuklar baba figürünü kaybettiği zaman ki burada hatalı davranan kişi baba denilen o zat istemiyorlAr hayatlarında. Büyüklerden daha netler bu konuda. Konu sahibi de çocukların isteğini bastırıyor aslında durumun farkında. Çocukların babaya bağlılığı Yok fiZiken olsa da olur olmasa da olur ancak geçin sıkıntısına düşerlerse Yok diye hissedebilirler. Siz şiddet ve huzursuz ortam yüzünden baba figürünü kaybetmişsiniz konu sahibinin çocukları da uzun süre görmeyip çok az sürede gördüklerinde yaşadıkları mutsuzluk ve huzursuzluk yüzünden kaybetmiş sonuçta her iki grup da boşa bunu diyor. Haklılar diyecek birşey yok

Vallahi bende çok direndim
Ama deşiğiniz gibi ta ordan canıma okuyor
Dayanacak gücümün kalmadığını hissediyorum
Özellikle beni aşağılamaları çıkmıyor aklımdan
Mesajlarda gördüm,boşansa bizi magdur etmez,ailesini magdur etti dedirtmez demişsin,peki bu kadar mağrur bir adam,"geçinememiş,eşi onu boşamış"dedirtir mi kendi hakkında?
İnşallah en kolayından kurtulursun sen ve kızların zarar görmeyecekse,aşağılamaları yenilir yutulur gibi değil
Fiziki görünüş meselesi de değil bu,
Eşimin amcası,100 kiloyu geçkin eşine öyle davranıyor ki,3 günlük evli gibi...

Sizin geçiminiz ne durumda, sadece eşinizden gelen para ile mi evi çevirip çocukları büyütüyorsunuz.
Bakın zaten aile olarak size bağlı değil elalem ne der modunda. Yurtdışında yaşadığı için bir süre sonra elalemi de sallamaz orada kendisine bir düzen kurar evlenir çocuk yapar falan sizi iyice mağdur eder dikkatli gidin derim

Eşinizin amcası insanmış allah razı olsun

Evet boşanmaya hemen razı olmaz belki ama aşkımdan da ölmüyor muhtemelen başkası var onunla mutlu mesut yaşasın işte

Bilmiyorum ki
Gerçekten bilmiyorum
Kaldım böyle
Ama tek bildiğim ne görmek ne de tekrar o aşağılamalara maruz kalmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…