- 9 Aralık 2009
- 17.209
- 54.947
- 1.123
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Öyleyse bile bunu bana söylesin isterdimÇocuklarınız her şeyin farkındaymış zaten.
Böyle bir evliliği bitirmek hem senin için hem de çocuklarınız için daha iyi olacaktır.
Zaten kocan başınızda değilmiş ki tamamen olmasa ne olur.
Hele ki senin namusuna dil uzatacak kadar alçaldıysa, her türlü iftirayı atabilir sana.
Belki de yurt dışında başka biri var hayatında ve zemin hazırlıyor böyle davranarak,bilemiyorum.
Hayır ev hanımıyımGeliriniz var mi
Allah razı olsunSiz kafanizda bitirmissiniz kizlarinizda bosan diyor ozaman sanirim en iyisi bu. Hem ailen veya cevredekiler kizlariniz ileride evlenecek basinizda baba olsun diyor da pekiil o zaman daha cok sorun cikaracak belkide dünür olacaginiz kisilerle. Size bile hakaret eden biri ileri de ufak bi sorun yasasa onlara bile eder. Bu acidan da dusunmek lazim. Allah yardimciniz olsun gercektn zor durum.
AslaCok yanlis yapiyosun o guzelim cocuklarina yazik.. kendine acimiyosan onlara aci..
Umarım kararın hayırlı olur ve güçlü olursun. Daha mutlu olacağınızdan eminim.İnanın ben herşeye ama herşeye dayanmaya razıydım kendimi de böyle programlamıştım
Ne zaman ki kızlarımın yanında yapmaya başladı bu aşağılamaları işte o zaman hissettim ki bitiyor kalmıyor bende bazı şeyler
Uyardım söyledim oralı olmadı
“ ananız” diye başlayan aşağılayıcı cümleler kuruyordu dayanamadım
Hissediyorum bu defa bitti
Korkmuyorum üzülmüyorum da çok ilginç
Bir güç hissediyorum
“ siz hepiniz ben tek” diyor içimdeki ses dünyaya
Bağımlılık mı bilmiyorumcanım seni hatıeladım . swn bagımlısın kusura bakma bu pisliğe bagımlıısn . maddiyatı düsünüp bosanmıyorsan bilemem ama kızlarınında ilerde ezik olmasını istemiyorsan bu adamdan kurtul
Amin allah razı olsun çok çok teşekkür ederimUmarım kararın hayırlı olur ve güçlü olursun. Daha mutlu olacağınızdan eminim.
Bu evliliğe de razı olduğum halde yaranamadımAyy ne kötü bir insan
Para göndersin yeter
Valla gelmesin vencw gittiği yerden
İsabet olmuş
O nasıl evlilik ya ayrıca
6 ayda bie geliyor falan
Yani sonrasında pişman olmam değil mi
Ben tekrar evlenecek falan değilim allah korusun 38 yaşındayım üç kızımın olduğu eve yabancı bir erkeği asla asla sokmam güvenemem kimseye
Hani sürdürmeye çalışsan diyen olacak mı dedim
Ki sabrım bitti farkındayım
ne bekliyorsun ozman .Bağımlılık mı bilmiyorum
Ben onu çok sevdim çok aşıktım
Dokunduğu yer kutsaldı baktığı yerden kıskanırdım
Benim için dünyanın en yakışıklı en Harika erkeğiydi
Sonuç ortada
Maddi kaygım artık yok
Evimiz var
Nafaka ve tazminat almadan da asla ayrılmam
Maaşı çok astronomik
Mesajlarda gördüm,boşansa bizi magdur etmez,ailesini magdur etti dedirtmez demişsin,peki bu kadar mağrur bir adam,"geçinememiş,eşi onu boşamış"dedirtir mi kendi hakkında?Vallahi bende çok direndim
Ama deşiğiniz gibi ta ordan canıma okuyor
Dayanacak gücümün kalmadığını hissediyorum
Özellikle beni aşağılamaları çıkmıyor aklımdan
Nasıl olur kine bekliyorsun ozman .
İşte siZde baba figürü olarak görmüyorsunuz korku figürü olarak görüp hayatınızdan çıkarmak istiyorsunuz o yada bu şekilde farketmez çocuklar baba figürünü kaybettiği zaman ki burada hatalı davranan kişi baba denilen o zat istemiyorlAr hayatlarında. Büyüklerden daha netler bu konuda. Konu sahibi de çocukların isteğini bastırıyor aslında durumun farkında. Çocukların babaya bağlılığı Yok fiZiken olsa da olur olmasa da olur ancak geçin sıkıntısına düşerlerse Yok diye hissedebilirler. Siz şiddet ve huzursuz ortam yüzünden baba figürünü kaybetmişsiniz konu sahibinin çocukları da uzun süre görmeyip çok az sürede gördüklerinde yaşadıkları mutsuzluk ve huzursuzluk yüzünden kaybetmiş sonuçta her iki grup da boşa bunu diyor. Haklılar diyecek birşey yokSizin böyle bir aileniz var mıydı bilmiyorum ama benim vardı. Böyle bir aileye sahip olmayan da anlayamaz kesinlikle. Benim babam her gün yanımızdaydı ve biz babamın annemi aldattığını öğrenmeden önce de boşan derdik. Özellikle kız kardeşim yalvarırdı ne olur boşan diye. Hakaretler, bağırmalar, aşağılamalar, korkmalar ve zaman zaman şiddet... Bunlar baba olarak görmeyince olan şeyler değil, bunlar evde korku figürü bir adam olunca olan şeyler. Yani çocukların bakış açısıyla ilgisi yok. Bunun kadının kendini salmış olmasıyla, karşıdakini koca olarak görmemesiyle vs de ilgisi yok. Tamamen karşıdakinin insan olamayışıyla ilgisi var ne yazık ki.
Mesajlarda gördüm,boşansa bizi magdur etmez,ailesini magdur etti dedirtmez demişsin,peki bu kadar mağrur bir adam,"geçinememiş,eşi onu boşamış"dedirtir mi kendi hakkında?Vallahi bende çok direndim
Ama deşiğiniz gibi ta ordan canıma okuyor
Dayanacak gücümün kalmadığını hissediyorum
Özellikle beni aşağılamaları çıkmıyor aklımdan
Sizin geçiminiz ne durumda, sadece eşinizden gelen para ile mi evi çevirip çocukları büyütüyorsunuz.Nasıl olur ki
Muhtemelen yazın gelecek
Anlaşmaya yanaşmayacak
Duruşma tarihi onun burda olduğu tarihe nasıl getirilir
Bir de elimde genel vekaletnamesi var bununla onu gıyabında boşayabilir miyim
Ya da bazen tv de görüyorum mahkemeye görüntülü bağlanıyorlar öyle birşey yapılır mı
Yani onu bağlarlar mı mahkemeye görüntülü
Bir an evvel olsun bitsin çok isterdim
Eşinizin amcası insanmış allah razı olsunMesajlarda gördüm,boşansa bizi magdur etmez,ailesini magdur etti dedirtmez demişsin,peki bu kadar mağrur bir adam,"geçinememiş,eşi onu boşamış"dedirtir mi kendi hakkında?
İnşallah en kolayından kurtulursun sen ve kızların zarar görmeyecekse,aşağılamaları yenilir yutulur gibi değil
Fiziki görünüş meselesi de değil bu,
Eşimin amcası,100 kiloyu geçkin eşine öyle davranıyor ki,3 günlük evli gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?