- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi VuslataDair
-
kocan zaten yoktu ki.herkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...
Evet ondan gelen para ile geçiniyorum evimiz varSizin geçiminiz ne durumda, sadece eşinizden gelen para ile mi evi çevirip çocukları büyütüyorsunuz.
Evet haklılar istemiyorlarİşte siZde baba figürü olarak görmüyorsunuz korku figürü olarak görüp hayatınızdan çıkarmak istiyorsunuz o yada bu şekilde farketmez çocuklar baba figürünü kaybettiği zaman ki burada hatalı davranan kişi baba denilen o zat istemiyorlAr hayatlarında. Büyüklerden daha netler bu konuda. Konu sahibi de çocukların isteğini bastırıyor aslında durumun farkında. Çocukların babaya bağlılığı Yok fiZiken olsa da olur olmasa da olur ancak geçin sıkıntısına düşerlerse Yok diye hissedebilirler. Siz şiddet ve huzursuz ortam yüzünden baba figürünü kaybetmişsiniz konu sahibinin çocukları da uzun süre görmeyip çok az sürede gördüklerinde yaşadıkları mutsuzluk ve huzursuzluk yüzünden kaybetmiş sonuçta her iki grup da boşa bunu diyor. Haklılar diyecek birşey yok
Boşanma fikrinizde ciddi iseniz B planı yapın bu adamın parası garanti değil. Bir işe girin kendinizi garanti altına alın. Bu adam yurtdışına temelli yerleşirse sizi gözü görmez.Evet ondan gelen para ile geçiniyorum evimiz var
Halbuki çocuklarına verdiğin ilmik ilmik emeklere ben ta buradan şahidimHer başarılarında mesela madalya kazandıklarında lisanslı sporcu olduğunda iftihar belgesi aldıklarında virtüoz düzeyinde keman da başarı gösterdiğinde adamın ağzından çıkan tek laf şu “ benim kızlarım tabii ki başaracaklar kimin kızı onlar’’
Kısacası ego tavan
Cok uzuldum inan, evliliginin iyi gittiğini dusunmustum hep nedense..herkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...
Kizlar kac yaslarinda?Evet ondan gelen para ile geçiniyorum evimiz var
Tabii ki atlatırsınız. Sevgi kalmadığından öyle hissediyorsunuz sanırım. Elbette ki mahkemesi, sonrası vs insanı acıtır ama sizinki daha kolay olacak emin olun. Zaten yanınızda yok çünkü. Çocuklar küçük değil büyümüsler. Devamlı babamı istiyorum anne diye soran bir yavru yok, en cok o acıtırdı. İlk başlarda zor olsa da sonra üstünüzden bir yük kalktığını anlayacaksınız.. Bir uğraş edinin, kuran okuyun, örgü örün, işe girin.. Hayatın ondan ibaret olmadığını göreceksiniz zamanla.Vallahi çok haklısınız o konuya girmedim bile
Bizi davet edenleri de gelmek isteyenleri de kabul etmedim çünkü kendini kaybediyor
Rezil oluyoruz gerçekten
Atlatırım değil mi
Ama şunu merak ettim
Önceden korkardım dünya tepeme geçer sanardım üzülürdüm
Bunları neden hissetmiyorum şu an
Şokta mıyım
Sonradan mı çıkacak
Anlamadım ki
İşte kişi kendinden bilirmiş işi :)demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
Muhalefet olmak degil amacim, yanlis anlamayin ama kendisine hakaret eden, surekli asagilayan ve kufur eden adam kadin mankene donustukten sonra cok iyi davranirsa ne kadar icine sinecek ki konu sahibinin? Degisse ne olur yani o vakitten sonra.. Insanlarin esleri hastalanip ne hale geliyor, prenses gibi kadin neye dönüşüyor ama esleri bu muameleyi yapmiyor..Konu sahibine bu adam iflah olmaz bosan diyoruz da, kadinin maddi ozgurlugu yok, ailesi kol kanat gerer mi, kocasi duzenli nafakasini verir mi, ev adaminmis bosaninca 3 cocukla nerede oturur, 11 senedir yurt disinda calisiyormus istese ailesini yanina alabilirmis nedenini bilemem ama sizleri turkiye de birakmasi da garip, insan 11 senede hadi esi gectim cocuklarini ozler yanina almak ister. Buyuk ihtimal bosanirsa ailesinden baski gorecegi icin bu evliligi surduruyor. Sizin kocanizin yilda toplam 1 ay yaninizda olmasina degil de sadece size olan hakaretlerine dayanamamaniz bana tuhaf geldi. Biza maddi anlamda baksin da ne yaparsa yapsin gibi bir yaklasiminiz var sanki. Evlilik kurumu dusunulunce bu kadar az zaman gecirilen bir evliligin saglikli olmasi cok zor zaten. Bircok uye bana kizacak ama bosanmayin bence yilda bir siddet olmadigi surece idare edin derim. Turkiye de yasayan bir kadin olarak yaziyorum bunu. Baska ulkede olsam belki farkli dusunurdum . 3 cocukla maddi ozgurluk olmadan cok zorlanirsiniz. Gun gelir en yakininiz bile bana mi dogurdu der, nafaka alamazsaniz arkanizi kollayan pek bir kanun da yok zaten. Aslında bosanmis gibisiniz en azindan maddi sorunlariniz yok, yilda bie gelsin gitsin bosverin... yasamaya bakin. Hakaretlerine aldirmayin, kendinize bakin onun icin degil kendiniz icin. 6 ay sonra geldiginde sizi gorunce dumur olsun. Bakin o zaman isler degisir, siz yine umursamaz davranin. Turk erkegi azicik maldir. Hemen safti kayar.
Kızlarım 14/11/4 yaşlarındalarKizlar kac yaslarinda?
Meslek durumun nedir, calisma imkanin var mi?
Kizlarin ihtiyaçlarını zaten karşılamak zorunda, bosanmaya kesin karar verirsen tum haklarini al, asla vazgecme.. Zamaninda takilmis takilarin ederini mesela odemek zorunda sana, soz nisan dugun, bozdurulmus yenmis olsa bile.. Kizlarina nafaka da vermek zorunda..
Eviniz de varmis sukur, onun da yarisi senin.. Haklarini asla birakma, sonra cok pisman olursun, madalya takmayacak sen bi sey almadan bosanirsan..
Bulunduğu ülke KazakistanKonu sahibine bu adam iflah olmaz bosan diyoruz da, kadinin maddi ozgurlugu yok, ailesi kol kanat gerer mi, kocasi duzenli nafakasini verir mi, ev adaminmis bosaninca 3 cocukla nerede oturur, 11 senedir yurt disinda calisiyormus istese ailesini yanina alabilirmis nedenini bilemem ama sizleri turkiye de birakmasi da garip, insan 11 senede hadi esi gectim cocuklarini ozler yanina almak ister. Buyuk ihtimal bosanirsa ailesinden baski gorecegi icin bu evliligi surduruyor. Sizin kocanizin yilda toplam 1 ay yaninizda olmasina degil de sadece size olan hakaretlerine dayanamamaniz bana tuhaf geldi. Biza maddi anlamda baksin da ne yaparsa yapsin gibi bir yaklasiminiz var sanki. Evlilik kurumu dusunulunce bu kadar az zaman gecirilen bir evliligin saglikli olmasi cok zor zaten. Bircok uye bana kizacak ama bosanmayin bence yilda bir siddet olmadigi surece idare edin derim. Turkiye de yasayan bir kadin olarak yaziyorum bunu. Baska ulkede olsam belki farkli dusunurdum . 3 cocukla maddi ozgurluk olmadan cok zorlanirsiniz. Gun gelir en yakininiz bile bana mi dogurdu der, nafaka alamazsaniz arkanizi kollayan pek bir kanun da yok zaten. Aslında bosanmis gibisiniz en azindan maddi sorunlariniz yok, yilda bie gelsin gitsin bosverin... yasamaya bakin. Hakaretlerine aldirmayin, kendinize bakin onun icin degil kendiniz icin. 6 ay sonra geldiginde sizi gorunce dumur olsun. Bakin o zaman isler degisir, siz yine umursamaz davranin. Turk erkegi azicik maldir. Hemen safti kayar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?