Yemin etmiştim asla boşanmam diye

kocan zaten yoktu ki.
senin sadece soyadın değişecek o kadar.

Allah yardımcın olsun.

Evet haklılar istemiyorlar

Bu adam kusura bakmayın da gerçekten çok karaktersiz bir insan. Bir eski konunuzda 2 hafta kalıp gitmesine rağmen korunmanıza izin vermediğini anlatmıştınız. Adamın amacı kimbilir kendisi dışarıda ne naneler yerken sizi çocuk üstüne çocuk doğurtarak iyice eve bağlamak. Ne görüyorsun ne ediyorsun, varlığıyla yokluğu bir. Geldiği zamanlarda da zira patolojik kıskanç ve saplantılı bir eleman olduğu da belli. Bu adam kendi kuruntuları yüzünden size tokattan daha ağır zararlar da verebilir. Lütfen kaçın kurtarın kendinizi. En sefil yaşayacağınız hayat bu adamla yaşayacağınız hayattan iyidir emin olun.

Evet ondan gelen para ile geçiniyorum evimiz var
Boşanma fikrinizde ciddi iseniz B planı yapın bu adamın parası garanti değil. Bir işe girin kendinizi garanti altına alın. Bu adam yurtdışına temelli yerleşirse sizi gözü görmez.
Ayrıca sizi neden yurtdışına yanına aldırmadı. Çocuklar da dil eğitimi alırdı ben anlamadım herkes yurtdışına kapağı atmak ister o orada yaşıyor siz burada

15 yıl neden çekmişsiniz ben ona hayret ediyorum. Bakmayın çevreye, o çevre hep konuşur. Allah bilir Kendisi neler neler yiyor da size böyle davranıyor.
Bir de ben 6 ayda bir gelen koca istemezdim. Her tür ihtiyacınız var sizin, resmen saçmalık. Orda da açmıştır birilerine ev. Çocukları bile vardır.

Canım anladığım kadarı ile eşin boşanmaya yanaşmaz.
Boşanırsan da İnan çirkeflik yapabilir burnun sürtsün diye.
Kimse Yok mu eşinin anne baba akrabası falan? Karşısına alıp bir konuşsa.
Bir de neden siz gitmiyorsunuz? Yani bu adamın işi dışarıda. Çocuklarımız da yabancıların gittiği okullara gider dillerini vb geliştirirlerdi.
En azından yaşadığı yeri gör. Yazları siz gidin kalın. Kızlar dil kurslarına giderler.

Bence eşini al bi konuş. Bir kere neden seni götürmüyor? Neden seni bunlarla itham ediyor? Bi aile terapistine gidin.maasına vb güvenme, çünkü erkekler karşı tarafın süngüsünü indirmek için her türlü çirkeflği yapıyorlar . Ben hemen boşanman taraftarı değilim ( ben boşanmamış bir bayanım çok mutluyum ana maddiyatım sağlam onun verdiği destekle çok güçlü durdum) çünkü eşinden gelecek paraya güvenme. Çocukların da Emin'im özel okullarda vb okuyordur. İyice düşün taşın.
Diğer meseleleri de bir avukatla görüşmeni tavsiye ederim. Anlaşmalı boşanmalarda her iki taraf da bulunmak zorunda. Çekişmeli olursa ise bulunmak mecburu değil ama dava uzar.

Halbuki çocuklarına verdiğin ilmik ilmik emeklere ben ta buradan şahidim
Hazır başarıya sahip çıkmak çok kolay.Bir konunda vardı,ilk evimiz basitti,eskiydi ama o kadar mutluydukki diye.Allah çok verip azdırmasın,az verip gezdirmesin diye boşuna dememişler demekki büyüklerimiz

11 yıldır yalnızca 6 ayda 1 mi görüşüyorsunuz? Sizin çocuklarınızın başında zaten bi baba yokmuş ki 6 ayda bir 15 günde ne babalığı Allah aşkına? Üzmek istemem ama gittiği yerde başka kadınları gördükçe sizi beğenmemeye başlamış anlaşılan. Zaten ailesine önem verseydi bunca zaman yanınızda kalabileceği bir iş ayarlar veya sizi yanına alırdı.

Durduğun kabahat diyeceğim şimdi kimseye kolay kolay boşanmayı tavsiye etmem ama sizin evliliğiniz kalmamış ki zaten bitmiş .

Cok uzuldum inan, evliliginin iyi gittiğini dusunmustum hep nedense..
Hep ayriymissiniz nerdeyse ya, surekli yurtdışı.. 3 cocuk ve evin yuku de hep sendeymis..
Kimseye bosan, soylesin boylesin diyip yargilamak haddim degil.. Ben de bosandim ama biliyorum o karari almanin zorlugunu.. Ustelik bende cocuk olmadigi ve hepi topu 1 sene evli kaldigim halde zorlandim.. 15 sene ve 3 cocuk dile bile kolay degil..
Hakaretleri, kufurleri, psikolojik ve fiziksel siddeti ayri ayri bosanma nedenleri..
Aile ve cevreden kirk tane fikir ve yorum cikacaktir, cok normal.. Sen bu hayattan, evlilikten neler bekliyorsun ve devam edersen nasil olur, bitirirsen nasil olur, maddi manevi duygusal psikolojik tum arti ve eksilerini dusun, hatta bir kagida yaz.. Akli selim birileri ile ve kızlarınla istişare yap mutlaka..
Rabbim mutlaka bi çıkış kapısı verecektir..

Konu sahibine bu adam iflah olmaz bosan diyoruz da, kadinin maddi ozgurlugu yok, ailesi kol kanat gerer mi, kocasi duzenli nafakasini verir mi, ev adaminmis bosaninca 3 cocukla nerede oturur, 11 senedir yurt disinda calisiyormus istese ailesini yanina alabilirmis nedenini bilemem ama sizleri turkiye de birakmasi da garip, insan 11 senede hadi esi gectim cocuklarini ozler yanina almak ister. Buyuk ihtimal bosanirsa ailesinden baski gorecegi icin bu evliligi surduruyor. Sizin kocanizin yilda toplam 1 ay yaninizda olmasina degil de sadece size olan hakaretlerine dayanamamaniz bana tuhaf geldi. Biza maddi anlamda baksin da ne yaparsa yapsin gibi bir yaklasiminiz var sanki. Evlilik kurumu dusunulunce bu kadar az zaman gecirilen bir evliligin saglikli olmasi cok zor zaten. Bircok uye bana kizacak ama bosanmayin bence yilda bir siddet olmadigi surece idare edin derim. Turkiye de yasayan bir kadin olarak yaziyorum bunu. Baska ulkede olsam belki farkli dusunurdum . 3 cocukla maddi ozgurluk olmadan cok zorlanirsiniz. Gun gelir en yakininiz bile bana mi dogurdu der, nafaka alamazsaniz arkanizi kollayan pek bir kanun da yok zaten. Aslında bosanmis gibisiniz en azindan maddi sorunlariniz yok, yilda bie gelsin gitsin bosverin... yasamaya bakin. Hakaretlerine aldirmayin, kendinize bakin onun icin degil kendiniz icin. 6 ay sonra geldiginde sizi gorunce dumur olsun. Bakin o zaman isler degisir, siz yine umursamaz davranin. Turk erkegi azicik maldir. Hemen safti kayar.

Evet ondan gelen para ile geçiniyorum evimiz var
Kizlar kac yaslarinda?
Meslek durumun nedir, calisma imkanin var mi?
Kizlarin ihtiyaçlarını zaten karşılamak zorunda, bosanmaya kesin karar verirsen tum haklarini al, asla vazgecme.. Zamaninda takilmis takilarin ederini mesela odemek zorunda sana, soz nisan dugun, bozdurulmus yenmis olsa bile.. Kizlarina nafaka da vermek zorunda..
Eviniz de varmis sukur, onun da yarisi senin.. Haklarini asla birakma, sonra cok pisman olursun, madalya takmayacak sen bi sey almadan bosanirsan..

Tabii ki atlatırsınız. Sevgi kalmadığından öyle hissediyorsunuz sanırım. Elbette ki mahkemesi, sonrası vs insanı acıtır ama sizinki daha kolay olacak emin olun. Zaten yanınızda yok çünkü. Çocuklar küçük değil büyümüsler. Devamlı babamı istiyorum anne diye soran bir yavru yok, en cok o acıtırdı. İlk başlarda zor olsa da sonra üstünüzden bir yük kalktığını anlayacaksınız.. Bir uğraş edinin, kuran okuyun, örgü örün, işe girin.. Hayatın ondan ibaret olmadığını göreceksiniz zamanla.

Muhalefet olmak degil amacim, yanlis anlamayin ama kendisine hakaret eden, surekli asagilayan ve kufur eden adam kadin mankene donustukten sonra cok iyi davranirsa ne kadar icine sinecek ki konu sahibinin? Degisse ne olur yani o vakitten sonra.. Insanlarin esleri hastalanip ne hale geliyor, prenses gibi kadin neye dönüşüyor ama esleri bu muameleyi yapmiyor..
Evet kendisi icin bakimli ve saglikli olsun tabii ki ama mesele bence bu degil..

Kızlarım 14/11/4 yaşlarındalar
Muhasebeciyim ama 15 yıldır hiç Çalışmadım

Bulunduğu ülke Kazakistan
Yanına almama sebebi ise orası az gelişmiş bir yermiş
Kendisi şantiyede kaldığını söylüyor
Yaşanacak ülke değilmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…