Yemin etmiştim asla boşanmam diye

Kızlarım 14/11/4 yaşlarındalar
Muhasebeciyim ama 15 yıldır hiç Çalışmadım
14 ve 11 yasindakiler destek olabilir sana iyi kotu, anlarlar yani seni.. 4 yasindaki zaten cok küçük..
Karar alirsan iyi bi arastirma yapip avukata gidersin zaten..
Daha once bosanma lafi gecti mi? Esinin tepkisi ne oldu?

14 ve 11 yasindakiler destek olabilir sana iyi kotu, anlarlar yani seni.. 4 yasindaki zaten cok küçük..
Karar alirsan iyi bi arastirma yapip avukata gidersin zaten..
Daha once bosanma lafi gecti mi? Esinin tepkisi ne oldu?
Kızlar boşanmamı istiyor zaten

Evet ben demiştim boşanalım diye ama o öldürürüm boşamam demişti
İmajına leke sürdüremez öyle “ desinler” zihniyeti taşır ki anlatamam

Burda yanlis anlasilmisim galiba, esine yaranmak icin kendine bak demek istemedim, ulasilmazi oynamasini istedim yani kilosu ile dalga geciyormus ya 10 kilo verse diyelim ki dalga gecemeyecek veya gecse bile duymazdan gelmek onu sinir edecek. Yani bu durumu kendine avantaja cevirebilir. Malesef erkekler ulasilmazi oynadigimiz zaman bizlerle ugrasmayi birakiyorlar. Tecrube ile sabittir.

Bulunduğu ülke Kazakistan
Yanına almama sebebi ise orası az gelişmiş bir yermiş
Kendisi şantiyede kaldığını söylüyor
Yaşanacak ülke değilmiş yani

CAnım Türki cumhuriyete gidip çocuksuz dönen hiç görmedim desem yeridir. Sevgilileri kesin oluyor. Çoğunlukla evleniyorlar. İki evliler yani. Oradaki kadınlar da çok kanca atıyor Türkiye'ye kapak atmaya çalışıyor. Genç yaşlı farketmiyor.
Tavsiyem para biriktir biraz.
Görüntülü aramada bak bakalım şantiyede mi kalıyor?
Sana acayip gıcık olmuş her hareketin batıyor. Ve oradaki eşi sevgilisi vb kıyaslıyor o yüzden bu agresifliği.
Yok mu hiç iş arkadaşı vb? Bi araştırsan?

Ben büyümüsler diyordum ama 4yasindaki küçükmüş. Ama o yavrunun da aileden haberi yok ki zaten. Asıl sorun bu aslında. Cocuklar babasız büyümüş

Evet onu da düşündüm beni 11 yılda toplam 11 ay görmüş oldu
Yani 6 ayda bir 15 gün gönlümü etmek zor olmamalıydı değil mi
Altında yatan sebebi inanın bilmiyorum
Allah’a bıraktım

Valla bence orda başkasını bulmuş
O yüzden size bezdirme politikası uyguluyor siz boşanın diye
Başka kadından ilgi görünce poposu kalkmış

3 çocuk annesi 40 yaşında kadınsınız manken mi olcaktınız saygısız it (bunu da yazmadan geçemedim)

Neden Türkiye'ye dönmüyor peki? 11 sene çok fazla. Birkaç sene çalışıp para biriktirip dönen çok ama sizin durumunuz haddini aşmış artık bana kalırsa. Üstelik 3 tane de çocuk. Aman yapmayalım ben uzaktayım dememiş.

Hic sanmıyorum şantiyede kaldığını. Orda 11yil boş mu durdu sizce, gerçek anlamda merak ediyorum düşüncenizi? Eşinizi en iyi siz bilirsiniz, meyilli mi degil mi. Ve cinsel anlamda 6ay durabiliyor mu?

Kiloyla alakası yok ki bence fazla bir kilonuz yok. O gittiği ülkelerde zayıf kadınlara alışmıştır sana çamur atıyor bir de. Birim babam da yurtdışında çalışıyor ve annemi kaç kez aldattı. Bir kız olarak hala babamdan nefret ederim. Lütfen kızlarınıza bunu yapmayın. Çeken biliyor.

Adamda psikolojik sıkıntılar soz konusu bence.. Yani kadin manken gibi bi seye dönüşse bu kez de "kim icin degistin, kendini kime gostermek istiyorsun" bile diyebilir..
Sen yurtdisina git, nerdeyse 15 senedir aileni yanina alma, kadin burda en guzel yillarini yaninda esi olmadan, 3 cocugun sorumluluğu ile gecirsin, namusunu korusun, sen gelip kadina iftira at, igrenc yakistirmalar yap.. Normal mi bu adamin psikolojisi simdi? Cok korkunc, cok..

valla bence eşiniz o gevur ellerde ne haltlar yiyorda dizinde aynısını yaptığını düşünüyor. Zayıflayıp kendinize baksanız bu sefer daha beter iftiralar atar. Zihni nefsi pis işte. Zaten yanınızda değil ki. Hayat sizin hayatınız ama böyle insanlar için üzülmeye değmez. Evlatlarınıza yazık.

Hayır ev hanımıyım
Evimiz var
Ve onun maaşı çok yüksek
Bosanmaya kesinkes karar verirsen ona belli etmeden eve, varsa arabaya tum mali mulkune tedbir koydur ki bi dolap ceviremesin, eli kolu baglansin kanunlarla..
Kizlarina nafakayi paşa paşa odeyecek zaten, maasi da yuksekmis..
Sana bi onerim de su an olur, rica ederim gercekten bosanacaksan gir bu yola.. Gelip yalvarirsa kafan karisacaksa, inanip devam edeceksen asla ortaligi bulandirma, her sey daha da sarpa sarmasin.. Kimse degismez ne yazik ki.. Bu karari aldiysan dik duracaksin..

Tipik İç Anadolu erkeği maalesef. İç Anadolu'nun bir ilinde öğretmenlik yapmıştım. Çalıştığım köyde eşler hep yurtdışında çalışıyordu hatta hiç unutmam bir bayan hamile kalmıştı. Hamile kalma tarihi eşinin Türkiye'de olduğu günlere denk geldiği halde onu aldatmakla suçlamışlardı. Boşanma sözcüğünü dahi ettirmiyor lardı. Aslında söylediklerine hak vermemek imkansız. Konu sahibi kendine bakmaya başlasa beni aldatıyor musun diye üzerine gelir. Boşanmaya kalksa maddi imkânsızlıklar adamın onu öldürme ile tehdit etmesi gibi sorunlarda var. Türkiye'de kadın olmak böyle bir şey işte. Hayata bir sıfır yenik başlamak. O nedenle var olan hayatını güzelleştirmeye çalışmasını istedim. Bunu yapmakta zor farkındayım. Deneme yanılma yoluyla hayatımı değiştirmeye çalışmalı başka şansı yok maalesef. Çünkü Türkiye'de kadına kendi kararlarını verme hakkı verilmiyor. Can güvenliğimiz bile yok. Ne kadar acı bir durum

orada bir düzeni vardır. çocuğu bile olabilir.
yılda iki kez gördüğünüz biriyle niye evli kaldınız ki?
kocası seni öldürürüm Ama boşanmam demiş, Ayrıca maddi özgürlüğünün olmaması da bence boşanmamasında büyük bir etken. Konu sahibini yaşadıklarını yaşamadan durumunu anlamamız Çok zor değil mi

Neden kırıcı cevap gelsin ki gayette haklısın erkek milleti böyle işte. Dışarıda başka kadınları görüp evdeki beğenmezler en doğru kararı almışsın namusuna laf eden bir adamdan ne beklenir ki. Güçlü ol bende boşandım hiç birsey olmuyor alışılıyor sanada yazık değilmi tek başına mücadele verip birde dengesizim laflarını çekeceksin

iyide şimdi boşanmak istiyor.
kaybettiği onca yıl reva mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…