- 25 Ağustos 2014
- 21.226
- 50.859
- 798
- Konu Sahibi VuslataDair
-
14 ve 11 yasindakiler destek olabilir sana iyi kotu, anlarlar yani seni.. 4 yasindaki zaten cok küçük..Kızlarım 14/11/4 yaşlarındalar
Muhasebeciyim ama 15 yıldır hiç Çalışmadım
Kızlar boşanmamı istiyor zaten14 ve 11 yasindakiler destek olabilir sana iyi kotu, anlarlar yani seni.. 4 yasindaki zaten cok küçük..
Karar alirsan iyi bi arastirma yapip avukata gidersin zaten..
Daha once bosanma lafi gecti mi? Esinin tepkisi ne oldu?
Burda yanlis anlasilmisim galiba, esine yaranmak icin kendine bak demek istemedim, ulasilmazi oynamasini istedim yani kilosu ile dalga geciyormus ya 10 kilo verse diyelim ki dalga gecemeyecek veya gecse bile duymazdan gelmek onu sinir edecek. Yani bu durumu kendine avantaja cevirebilir. Malesef erkekler ulasilmazi oynadigimiz zaman bizlerle ugrasmayi birakiyorlar. Tecrube ile sabittir.Muhalefet olmak degil amacim, yanlis anlamayin ama kendisine hakaret eden, surekli asagilayan ve kufur eden adam kadin mankene donustukten sonra cok iyi davranirsa ne kadar icine sinecek ki konu sahibinin? Degisse ne olur yani o vakitten sonra.. Insanlarin esleri hastalanip ne hale geliyor, prenses gibi kadin neye dönüşüyor ama esleri bu muameleyi yapmiyor..
Evet kendisi icin bakimli ve saglikli olsun tabii ki ama mesele bence bu degil..
11 yıldır yalnızca 6 ayda 1 mi görüşüyorsunuz? Sizin çocuklarınızın başında zaten bi baba yokmuş ki 6 ayda bir 15 günde ne babalığı Allah aşkına? Üzmek istemem ama gittiği yerde başka kadınları gördükçe sizi beğenmemeye başlamış anlaşılan. Zaten ailesine önem verseydi bunca zaman yanınızda kalabileceği bir iş ayarlar veya sizi yanına alırdı.
Bulunduğu ülke KazakistanBoşanma fikrinizde ciddi iseniz B planı yapın bu adamın parası garanti değil. Bir işe girin kendinizi garanti altına alın. Bu adam yurtdışına temelli yerleşirse sizi gözü görmez.
Ayrıca sizi neden yurtdışına yanına aldırmadı. Çocuklar da dil eğitimi alırdı ben anlamadım herkes yurtdışına kapağı atmak ister o orada yaşıyor siz burada
Evet onu da düşündüm beni 11 yılda toplam 11 ay görmüş oldu
Yani 6 ayda bir 15 gün gönlümü etmek zor olmamalıydı değil mi
Altında yatan sebebi inanın bilmiyorum
Allah’a bıraktım
Neden Türkiye'ye dönmüyor peki? 11 sene çok fazla. Birkaç sene çalışıp para biriktirip dönen çok ama sizin durumunuz haddini aşmış artık bana kalırsa. Üstelik 3 tane de çocuk. Aman yapmayalım ben uzaktayım dememiş.Bulunduğu ülke Kazakistan
Yanına almama sebebi ise orası az gelişmiş bir yermiş
Kendisi şantiyede kaldığını söylüyor
Yaşanacak ülke değilmiş yani
Hic sanmıyorum şantiyede kaldığını. Orda 11yil boş mu durdu sizce, gerçek anlamda merak ediyorum düşüncenizi? Eşinizi en iyi siz bilirsiniz, meyilli mi degil mi. Ve cinsel anlamda 6ay durabiliyor mu?Bulunduğu ülke Kazakistan
Adamda psikolojik sıkıntılar soz konusu bence.. Yani kadin manken gibi bi seye dönüşse bu kez de "kim icin degistin, kendini kime gostermek istiyorsun" bile diyebilir..Burda yanlis anlasilmisim galiba, esine yaranmak icin kendine bak demek istemedim, ulasilmazi oynamasini istedim yani kilosu ile dalga geciyormus ya 10 kilo verse diyelim ki dalga gecemeyecek veya gecse bile duymazdan gelmek onu sinir edecek. Yani bu durumu kendine avantaja cevirebilir. Malesef erkekler ulasilmazi oynadigimiz zaman bizlerle ugrasmayi birakiyorlar. Tecrube ile sabittir.
Bosanmaya kesinkes karar verirsen ona belli etmeden eve, varsa arabaya tum mali mulkune tedbir koydur ki bi dolap ceviremesin, eli kolu baglansin kanunlarla..Hayır ev hanımıyım
Evimiz var
Ve onun maaşı çok yüksek
Tipik İç Anadolu erkeği maalesef. İç Anadolu'nun bir ilinde öğretmenlik yapmıştım. Çalıştığım köyde eşler hep yurtdışında çalışıyordu hatta hiç unutmam bir bayan hamile kalmıştı. Hamile kalma tarihi eşinin Türkiye'de olduğu günlere denk geldiği halde onu aldatmakla suçlamışlardı. Boşanma sözcüğünü dahi ettirmiyor lardı. Aslında söylediklerine hak vermemek imkansız. Konu sahibi kendine bakmaya başlasa beni aldatıyor musun diye üzerine gelir. Boşanmaya kalksa maddi imkânsızlıklar adamın onu öldürme ile tehdit etmesi gibi sorunlarda var. Türkiye'de kadın olmak böyle bir şey işte. Hayata bir sıfır yenik başlamak. O nedenle var olan hayatını güzelleştirmeye çalışmasını istedim. Bunu yapmakta zor farkındayım. Deneme yanılma yoluyla hayatımı değiştirmeye çalışmalı başka şansı yok maalesef. Çünkü Türkiye'de kadına kendi kararlarını verme hakkı verilmiyor. Can güvenliğimiz bile yok. Ne kadar acı bir durumAdamda psikolojik sıkıntılar soz konusu bence.. Yani kadin manken gibi bi seye dönüşse bu kez de "kim icin degistin, kendini kime gostermek istiyorsun" bile diyebilir..
Sen yurtdisina git, nerdeyse 15 senedir aileni yanina alma, kadin burda en guzel yillarini yaninda esi olmadan, 3 cocugun sorumluluğu ile gecirsin, namusunu korusun, sen gelip kadina iftira at, igrenc yakistirmalar yap.. Normal mi bu adamin psikolojisi simdi? Cok korkunc, cok..
Bulunduğu ülke Kazakistan
kocası seni öldürürüm Ama boşanmam demiş, Ayrıca maddi özgürlüğünün olmaması da bence boşanmamasında büyük bir etken. Konu sahibini yaşadıklarını yaşamadan durumunu anlamamız Çok zor değil miorada bir düzeni vardır. çocuğu bile olabilir.
yılda iki kez gördüğünüz biriyle niye evli kaldınız ki?
Neden kırıcı cevap gelsin ki gayette haklısın erkek milleti böyle işte. Dışarıda başka kadınları görüp evdeki beğenmezler en doğru kararı almışsın namusuna laf eden bir adamdan ne beklenir ki. Güçlü ol bende boşandım hiç birsey olmuyor alışılıyor sanada yazık değilmi tek başına mücadele verip birde dengesizim laflarını çekeceksinherkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...
kocası seni öldürürüm Ama boşanmam demiş, Ayrıca maddi özgürlüğünün olmaması da bence boşanmamasında büyük bir etken. Konu sahibini yaşadıklarını yaşamadan durumunu anlamamız Çok zor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?