Yenge Hanım...

oh son gelişmeler baya güzelmiş :lepi: kayınvaliden ve kayınpederin senin yanında olduktan sonra, yenge bir daha ilişemez sana guclubacismile

Umarım öyle olur benim de tek temennim o çünkü..

Dün gelini geldi napıyon diye sordu ben de napayım dedim içeri gel dedim 5 dakika girdi oturma odasına ayaktta 10 dakika konuştuk öyle otur diyorum yok diyo,neymiş eşi zin vermiyomuş da...

Niye dedim.Yok benim yanımdan ayrılma felan yeni evliler ya aman hiç de umrumda değil oturmaması Çok üzgünüm çoook

yenge hanim gelini niye cagirmiyormus...

demek ki gücü geline yetmiyor...

sinir olurum böyle insanlara ya

Mutlulukreçetem gelin benim hemen üstümde oturuyor.

Sabah uyanır uyanmaz kaynanasının evine çıkıyor yatmaya evine iniyor.

Kaynanası yemekleri yapıyor gelin az buçuk yardım ediyor.

Temizliği felan hep beraber yapıyorlar ama gene de beni çağırıyordu evlenmeden önce

aman yarabbim ne kaprisli , ne yüzsüz bir kadınmış yenge hanım....
çocuk gibi resmen,istediği olmayınca zırlıyor...
Yaşı 50 küsür ama beyin yaşı daha çocuk...
Kusura bakma ama yengen olabilr fakat yüzsüzün,zavallının biri...
İnsan biraz yaşına olgun davranır...
Mesafe koy arana,yüz göz olma.:umursamaz:
Baksana kaynanana neler yapmış sana neler yapar...
Bunun gibiler kendi çocuğuna laf geçiremez ama millete diktatörlük yaparlar..
Kayınpederinde iyi demiş ağzına sağlık...
alkisalkisalkis

Olsun canim yinede..

Senin de isin gücün var, fazla yüz verme sen ki yapmiyormussunda zaten opuyorumnanaktan

Evet kayınpederim iyi laf koydu o gece.

Az önce kayınvalidem aradı çıkın akşam oturmasına felan dedi içimden kızdım canım niye çıkayım ben ona.

Yok eşimin yengesiymiş de yüz yüze bakıyormuşuz da.

Tamam eşimin yengesidir ama bunca laftan sonra hiç gururum yokmuşcasına çıkıp evine oturamam ben .

Bunu söylemesi bile çok yersiz bana insanlık yok lafına kadar herşeyi dedi ben çıkıp oturmaya mı gidicem bide ona asla hem de asla çok kızdım kayınvalideme çok off :sinifsinif:

kesinlikle yapmak zorunda değilsin,en nefret ettiğim şeydir benden zorla yapmak istemediğim bişeylerin beklenmesi,kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil,eli ayağı tutmaz o başka yardımcı olursun ama sırf o istiyo diye yapmam :umursamaz:

Yenge hanıma kalsa benim onun işlerini yapmam kadar doğal birşey yok.
Ne kadar saçma ya hiç anlamıyorum hiç
Kendi kızı geldiği zaman zar zor yapıyor bir de bana hakim olmaya çalışıyor aklınca.
alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…