- Konu Sahibi BenmasMavi
-
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Evet laf söyleyip söyleyip oturmaya devam ediyor acayip yüzsüz...,,
Ve çok sinirlerimi bozuyor .
Bundan 15 gün önce yengenin kızıyla geliniyle eşimin halasına gittik oturmaya o da kadın beni de çağırdı diye gittim şimdi gitmesem gene konuşcak orda arkamdan dedim gitmek en iyisi...
Neyse orda halı yıkama makinelerinden açıldı konu.
İhlasın makinesini kullanıyor bu yenge sultan aynısından benim kendi annemin de var hatta.Neyse bu makinesinin halı yıkama aparatının çok ağır olduğunu söyledi ben de valla aynından annemin de var ben hiç ağır bulmuyorum dedim o da benim kollarım ağrıyo bence ağır dedi.
Sonra madem sana ağır gelmiyor koltuklarım halılarım çok kirlendi gel bi ara yıka dedi düşünün kızlar yanında kendi kızı var bir de gelini var bana diyor yıka diye...Ben de o kadar öfkelendim ki gelin aldın gelinin yıkasın dedim gelini de mal gibi sesini çıkarmıyor dinliyor öyle alsanaalsanasmile
Durdu durdu ne diceğini bilemedi o zaman gel gelinime yardım edersin dedi ben de kızın yardım eder ona da dedim...
Ya dediği lafların altında kalmıyorum buna rağmen sürekli laf sokuyor ya alsanaalsanasmile
Evet laf söyleyip söyleyip oturmaya devam ediyor acayip yüzsüz...,,
Ve çok sinirlerimi bozuyor .
Bundan 15 gün önce yengenin kızıyla geliniyle eşimin halasına gittik oturmaya o da kadın beni de çağırdı diye gittim şimdi gitmesem gene konuşcak orda arkamdan dedim gitmek en iyisi...
Neyse orda halı yıkama makinelerinden açıldı konu.
ıhlasın makinesini kullanıyor bu yenge sultan aynısından benim kendi annemin de var hatta.Neyse bu makinesinin halı yıkama aparatının çok ağır olduğunu söyledi ben de valla aynından annemin de var ben hiç ağır bulmuyorum dedim o da benim kollarım ağrıyo bence ağır dedi.
Sonra madem sana ağır gelmiyor koltuklarım halılarım çok kirlendi gel bi ara yıka dedi düşünün kızlar yanında kendi kızı var bir de gelini var bana diyor yıka diye...Ben de o kadar öfkelendim ki gelin aldın gelinin yıkasın dedim gelini de mal gibi sesini çıkarmıyor dinliyor öyle alsanaalsanasmile
Durdu durdu ne diceğini bilemedi o zaman gel gelinime yardım edersin dedi ben de kızın yardım eder ona da dedim...
Ya dediği lafların altında kalmıyorum buna rağmen sürekli laf sokuyor ya alsanaalsanasmile
bunları gelin hakkında söylemişsiniz ama gelin konuşsa dün bir bugün iki oluoy,konuşmasa mal oluyor..bence sende az degilsin kusura bakmada..biraz empati lütfen...yengeylede artık aranızda iyice sürtüşme olmuş,bence halıları yıkatma olayınıda sana laf atma anlamında söylemiştir,yoksa bu kadar diyalogdan sonra ciddi anlamda halılarımı yıka diyecek hali yok.
geline karşı bi çekememezlik var gibi,neden acaba?
geline karşı bi çekememezlik var gibi,neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?