Yengelerim

İnanır mısım bilmiyorum ama yengenin de öyleymiş 🙃
Şimdi konu dışı bir şey dicem 😄 burada neden hep gelinler cici kaynana elti gorumce kaka 😄 onlar kadın değil mi mutant mi onlar 😄

Sus .. inanırım 😅

Yani oyle bir anlatmissiniz ki
Sanki bu sabah sizinle ayni yorganin altindan ciktik,yan yana dis fircaladik,pesi sira ayni wcye girdik gibi
Ne desem bilemedim o yuzden
1 ay sonra yengeme geçmiş olsun dedim o da tersledi iyi etmiş mi ? Kilit nokta 1 ay sonra demem . Uzun uzun paragraflarla niye güzel gözlerinizi yorayım

1 ay sonra yengeme geçmiş olsun dedim o da tersledi iyi etmiş mi ? Kilit nokta 1 ay sonra demem . Uzun uzun paragraflarla niye güzel gözlerinizi yorayım
Okey anliyorum sizi de
Bilemeyiz ki taraflari. Her kim olursa olsun,yengeniz diye kosulsuz sartsiz onemsemek zorunda elbette degilsiniz. Ayni sekilde o da size karsi oyle. Umrunuzda olan biri degil belli ki, o yuzden 1 ay sonra demissiniz. Umrunuzda olsa belki hastaneye kosacaktiniz rahatsizlandiginda,bilemeyiz ki. Onemsemediginiz birine adet yerini bulsun diye gecmis olsun dediginizde terslenirseniz de onemsemeyin o zaman.
Yasanmisliklar vardir oyle gerekmistir.
Ben bazi insanlara karsi ölü taklidi yaparim mesela. Napayim elimi versem kolumu kurtaramiyorum cunku. Ornek vereyim esimin bir akrabasi ameliyat oldu,oyle bir insan ki arayip gecmis olsun desem hastaneden pijamasiyla cikar bana gelir nekahat donemi gecirmeye. Virus mirus dinlemez. O derece. Hadi de bakalim buna gecmis olsunu da gorelim ;)

Şimdi konu dışı bir şey dicem 😄 burada neden hep gelinler cici kaynana elti gorumce kaka 😄 onlar kadın değil mi mutant mi onlar 😄

Sus .. inanırım 😅
yoo bende bi yenge var gormeniz lazim seytanin sag kolu. ben de gariban gorumceyim. konu actim hep beraber beni savunduk hatta SUSMA HAYKIR GORUMCELER DE VARDIR falan dedik o derece. :KK53:

milletle dalga gecmeye calisirsaniz sonuc bu olur.

Okey anliyorum sizi de
Bilemeyiz ki taraflari. Her kim olursa olsun,yengeniz diye kosulsuz sartsiz onemsemek zorunda elbette degilsiniz. Ayni sekilde o da size karsi oyle. Umrunuzda olan biri degil belli ki, o yuzden 1 ay sonra demissiniz. Umrunuzda olsa belki hastaneye kosacaktiniz rahatsizlandiginda,bilemeyiz ki. Onemsemediginiz birine adet yerini bulsun diye gecmis olsun dediginizde terslenirseniz de onemsemeyin o zaman.
Yasanmisliklar vardir oyle gerekmistir.
Ben bazi insanlara karsi ölü taklidi yaparim mesela. Napayim elimi versem kolumu kurtaramiyorum cunku. Ornek vereyim esimin bir akrabasi ameliyat oldu,oyle bir insan ki arayip gecmis olsun desem hastaneden pijamasiyla cikar bana gelir nekahat donemi gecirmeye. Virus mirus dinlemez. O derece. Hadi de bakalim buna gecmis olsunu da gorelim :KK66:
Aynen öyle 1 ay sonra kendim kaşındım kusurumu açıkça belirtiyorum o yüzden.
Aynı şekilde elimi versem kolumu alamiyorum 1 ay bekleme nedenim bu biraz da. Değmiyor dediginiz gibi , gününde geçmiş olsun deseydim farklı bir şeyle karsilasmicaktim açıkçası bu şu demek değildir ben yengeme kötü şeyler yasattim da ektiğimi biçiyorum. Kaldiki 11 yıldır farklı bir şehirdeyim 3 yıldır evliyim ben kaçıyorum onlar kuyrugumdan yakalıyor
O yüzden babama da danıştım
Babam da arama demişti keşke dinleseydim

Mesajlar çoğaldı takip edemiyorum ya kusura bakmayın. Karışıklık olmasın Bu son yorumum olsun artık 🤗

Garip bir şekilde konu açıp, yine belirsiz cevaplar verip, yenge haksız dememizi mi bekliyorsunuz anlamadım ki?

Aranızda geçen olayları genel olarak bilsek belki farklı yorumlar gelecekti.

Siz birkaç satır yazı yazmaktan erinin ama biz yine de sizi haklı bulalım. Oldu. :KK51:

Öldükten sonra falan dileseydiniz ya zahmet olmuş böyle erken erken

Yengelerin görümceleri ile ne alıp veremediği var anlamış değilim .
Neyse . Hiçte sevmem ama acayim klasik bdv konumuzu
1 ay sonra yengeme geçmiş olsun dedim
Tersledi
Iyi etmiş mi ?
1 ay sonra bana geçmiş olsun dese birisi unutup neyim var hastamıyımki derdim.

Ah şu caağnım gelinler..
Ne çektiniz be..
Her türlü suçlusun. Neden ?
Çünkü gelin olmak bunu gerektirir:işsiz:
Genelleme kalıplaşmış zihniyet mağdur edebiyatı

Back
X