Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Ne alakası var
İki aile de çocuklarını evlendiriyor

Damat tarafına daha fazla şey düşüyor diye
O evi kendi evi sanamaz kimse
Ne bu konudaki gibi küçük cadı bi görümce, ne kayınvalide, ne kayınpeder

Herkes kendi evinde kalsın
Kimse görümcesine 2/4 yıl bakmak zorunda değil
Konu sahibi abisini kıskandığından 81 ilden Trabzonu bulmuş, hemde ne yurt ne ev istiyor çok zenginken bile ayrı ev istemiyor ille de çirkin yengemle kalcam o nasıl benim abimle evlendi diyor

Yaran var herhalde?
Yengesini sevmeyen ben,görümcesini sevmeyen gelinler bile olumlu yorum yapmadı?
Konu sahibinin değişik modelisin belli

saçmalamayın lütfen sizin kartdeşiniz olsa ona düğün yapılsa ev alınsa sanada git kendi evini al denirse bani bağlamazmı diceksin sana düğün yapılan parada onun kardeşininde hakkı var eğer benim geleceğimden çalıyorsa öyle bir bağlar ki boş konuşmayın

haklısın canım bazıları bizim neyi eleştirdiğimizi anlamamış heralde

yahu annen baban harcıyo sanane, ona ne yapılıyosa sanada yapılır bu neyin çekememezliği gözünüzü toprak doyursun, çok zengin bi kız gelip düğünüde kendi yapsa abinide alsa gitse çeneniz kesilirmiydi
evlendirmeyin o zaman abilerinizi ensest yaparsınız tövbe yaa

Allahım,görümceliğimden utandım

iyi de kimse bu kızcağıza git kendi evini kendin al dememişki. ailesi o evlenirken de en iyisini düşünürler, yaparlar heralde birşeyler. daha üniversitede okuyormuş. ayrıca benim kardeşime annem babam ev alsalar çok çok çok çok çok sevinirim, orası da ayrı

bir saçmalamışsın bir saçmalamışsın, sonuna kadar zor dayandım...
komik duruma düşüyorsun, önyargılı ve toysun, düğünü siz yaptınız diye böbürlenmen çok çok çirkin, nedir bu tüccar pazarlığı mı? tabiki yapacaksınız, nedir yani lütuf mu gösteriyorsun?
ayrıca hakikaten onların evinde ne işin var? onlar evli evleri ayrı, artık ayrı dilim ekmekten
ağbin sevmiş mi sevmiş, bu kadar, karışma ve rekabet etme kaybedersin aklını başına al...
biraz daha makul ol insanların yaşamını senin yönlendirmene imkan yok, yaşın küçük olduğu için toyluğunu veriyorum.

not : iki kardeşiz bir ağbim var ve evli,

Son düzenleme:
senin gibi bi tanede bende vardı....
varDI diyorum bak dikkat et....
abisi tuttu kulağından aynen kapı dışarı şimdi beni görünce kaçacak delik arıyo...
abiside görüşmüyo artık onunla...
şımarıklığın bu kadarı pes...
umarım bizi sinirlendirmek için yazmışsındır bunları...
gerçekte senin gibi bi insanı kimse çekmez...

bence konu sahibi yat kalk dua et sen gerçekten sabırlı iyi bir yenge ye denk gelmişsin.sende bir gün evleneceksin ALLAH ın sopası yok ne demek istediğimi umarım o zaman anlamak zorunda kalmazsın.

yuvalar senin gibiler yüzünden yıkılıyor elime verseler seni gırtlağını sıkarım seni küçük cadı ama şöyle de bişi var ki
bu konunun gerçek olduğuna inanmıyorum.

Senin derdin ne bilmiyoruz ama yanlış konu da atak yapıyorsun

Bahsettiğin gibi bi durum varsa da bu senin anne babanın adaletsizliğidir
Yengen ne yapsın, evin iki odasını da sana mı ayırsın

kusura bakma da konu sahibi abisini karısından ayrılması için dua ediyo
öyle bi kızı kim evinde ister
sen ister misin mesela
konuştuğu kadar zenginlerse aynı imkanı ona da tanısınlar. daha isteyeni olmamışki hele bi olsun ailesi ne gerekiyosa alır
o ev abisiyle yengesinin
konu sahibinin değil
babası aldı diye kadın böyle çirkef kötü kalpli biriyle yaşamak zorunda değil

fakirmiş,çirkinmiş.. bak bak
bunlar kusur değil canım
senin gibi terbiyesiz ve hadsiz olmak heleki bu derecede
yatacak yerin yok

bence çok hırpalamayın kendinizi kızlar,değişik bir konu bu.hele ziyaretçi sayısına bakılırsa çok enteresan..

konu sahibi Allah şifa versin sana,düzelirsin elbette..ama unutma kimse senin kölen değil sen de kimsenin sahibi değilsin.

Allah etrafındakilere ve bizzat sana sabır versin çünkü böyle düşüncelerle etrafında kimse kalmayacak ve kendinle başbaşa kalacaksın..inan bunu hiç istemezsin.

Hiç de bağlamaz...

Ailenin ayırım yaptığını düşünüyorsan bunu yengenden çıkarmayacaksın, gidip ailenle halledeceksin...

kişi kendinden bilir işi şekerim...
yada dervişin zikri neyse fikri de odur..
yada unutma sen de zaman gelecek birinin ya da birilerinin yengesi,gelini olacaksın,unutma!!!!!
yeterli mi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…