Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Senin derdin ne bilmiyoruz ama yanlış konu da atak yapıyorsun

Bahsettiğin gibi bi durum varsa da bu senin anne babanın adaletsizliğidir
Yengen ne yapsın, evin iki odasını da sana mı ayırsın

Ayırmasına gerek kalmaz ki, bu gider kurulur hakkım var diye...

Baba malı sanki...

valla sıktın haaa yeter be hala üste çıkcağına sus
eminin pc karşısında gülüyorsundur ortalığı kızıştırdım heheh diye

Kız kız değil tazmanya canavarı mübarek.. Bunu kurup kurup şu yuva yıkan ikinci kadınların üstüne salmalı

Şaka bir yana konu sahibesine acil şifalar diliyorum

İnsanları çileden çıkarmak için özenle seçmişsiniz anlaşılan kelimeleri.
Şaka gibi yazdıklarınız, ne desek boş, nasıl olsa anlamayacaksınız.
Ben sinirlenmekten çok okurken güldüm açıkçası,
çünkü amacınız çok belli.

Son düzenleme:
konu sahibi küçük hanım allah senden razı olsun bende kendi görümcemi kıskanç sanırdım bu nasıl bir tahammülsüzlüktür. sende evleneceksin dua et allah sana senin gibi bir görümce vermesin tavrın kurduğun cümleler hiç hoş değil. fakir olmak suçmu ailesinin gücü yetmiyorsa o kızcağızın suçu ne? ailem onun gerçek yüzünü göremiyor diyorsun ama asıl gerçek yüzü görülmesi gereken sensin bence.

Bazı davranışlarına alınmış olabilirsin. Bunlar neyse de o cariye, köle, defolu tabirleri ne kadar çirkin.

yengeme acımakta çok haklısınız kendisi acınacak biridir
abimin gözbebeği hala benim
bir erkek sevdiği kadını terkedebilir ama kızkardeşini asla
bunu bilmeyenler öğrenecek!

biliyormusun,gelinlerin tepkilerini bildiğinden(,sadece gelinler değil tabi her insanın) burada bu yorumlarına feci girileceğini az çok tahmin ettiğinden bunları bilhassa yazıyorsun. amaç bu tepkileri almak. ki aşağıda okuyanlara bakınca almışsın..

Sanarsın ki yengesi değil kuması.Kuma karı gibisin düşman başına diyeceğim de düşmanlarım insan.Böyle bir musibet dilemem.

Bende bu yazılanların gerçek olduğuna inanamıyorum.. Çünkü bunu yazan arkadaş gerçekten böyle bi insan olsa bile buraya yazıp kendine laf söyletmezdi.. Ama gerçekten de böyleysen, iyiki erkek arkadaşımın kardeşi yok dedirttin yani bana

Hiç de bağlamaz...

Ailenin ayırım yaptığını düşünüyorsan bunu yengenden çıkarmayacaksın, gidip ailenle halledeceksin...

hiç olur mu canım,yenge el kızı köle ya tabii tüm hırslar ondan çıkarılacak..abiye,anneye-babaya bişey diyemeyenler yengelere böyle saldırıyor işte.

konu sahibine hak verdim valla ev dururken yurt ne iş aynı duygulara bende sahibim abimi başka bir kızın yanında görünce ağzını yırtasım geliyor

12."görümce: görünmez dağa gidesice" tanımının nesnesi

14.bir atasözümüzde pek de hayırla anılmayan şahıs; damadın kız kardeşinin geline göre statüsü.
...
baktım görümüm geliyer
sandım ölümüm geliyer *
...
ya da şöyle bir söylem de mevcut:
görümce göztaşı/gördüğün yerde bas taşı
gelin hemen duruma el koymakta tabi, şöyle ki:
nasıl basayım taşı/sevdiğimin kardaşı

16.israrla sizinle ayni evde yasamak istemeleri sonucu dusman olabileceginiz; onun disinda diger aile fertlerinden hatta kendi kizkardeslerinizden ayirmak istemeyeceginiz aile bireyi. ama yok ben burda sizinle yasayacagim derse yasam herkese dar oluyor ona gore.

26.pek haz edilmeyenleri götümce olarak adlandırılır (bak bu sana uyuyor )

38.böcek ismi gibi gelir her duydugumda

35.kanser olma sebebi

40.kaynanayla güçleri birleşince kanserojen sınıfına girebilen kıskanç kadın türü. türk dizilerindeki entrikaların bir gün sizin de başınıza gelebileceğini aklınızdan çıkarmayın ey gelin olacaklar.

42.genellikle kaynana yarısı olsalar da kimi zaman dört kaynana gücünde oldukları da görülebilen canlı modeli

Ben yengemle abimle 2 senedir konuşmayan biri olarak bu yorumları yapıyorum.
Yengemle iyi günlerim de geçti çok kötü günlerim de.
Ama bu kız haklı olsa bile bu üslupla yine kimse bu kızı savunmaz

Allah yengene yardım etsin diyorum kusura bakma 18 yasındasın ama bır boyunda yerin altında var sanırım senin psikolojık destek almanı öneriyorum eve gelen ikinci bir kızı bu kadar kıskanman cok anormal . kıskanclıgın hat safhada o ev tabiki onların senn degıl utanmadan birde kendı agzınla söyluyorsun cariyeymiş sen ne buyumusde kuculmus seysın öyle uslubunu duzelt derım ben olsaydım o kadının yerınde abini sana doldururdum ve hiç bir isteğine ulasamazdıN evıme sokmak ıstemıyorum dediğin ınsanların yerınde olsaydımda her gun senı zıyarete gelırdım sırf gıcık ol diye . Ama çok üzüldüm yengene umarım sen bir an önce buyuyup akıllanırsın . GÖRÜMCE GÖRÜMCE GÖRMİM SENİ ÖMRÜMCE DEMİŞLER

Son düzenleme:
Kendinizi bu kadar uzmeyin kizlar zira ben bu konunun sahte oldugunu dusunuyorum sirf kk de kisileri kizdirmak adina yada eglence amacli acilmis bir konu hadi diyelim konu gercekse ki gercek olduguna inanmiyorum konu sahibi arkadasim yengeni sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasin cunku o kisi abinin hanimi olur eger varsada yegenlerinin annesi olur o yuzden saygi duymak zorundasin.

Bence bu konudan hep beraber çıkalım.
Cevap verdikçe seviniyor.
Ne söylenirse söylensin anlamayacak.

Sen burada kendi kendini yerken yengen mis gibi yemekler yaptı.

Akşam kocacığı (abin) gelecek, yemeklerini yiyecekler, kahvelerini içecekler, sonra çıkıp gezecekler, ardından babanın paracıkları ile alışveriş yapacaklar.

Sonrada evlerine gidip, birbirlerine sarılıp mışıl mışıl uyuyacaklar.

Ohhhhh sefaları olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…