Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

afedersin ama $u an travindan dolayi $oktayim!!!!

senle evlenen seni cariye olarakmi alacak?

senin annenin neleri varmi$ evlenirken? omu ödemi$ her$eyi?

yani bence yengenin yaptiginda hiçbir$ey yok, sen sadece yengeni abinden kiskanip kendi kendine bir$eyler yapmaya çali$iyorsun, ne demek ya mesaj göndermek? abin yuvasini kurmu$ mutlu, sana susmak kalir, eger yengenin hatasi varsa abin ilgilenir!
yengeni bu kadar a$agilamaya gerek yok, fakir oldugunu abin bilmiyormuydu? çirkin mi? belki abine dünya güzeli! bunlar seni ilgilendirten konular degil, hadi sevgilisi olsa yine anlardim (ki bu kadar tepki sevgiliye bile çok fazla) ama kadin artik abinin e$i, her$eyi, sevdigi, sen aradan çekil!

ben 18 yaşındayım
abim benm gözyaşıma dayanamaz bi ağlasaydım yeterdi
ama o kadının ailemin parasını sömürmesine dayanamıyorum!

Bu dünyada nice güzel çirkin ,
Nice zengin fakir olur bir kaç saniyede...
Gözyaşınıza kıyamayan abiniz bile bir gün yanınızda olmayabilir..
Ve ya bir gün Sizi " cariye" gibi gören bir aileye düşebilirsiniz.
Umarım doğruyu başkalarının canların yakmadan öğrenirsiniz.

Son düzenleme:
neden bu kadar sinirlendiniz
ne yaparsam yapayım abimi geri alamayacağım
abimi çok seviyormuş canını bile verirmiş
bi bakalım doğru mu söylüyor!

5 yaşındaki çocuk gibi davranmışsın.
Çok saygısız, düşüncesiz ve patavasızsın.
Kendi hatalarını yengene yüklüyorsun.
İnsanların huzuru bozuyorsun.
Böyle devam et sen 2 -3 seneye herkes seni dışlar.(Abin dahil)
Sen kaybedeceksin böyle devam edersen.

kendi görümcemin tavırlarına kızardım ama sizin yazınızı okuduktan sonra şükrettim. benim görümcem sizin yanınıza kanatsız melekk !!
çok sygısızca ve hadsizce bir yazı olmuş. sen burda ne konuşursan konuş ki bunları sadece burda yazmaya cesaret edebilirsin. ( yani gidip babasını arayıp gelin kızınızı alın gibi lafları ancak burda söylyebilirsin. cesaretin varsa ara da söyle. o zaman abin ve ailen seni ne yapıyor görr!!)

birincisi çok cahilsiniz, ikincisi size ne onların altınlarından ve size ne her seyi sizin ailenizin yapmasından. anne babanız bir şey demiyor da size mi kaldı bu lafları söylemek.desenize evlilik gibi özel bir kurumu konuşmak ve onun hakkında tartışmak baya ayağa düşmüş.. siz ne kadra ben onun göz bebeğiyim deseniz bile eşinden önde olamazsınız. çünkü abiniz artık mutluluğu da hüznü de eşiyle birlikte yaşayacak. sizin ki sadece kıskançlık ve şımarıklık.. hatta ve hatta terbiyesizlik siz nasıl oluyor ki abinizin eşi hakkında cariye diye konuşabiliyorsunuz.. bu ne saygısızlık!! unutmayın siz nasıl anne ve babanın evladıysanız o da anne babanın evladı. siz sanıyor musunuz ki gelin bu carıyeyı alın diye babasına bir cümle kurdugunuzda babası sessiz kalacak.. kendinize çeki düzen verin siziin gibi hadsizlerin yüzünden evlilikler yıkılıyor!

yazmadan duramıcam sinir oldum çünkü
bu nasıl bir usluptur yaa sen kimsin kimin hayatına
burnunu sokuyorsun? insanların parası olmaması
ayıp mı? fakirlik ayıp mı? kim cariye?
derler ya hani kadının kadına yaptığı şiddet daha fazla
hakkaten doğru. Benim de görümcem var 15
yaşında kardeşimden ayırmam ama böle görümcem
olcak aileme laf etcek bir temiz döverim valla
hem abini çok seversin tamam ama abinde sevmiş ki
evlenmiş sana mı düştü karışmak çok ayıp ya çok ayıp
şu zamanda gençleri anlarım ergen falan ama senin
yaptığını onlar yapmaz

Lütfen hakaret etmeyinz bazı şeyleri abarttığımın farkındayım
ama o kadın beni abimin evinde istemedi ya
benim abim o ya =(

almazsa almasın kalacak baska yer mı yok? yenı evlı ınsanın yanında nıye bu kadar kalmak ıstemek anlamıyorum. acmıssın agzını yummussun gozunu kendını o kadının yerıne koy bır kerede....

hakaret etmeyiniz!
ben kötü biri değilim
konu sevdiklerim olunca biraz korumacı oluyorum o kadar!

çok yazık ya hani küçüksün desem değilsin 18 yaşındasın eğriyi doğruyu anlayabilirdin kalbini bu kadar kirletmeseydin
gerçekten kötü bir kalbin var ama böyle davranarak inan kimseye bişey yapamazsın 3 5 sene sonra etrafında bir allahın kulu kalmaz benden sana abla tavsiyesi kendine çeki düzen ver zira benim senin gibi görümcem olacak bi kaşık suya bile ihtiyaç duymazdım abin artık onun eşi ve ona senden daha yakın bi düşün bakalım abin senin yanında mı çıplak durabilir onun yanında mı

he he çok inandırıcısın, ilk mesajın fena değildi ama ben düştüm ne yalan söyliyim

ay sinirlerim hopladı. şiddete karşıyımdır ama eğer abinizin yerinde olsaydım iki tane çakıverirdim size. sizde haddinizi bilirdiniz.çirkefsin sen yengene bile çamur atacak kadar.

sana ne ya ? kadın abini seviyormuş daha ne istiyorsun Allahtan

bak sen çok şımarmışsın senin karşına şöyle kasımpaşalı eli maşalı bir gelin çıkması lazımdı ki sana haddini bildirsin

bak hele bak daha 18 yaşında yaptığ fitne fücurlara bak hele senin yaşındakiler eylemlerde polisten cop yiyorlar ülkenin geleceğiyle ilgili sıkntıları var senin sıkıntın ne ? yengen- abin.

ben 18 yaşındayım
abim benm gözyaşıma dayanamaz bi ağlasaydım yeterdi
ama o kadının ailemin parasını sömürmesine dayanamıyorum!

öncelikle canım önce bir sakin ol. aslında ufak da değilsin. fakat ilk defa ailenizde bir mürvet oluyor ve herkesin buna alışması zordur haliyle.
Öncelikle annen ve baban çok olgun davranıyorlar, anlattığına göre. Hiç sesleri çıkmıyor demişsinya, böyle olması gerekli zaten.
Siz evinize bir köle almadınız! Bir gelin aldınız. Fakat SEN almadın, annen ve baban aldılar. Yani, sana şöyle isah edeyim. Sende evleneceksin kısmetse, sende bir adam bulup yuva kuracaksın bir eve taşınacaksınız. daha hemen hemen yeni evliyken, eşinin kız kardeşi, okulu kazanırsam artık bende sizinleyim derse, sen nedersin???
Belki orada gelinin hatası çenesini tutabilirdi, fakat açık söyleyim, bende istemem eşimin kardeşleri gelsin, yurt gibi bende kalsınlar veya yiğenleri anladın mi?

bir kere orası senin evin değil, nasıl karar verirsin diye kendi kendine trip lere girme. yatak odası almakla hiç birşey olmuyor güzelim.
Sen az değil bayağı bir ukelamışsın. inşallah sen evlendiğinde, sana böyle bir görümce eziyet etmez.

Bir kız büyür, kuş olup evinden uçar gider evlenir. Yuva kurmak için, artık ailesinin yanından çıkmıştır. bir erkekle evlenmiştir ve çocukları olacaktır! bir yuvası olacaktır!
artık onlar multu olmak için herkesten sıyrılmak için evlenmişlerdir. Senin istediğin gibi hareket edemezsin bundan sonra. Abine istediğin zaman çıkıp gidemezsin anladınmı??
müsade isteyeceksin, artık abinin eşi olmuş o bayan, seninde nekadar kötülersen kötüle senin yengen. iyi geçinmek zorunda değilsin, fakat birazıcık ağzını kapatmak zorundasın.

annene babana ve abine saygısızlık etmiyorsa, sorun yok! Abin mutluysa hele hiç sorun yok! Kiminle evleneceğini sana sormayacak ya!!!!!!!

size son olarak şu soruyu sormak istiyorum
kızı ve oğlu olan anneler
ilerde oğlunuzun eşi kızını evinde istemesi
şımarık yetiştirmiş diye dedikodunuzu yapsa
ne yapardınız?

ağzım açık okudum nasıl ego nasıl bir bencillik, durumu olmayabilir yapamamış olabilirler ben böyle bir şey yapsam abim falan yok ama herhangi birine bile annem bu zamana kadar hiç dövmedi beni ama kesinlikle döverdi ne o öyle terbiyesizlik babasını falan ararım empati kurun biraz insanları diğer canlılardan ayıran özelliktir empati kurmak senin aileninde durumu olmayabilirdi.

size son olarak şu soruyu sormak istiyorum
kızı ve oğlu olan anneler
ilerde oğlunuzun eşi kızını evinde istemesi
şımarık yetiştirmiş diye dedikodunuzu yapsa
ne yapardınız?

hem kızım hem oğlum var benim kızım oğlumun eşine cariye dese, aksesuar dese onu küçük görse küçük düşürse geline falan gerek kalmaz kızımın ağzının payını ben veririm hatta çok daha kötü şeyler yapabilirim

büyük konuşmayayım Allah sana benzetmesin kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…