Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Şaka mısın sen ?

İnanılır gibi değil gerçekten.

Böyle düşünen insan var mı acaba cidden ?

size son olarak şu soruyu sormak istiyorum
kızı ve oğlu olan anneler
ilerde oğlunuzun eşi kızını evinde istemesi
şımarık yetiştirmiş diye dedikodunuzu yapsa
ne yapardınız?
Seni neden evinde istesin ki?
Annen olsam ben de o kadın yerinde olsam seni istemem ama malesef kızımsın atsan atılmazsın satsan satılmazsın derdim.
Ben de yengesiyle arası olmayan bir görümce olarak bunları söylüyorum.
Şartlarımız eşit dikkat edersen!

neden bu kadar sinirlendiniz
ne yaparsam yapayım abimi geri alamayacağım
abimi çok seviyormuş canını bile verirmiş
bi bakalım doğru mu söylüyor!

Sanane? Abin düşünsün orasını.
O demek ki doğru söylediğini düşünüyor işi yok yengen bir de sana mı kanıtlayacak sevgisini?
Kuzum senin hiç sevgilin olmadı mı? Evlenmeyi düşünmüyor musun?
Bir gün görümcen olup sana böyle aksesuar, cariye, ben abimin göz bebeğiyim, o kim ki derse doğru söylüyor mu diyeceksin?
Hem herkesin bir düzeni var, kimse kabul etmez ki böyle bir şeyi?
Kabul edenler de var elbet ama kabul etmeyenleri de suçlayamayız.
O zaman sen hiç kimseyi sevme, zavallı bir kızın abisini, kardeşini çalma yazık, o da senin gibi sapıtmasın sonra.

Siz iyimisiniz. Allahım sizin gibi bir görümcceyi bırakın, sizin gibi bir kardeşi düşman başına vermesin.

Yengeniz size bakmak zorunda değil, abinizin evinde kalmak istemeyi düşünmeniz bile çok itici.

Evet yengenizin dediği gibi yurtlar var, abinizle size bakmak için evlenmedi ki?

Size bakmadığı için de bu kadar hakareti hak etmedi, ben sizin abiniz, yada anne babanız olsam ağzına okkalı bir tokatı çarpmıştım.

Madem o kadar paranız var, baban sana dadı tutsun da o nefret ettiğin yengenin evinde kalmaya minnet edecek kadar alçalma.

ne yapardınız?

Kızım abisine yanında kalmak gibi bir teklifte bulunamaz...Abisi ve eşi dilerse onlar davet eder zaten

ne yapardınız?

Bütün bu yaptıklarını sadece "şımarıklık" olarak değerlendirdiyse,öp te başına koy.

Yaptıkların-söylediklerin,şımarıklığı aşıyor.

Çok daha ağır başka sıfatlar kullanabilirdi senin için.

sen yengenle uğraşmaya devam et abının gözbebeği değil gözündeki çapak olamazsın bu düşüncelerle

ne yapardınız?

şımarıksın bencede doğru hatta az bile
demiş. Yeni evlilerin yanında ne işin var
şimdi tatil diye görümcem bende çok
sevmeme rağmen kendi evimde rahat
edemiyorum eşim bile edemiyo
yeni evli insanların yanında ne işin var
evde millet çıplak gezcek sende oturup
onları mı izliceksin

Senin de dediğin gibi gülsem mi ağlasam mı bilemedim!
Ama sana değil lafım seni ciddiye alıp da ben dahil onca şey yazıp çizenlere...

ne yapardınız?

ne yapardınız değil. Senin attığın yanlış adımlardan dolayı, oda öyle birşey söyleme ihtiyacı hissetmiş kendini temize çekmek için.
şimdi sen olayları başlatıyorsun, sonra o kadın benim hakkımda dedikodu yapmış demesine takılıyorsun. ama olmaz ki.

sen bundan sonra hareketlerinle bunu böyle olmadığını hissetirmen lazım. böyle davranma. ondan intikam gibi birşey alayım diye düşünme.
inan bana, sen abimle samimi oldukca, o seni kıskanacaktır! Sen abinle eskisi gibi iyi ol. zaten daha önce yengeni tanımıyordun bile. Abini paylaşamıyorsun.
Fakat paylaşmak zorundasın. evlenince sende anlayacaksın. Yengenle muhattap bile olma anlaşamıyorsan. yaşına göre hareket et.
trabzonda değil, git başka biryere git. zaten abinin evinde nekadar mutlu olabilirsin ki?? akşam dışarı çıkmak istersin, yengen belki başlar hemen abine yetiştirir. yada nebiliğim. rahat edemezsin orada. başka yerelere bak, biraz ailenden herkesten uzak ol. erkek ark. gibi şeyler olur, abinle sorunlar yaşarsın.

illa tutturmuşsun abimin yanına gidicem, sankı orda seni güzel şeyler bekliyor gibi. şimdiden sıkıntı yaşıyorsan yengenle, ilerde daha neler yaşarsın.
açıkca istememiş ne var bunda canımmm

sen nasıl bi dengesizsin yaaa...
yok düğünü biz yaptık fakirler o evde aksesuar...
altınlardan sanane???
yeni evlenecek insan seni evinde barındırmak zorundamı ailesi fakir diye???
çirkin olsun olmasın bundan sanane arkadaş??? çirkin diye senin laflarına maruz kalmak zorundamı???
helal olsun o kadınaki senin ağzının payını vermemiş çok efendiymiş sen benim gibi birine düşeydinde benim ailemin yanında saygısızlık yapaydın görürdün dünya kaç bucakmış...
bide marifetmiş gibi al sana yazmışsın...
sen onun görümcesi olarak daha görme kendini ama kabul et o abinin karısı hayat arkadaşı herşeyi....
bigün evlenirsen bi ergen görümce adayı çıkıp bunları yaparsa saçına başına yapışırsın...
egonu tatmin etmeye bu kadın üzerinde çalışma...
o senin kuman değil yengen...
madem sevmiyodun en başından ozaman ne diye kadının evine kapak atmaya kalktın...
o o evin hanımı sende misafirsin haddini bilmediğin çok aşikar ama dünya böyle ben bitaneyim ben güzelim ben akıllı ve cargırım fikirleriyle yürümüyor...
ALLAH o zavallıya sabır sana akıl abinede adalet versinki karısını senin gibilere ezdirmesin...

sizin de dediğiniz gibi o kadın da bana
ilerde gelin olduğunda sana da böyle davranırlar demişti
daha ben cevap vermeden abim
ne biçim konuşuyorsun sen ne evlenmesi daha küçücük çocuk o demişti
kısacası ağzının payını almıştı
eğer ailesi bana bir laf diyecek olsun
abim onları öldürürür
açık ve net
abim beni daha çok seviyor
bunu o kadın da biliyor

sen benim görümcen olsan seni eşşek sudan gelse bile gene kimse elimden alamaz

Son düzenleme:
Yani konu muhtemelen fake. Ama yine de hepimizi buraya çekmeyi başardı tabii. Eğer gerçekten sen 18 yaşında bir genç kız isen, biraz kendine hal ve hareketlerine çeki düzen ver. Çen çen insanlarla uğraşmayı bırak. Kimse senin bu aşağılamalarına, hareketlerine maruz kalmak zorunda değil. Tamam çok sinirlenmişsin şımarık lafına o nu farkettik, ya senin söylediklerin ne olacak? artık senin ailenden olan bir kadına cariye diyorsun, satın aldık diyorsun, maddi durumundan ötürü hor görüyorsun. Bu tarz davranışlar sergileyen biri için şımarık kelimesi bence hafif kalmış. Bence biran evvel aklını başına al, ve abinin özel hayatından uzak dur, zarar vermeye çalışma. Yazık günah.

kııııız rabbime lafım büyük gitmesin amaaa ünlü bir diziden replik alarak belirticem
"evladım olsan bana anne deme diye eve gelmem"
benim annem senin annen olacakmış kiiiiiii bu düşüncelerini dile dökmene gerek kalmaz aklından geçtiği anda kızılcık sopasıyla bi temiz paklamıştı seniiiiii
Allahım 3 görümce de bende var hepsi öz ablam gibidir böylesini kimseyle karşılaştırma yarabbiii

cnmsen erkek arkadaş falan edınsene abının yakasından bi düşyaa aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı varmış böyle bır hastalık annenesölede senı bır doktora götürsün

ne münasebet yani kardeşim bile okul kazanıp gelse 4-5 sene evimde istemem, ev tutulur ya da yurt bulunur istediğinde gelir kalır ihtiyacı görülür o kadar, ki benim kardeşim eşimle kankadır, ay sen nesin uzaydan mı düştün gerçek değilsin o kesin, konu fakese bile o kadar sevimsiz ki uyuz oldum, o kızın ailesi fakir siz zenginsinizya sana ev tutsunlar ama yanına arkadaş falan isteme kimse çekmez seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…