Yengem ve annesi

Dayısının bilmediğine nerden emin oluyor acaba konu sahibi? "Dayım serttir ordan biliyorum" derse düşüp bayılacağım.

Bak güzel arkadaşım. Bu kızın başında bir üvey baba belası var dedin. 17 yaşında zorla kısa süre de olsa çalışmak zorunda kalmış dedin. Dayımla 2 senedir birlikte dedin. Dayının başına torba mı taktılar? 2 senedir tam düğün haftalarında sana gelen haber teeeee ne zaman dayına da gitmiştir zaten. Belki dayın kimseye duyurmamak ya da ailesinden gizlemek istedi? Bilemezsin.

Senin bu olayı yeni duyman dayının bilmediğini anlamına gelmiyor. Keşke sana söyleyen insan can havliyle sana geleceğine dayına gitseydi.

Bence siz kafanızda böyle bir kadını dayınıza yakıştıramıyorsunuz. Sıkıntınız bu...

Lunaay sizin yapmak istediginiz ne durustluk ne dogruculuk.
Dayiniz size gelip yenge adayiniz hakkinda bir sey sordu mu? ve siz soylemediniz mi?
Sizin yapacaginiz ortaligi bulandirmak, buna da durustum ben kilifini uydurmak.

Belki yalan belki iftira.
Belki gercek ve dayin bu gercekten haberdar, yenge adayinizla olayi yok sayiyorlar.
Ne kadar az kisi bilirse o kadar az basi agrir seklinde yaklasiyor.

Bildigi her gercegi sizinle paylasmak zorunda mi?

Herkesin hayatina bu kadar karisma hakkini millet nerden buluyor anlam veremiyorum.

Genelev oyle babalarimizin evi degil coguda devlet destekli belli kagitlari, izinleri oluyor.
Hadi ben geldim, ben gidiyorum olmuyor. (Konuya gercek mi diye supheyle yaklasiyorum)

Bir zamanlarin seks iscisi olmak zorunda kalan yenge adayinizdan ruhunuz daha sey* (*Bu kismi siz doldurun artik)
Ne olacagimiz belli degilken fazla cesursunuz.

dedikoduyu yapan da genelevde birlikte çalışmış herhalde sağlam bilgi dediğine göre..
+1000
Nasıl bu kadar emin oluyormuş
Belki yengeyi çekemeyen biri dedikodu çıkartıyor belki eski sevgili falan tehdit ediyor olmayan şey ni
Ayrıca hadi öyle dayi kabul ettiyse herkese ne oluyor

Ben böyle bir şeyi öğrenmem ama öğrendiğimde de söylerim. Kimse kusura bakmasın da genelevde çalışmak bir çaresizlik değildir. Çaresiz insan gider çöp toplar, milletin pisliğini temizler ama parayla bedenini satmaz ki aids denen de bir gerçek var.
Ha siz söylemeyin sizin duyduğunuz şeyi dayınız da duymuştur merak etmeyin. Ama bilmiyorum tabi duymamış da olabilir.

+1000
Nasıl bu kadar emin oluyormuş
Belki yengeyi çekemeyen biri dedikodu çıkartıyor belki eski sevgili falan tehdit ediyor olmayan şey ni
Ayrıca hadi öyle dayi kabul ettiyse herkese ne oluyor

kadının yeğeniymiş. elin adamına acımış içi rahat etmemiş miş. teyzesine acımamış ama

Ben yengenin kiz arkadaşlari ve yengenin kendi yeğeni olunca acaba kızkardeşler kavga etti şimdi de arayı bozmak için de böyle bir şey ortaya çıkartıyorlar oldu

Kendileri taa adamın yeğenini bulana kadar niye adama söylememişler

Amaç öyle bir şey yoksa iftira atıp kadini ayırmak öyle bir şey varsa ve dayi biliyorsa kabulllendiyse yüksek ihtimal anaannne işi bozar diye ona duyurmak istiyorlar

Hiç bir şekilde duyuranlar iyi niyetli değil. Eğer konu sahibi ortalığı karıştırirsa onların masası olacak

+10000
Burada kendi abisine abinin eski sevgilisiyle birlik olup evin içine iç çamaşırı yerleştiren olmadi mi

Bu hikaye doğru ise eğer, 17 yaşindaki birinden bahs ediyoruz. Büyük ihtimal ile bu olaya zorlanmiş. Yani kiza defalarca tecavüz edilmiş.

Ve size kalsa bu bilgi hemen müstakbel eşine, dügüne 1 hafta kala yetişmeli...

Siz tecavüz olduğunuzda bunu ilerdeki eşiniz ile paylaşmak isteyebilirsiniz fakat herkes sizin o şahane etik kurallarina uymak zorunda değil!

Ki hikayenin doğru olduğunu sanmiyorum. Yaşli bir yengenin genelev ne alaka? Hani kadin boşandi, tek başinda kizi ile yaşiyor ya, belli ki milletin zoruna gitti.

Gerçekten kadinin en büyük düşmani başka bir kadindir. Sirf bir laf, dedi kodu üzerine milletin hayatini karartmaya hazirlar. Dürüstlükmüş, peh, vicdan olmadiktan sonra neye yarar?

Hııı cok seviyorum yengemi ama dayımın kulağına gidecek birilerine mi söylesem? Mesela ananeme teyzeme ne kadar iyi niyetli bi yaklaşım?!

Bunu eğer yengenden birebir duyduysan direk kendisine dayım biliyor mu diye sorabilirsin. Bilmiyorsa söylemesini iste. Ama sen karışmamalısın

Ben evleneceğim insanın geçmişini bilmek isterim evlenip evlenmeyecegime de ona göre karar veririm bu benim fikrim sizin fikriniz de bu demek ki bakış açısı farklı.
Siz evlenmiyorsunuz konuda. Kaldı ki bu iki kişi arasındaki mevzu. Hata günah insana özgü. Allah affedicidir. Herkesin geçmişi kirlidir. Zina yoktur belki fakat dedikodu vardır yalan vardır. Kul hakkı vardır. Konuda üçüncü bir şahıs mevcut. Muhtemelen dayı biliyordur zaten nasıl bilmeyecek. Her neyse..

Ben nişanlınız geçmişte jigololuk yapsa, affeder miydiniz diye sormadım ki. Nişanlınız jigololuk yapmış olsa bunu bilmek istemez miydiniz diye sordum. Affetsin tabii, veya önemsemesin, daha reşit bile değilmiş. Ama bunun kararını verecek olan kişi dayı. Bilmek onun hakkı.

Adam "bunlar geçmişte kalmış, beni ilgilendirmez. Biz önümüze bakalım" deyip birkaç gün sonra da "canım bir kliniğe gidip ikimize de check-up yaptıralım, sağlığımızı önemseyelim" deyip cinsel yolla bulaşan hastalıklar dahil her şey için test yaptırabilir mesela.

Her insanda hastalık olabilir. Ama önceden yaptığı meslek itibariyle kadının bazı hastalıkları bulundurma ihtimali daha çok olabilir. Testlerini tam yaptırdı mı, hasta olduysa tedavilerini tam oldu mu bilmiyoruz.

Adam kadını affetmez demiyorum. Zaten geçmişte olduğuna göre affedecek bir şey de yok. Affetmek ne demek, kimin haddine. Sadece bilgi saklamasını affedebilir. Ama kendine göre gerekli önlemleri almak isteyebilir, bilmek adamın hakkı.

Bir arkadaş güzel yazmış. Konu sahibi ona bunu anlatan insanlara "kızı ikna edin, dayıma o anlatsın, bu onların meselesi. Biz karışmayalım" diyebilir. Hem ortada bir oyun varsa, bu oyuna alet olmamış olur.

Zaten evlenirken o testler yapılmıyor mu
Kan testine bakmıyorlar mi

Size ne ya size ne gözünle gördün mü hiç mi utanman yok senin saçmalama ve sus seni zerre kadar ilgilendirmez bu konu. O kadını kendine eş yapacak sen misin? Belki dayın biliyor ne diyecek size benim nişanlım ve annesi böyle böyle mi yapmış diyecekti. Çok rahatsizsan görüşmeyi kes muhatap olma tut çeneni sağa sola yayma. İnsanların hayatlarını hayallerini yıkma otur ve HİÇÇÇ AĞZINI AÇMA.

İnanamıyorum
İnsan bunu abisine nasıl yapar? Yuva kurmuşken belki de çok mutluyken? Allah şeytanlaşmış insanlardan korusun hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…