Anlamadiniz. Diyorumki keske yapmak zorunda kalmasaydida sizin gibilerin diline dusmeseydiO konuya girmiyorum malum o konulardaki fikirleri soyledigimizde banlaniyoruz.
Anlamadiniz. Diyorumki keske yapmak zorunda kalmasaydida sizin gibilerin diline dusmeseydi
+1000dedikoduyu yapan da genelevde birlikte çalışmış herhalde sağlam bilgi dediğine göre..
+1000
Nasıl bu kadar emin oluyormuş
Belki yengeyi çekemeyen biri dedikodu çıkartıyor belki eski sevgili falan tehdit ediyor olmayan şey ni
Ayrıca hadi öyle dayi kabul ettiyse herkese ne oluyor
Ben yengenin kiz arkadaşlari ve yengenin kendi yeğeni olunca acaba kızkardeşler kavga etti şimdi de arayı bozmak için de böyle bir şey ortaya çıkartıyorlar olduAy kusura bakmayın ama belli ki yengenizin yigeni kiskandi iyi bir yuva kurmasini istemiyor bazi olayları abartti böyle anlatti. Zaten iyiniyetli olsa dugune 1 hafta kala boyke konu gercek olsa dahi acmazdi
Siz de az sinsi degilsiniz ne bu fesatlik ananeye soylemekmis. Cok birine demek istiyorsaniz gidib dayiniza soyleyin ama boyle bir sey yok derse ve ispat ederse o zaman nasil arada kalacaginiza yanin.
Ayrica böyle seyler gizli kalmaz siz dis kapinin mandali olarak sizin kulağınıza dahi geldiyse dayinizib evleviyetle gelmistir.
Ama karakterinizden hic hoslanmadim emin olun sizin de açiginizi ortaya serenler olacaktır.
+10000Yengem bana çok değer veriyor demişsiniz, e düğüne de az kaldığına göre yengeniz ve dayınız da güzel ve yoğun bir süreç içindedirler.O yüzden bana göre birileri yengenizi fena kıskanmış olmalı.Bana inandırıcı bile gelmedi genelev muhabbeti bildiğin iftira..O kadar kötüymüşte bu yengenizle annesi bu insanlar neden görüşmeye devam etmişler yada kendileri bu kadar düzgünlermiste neden bu insanlara zamanında sahip cıkmamislar..Yengenizin annesinin zamanında bir ilişkisi felan olduysa yahut rahat bir kadinsa bunu abartıp genelevde calişiyora kadar getirmiş olabilirler hatta dahada abartıp kızı da yaptı diyebilirler.Diyebilirler diyorum çünkü gelip size bunları anlatan güya size iyilik yapıyorum ayağı yapıp aslında pislik yapan adı kişilerdir ve bu adilerden de herşey beklenir.Yengenizin mutluluğu çok kızdırmış birilerini bence alet olmayın arkadaşım.
+10000
Burada kendi abisine abinin eski sevgilisiyle birlik olup evin içine iç çamaşırı yerleştiren olmadi mi
Ben olsam söylerdim kesin. Dayinla konuş böyle birşey duydum kimseye söylemedim ama senin bilmen gerekir de. kimse kusura bakmasın anlayışlı olacak bir durum yok kadın sevgilisiyle birlikte olmamis para karşılığı yapmış bunun başka bişey.
Kadın site girişlerinde gizli kamera olmasına dua etmişti
Siz evlenmiyorsunuz konuda. Kaldı ki bu iki kişi arasındaki mevzu. Hata günah insana özgü. Allah affedicidir. Herkesin geçmişi kirlidir. Zina yoktur belki fakat dedikodu vardır yalan vardır. Kul hakkı vardır. Konuda üçüncü bir şahıs mevcut. Muhtemelen dayı biliyordur zaten nasıl bilmeyecek. Her neyse..Ben evleneceğim insanın geçmişini bilmek isterim evlenip evlenmeyecegime de ona göre karar veririm bu benim fikrim sizin fikriniz de bu demek ki bakış açısı farklı.
atladığınız iki noktayı belirtmek istiyorum sizin verdiğiniz örnek üstünden gideyim eşim 17 yaşında bunu yapmış olsa onu kesin affederdim o yaş daha bir çocuk kim bilir ne oldu da düştü ikincisi dayım sert kabul etmez hikaye dayısının ikili ilişkilerde nasıl biri olduğunu kimse bilemez ikisi arasındaki diyaloğu bilemez imkansız
Zaten evlenirken o testler yapılmıyor muBen nişanlınız geçmişte jigololuk yapsa, affeder miydiniz diye sormadım ki. Nişanlınız jigololuk yapmış olsa bunu bilmek istemez miydiniz diye sordum. Affetsin tabii, veya önemsemesin, daha reşit bile değilmiş. Ama bunun kararını verecek olan kişi dayı. Bilmek onun hakkı.
Adam "bunlar geçmişte kalmış, beni ilgilendirmez. Biz önümüze bakalım" deyip birkaç gün sonra da "canım bir kliniğe gidip ikimize de check-up yaptıralım, sağlığımızı önemseyelim" deyip cinsel yolla bulaşan hastalıklar dahil her şey için test yaptırabilir mesela.
Her insanda hastalık olabilir. Ama önceden yaptığı meslek itibariyle kadının bazı hastalıkları bulundurma ihtimali daha çok olabilir. Testlerini tam yaptırdı mı, hasta olduysa tedavilerini tam oldu mu bilmiyoruz.
Adam kadını affetmez demiyorum. Zaten geçmişte olduğuna göre affedecek bir şey de yok. Affetmek ne demek, kimin haddine. Sadece bilgi saklamasını affedebilir. Ama kendine göre gerekli önlemleri almak isteyebilir, bilmek adamın hakkı.
Bir arkadaş güzel yazmış. Konu sahibi ona bunu anlatan insanlara "kızı ikna edin, dayıma o anlatsın, bu onların meselesi. Biz karışmayalım" diyebilir. Hem ortada bir oyun varsa, bu oyuna alet olmamış olur.
Size ne ya size ne gözünle gördün mü hiç mi utanman yok senin saçmalama ve sus seni zerre kadar ilgilendirmez bu konu. O kadını kendine eş yapacak sen misin? Belki dayın biliyor ne diyecek size benim nişanlım ve annesi böyle böyle mi yapmış diyecekti. Çok rahatsizsan görüşmeyi kes muhatap olma tut çeneni sağa sola yayma. İnsanların hayatlarını hayallerini yıkma otur ve HİÇÇÇ AĞZINI AÇMA.Arkadaşlar karışmayın diyosunuzda gerçekten zor bi durum ama böyle bi konu doğru veya değil orasını geçtim fakat dayım bilmiyorsa ( ki bence kesin bilmiyo dayım bu konularda serttir) öğrendiğinde benimde bildiğimi duyduğunda ne yapacağım. Ben doğrucu biriyim ne olursa olsun ben dürüstlükten yanayım. Yengeme sorsam mı laf arasında ağzından laf almaya çalışsam mı tam eminim ama sizin dediğinizlede hadi çok emin olayım... bana söyleyen kişi; bana anlattı kimseye söyleme dedi bu zamana kadar demedim kimseye ama haftaya evlenecekler beynimi yedi durdu dedi...
Kadın site girişlerinde gizli kamera olmasına dua etmişti
Görümce eski sevgiliyle beraber evin kapısının anahtarını kopyalayıp abinin evine girmişler
Amaç abiyi karısından boşatıp eski sevgiliyle evlendirmek
O yüzden herkesin her dediğine inanmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?