Yengem ve annesi

Bu yüzünden işte insanlar düştükleri yerden kalkamıyor.
Sürekli bi damga, mutlu olmaya hakları yok..
Ortalıgı karıştırmayın bırakında insanlar temiz bi sayfa açsın.

aklı olan vicdanı olan sadece bu mesajdan neler neler çıkarır da maalesef olmayınca olmuyor
gece gece kızcağıza inanılmaz üzüldüm, yazık günah

bak işte bunu örnek al konu sahibi
tam senlik bi karakter
yazdıklarından kadın olmadığı da aşikar
bi yandan genelev kadını için müthiş bir hassasiyet, bir yandan hiç tanımadığın birine erkeksin diye iftira atmak.
benim gibi düşünmüyorsa erkektir anlayışından kurtulmanız dileğiyle. hayırlı geceler

Şöyle düşün,
Bi şekilde bu kız o hayata düşmüş ve kurtulmuş,
Kurtulmuş olmasa heralde dayınıda rahat bırakmazlardı,
Yada emin olmasa kızla haftaya dügünü olmazdı.
Belki dayın onu orda tanıdı,
Belkide dayın kurtardı ? Olamaz mı ?
Yada sana söyleyenler kıza düşman ve iftira atıyorlar ?

kıza beddua mı ettiniz gece gece. pes

aklı olan vicdanı olan sadece bu mesajdan neler neler çıkarır da maalesef olmayınca olmuyor
gece gece kızcağıza inanılmaz üzüldüm, yazık günah

Belki geçmişi sildi ki "yazsam roman olur" u zannetmiyorum kimse geçmişi hoşuna gittiği için söylesin.
Belki şu an o kişiyle mutlu ve yeni bir sayfa açmanın sevincinde.
Bende inanılmaz üzüldüm...

Dayının cinsel hayatı bekarete bakış açısı eşini nasıl istediğini filan sen nerfen bilebilirsin sana davrandığı gibi davranıyo değildir herkese. Git canım git herkese yay öyle gitsin dayının kulağına olması gereken bu. Hiç düşünme kadını da dayını da. Belki dayın biliyo kabullendi sana mu düştü bunu insanlara yaymak? Adabınla edebinle yengene söyle böyle bi dedikodu var diye ne iğrenç bi insansın ya gerçekten

iğrenç mi dediniz cidden. kız daha bişi söylememiş. iğrençlik başkasını yargılamakta değil miydi hani? bu nedir şimdi

ingilicceye bu kadar ağırlık verene kadar okuduğunu anlamayı öğrenmeni tavsiye ederim
ilahi adaletten bahsediyorum ya da karma ya da evrenin ilahi yasaları....
ingilicceye bu kadar ağırlık verene kadar okuduğunu anlamayı öğrenmeni tavsiye ederim
ilahi adaletten bahsediyorum ya da karma ya da evrenin ilahi yasaları....
okuduğumu anladığım için beddua etmenizi esefle kınıyorum. yıl olmuş 2017 rumuzla dalga geçmek mi kaldı Allah aşkına. pardon evren aşkına mı deseydim

Allah'ım hala dürüstlük diyor aptal yerine konmak diyor. Kafamı duvarlara mı vursam

Ne yapsın isterdiniz? Her tuttuğu insana ben eskiden genelevde çalıştım mı desin?

Her tuttuğu insana değilde eşi olacak insana dememelimi bilmiyorum

normalde hakaret eden banlanıyor diye biliyorum. ondan takip ediyorum yorumları. eğer banlanmazsanız ben de bu rahatlıkta yazıcam da o yüzden.

Ondan canım ondan, ilk zıpladığınız ben değilim yemezler, banlanırsam da banlanırım sizin gibi fesat fesat insanları izleyeceğime girmem görmem daha iyi

Öf siz de ya Ne kadar düşüncesizsiniz. Resmen dayısının kulağına gitsin diye sülaleye yayacak, belki adam biliyo nerden biliyosunuz da bu kadar git söyle diye savunuyosunuz
dayına söyle demedim. yengene hakkında söylenenleri anlatmalısın dedim.

Haklısınız tepkilerini bilemem ama içim rahat etmiyor yani benim burda kızdığım asıl nokta aptal yerine konulmak, dürüst olmamak... anlatabildimmi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyelim
Evet anlatabildin ama anlamadigin çok şey var.
Belli ki erkekleri tanımıyorsun, gördüğün ilişki tipleri belli...Zannediyorsun ki erkeklerin hepsi lafta kurduklari ataerkil cumlelerdeki gibidir, kadının geçmişine önem verir vs vs...
Ama o is bazen öyle olmuyor işte
Dayım serttir dayım serttir deyip duruyorsun
Adam müstakbel eşinin bakire olmadığını bilmiyor mu sence? Böyle birşey olabilir mi?
Belli ki bu dayin için hiç problem olmamış ve evlenme teklif etmiş, ömürlük hayatı için onu uygun görmüş.
Sense tutmuş hala dayım sert , böyle şeyleri kabul etmez deyip duruyorsun.
Sandığın kadar sert değil demek ki kendisinden önce birşeyler yaşayan bir kadınla evlenmeye karar vermiş.
Senin sandığın o 'cok katı, çok sert,boyle şeyleri duysa vazgecer' dediğin dayın daha önce sevgilileriyle birlikte olan bir kadını eş olarak almayi uygun görür muydu?
Hayir
Demek ki dayın o sandığın çok katı adam değil, dışarıya taktıkları maskeye sen ne bakıyorsun?

Ayrıca bence kadın dayina bu olanlardan bahsetti.
insanlar sevdiklerine en kirildiklari anları anlatırlar,yarabandi olsun isterler. Muhtemel senaryo bu olay bir şekilde duyuldu( ki yeğeni olacak katana gibi kadın cinselliğini ortaya dönmeyi seven insan çoktur bu ülkede-kiz söylemese bile duyulmuştur) , ama sonra gözşlarıyla birbirlerine sarılarak atlatmişlardir.
Genelde böyle olur. Benim de erkek arkadaşım başına gelen çok üzücü ve kimseye anlayatamayacağı bir olayı anlatmıştı-biz basladiktan aylar sonra. Ve benim hissettiğim duygu ne iğrenme, ne soğuma... Sadece o zamanlar yanında olup ona sıkıca sarılamadigim için üzülmüştüm. Gerçekten seven insan en sevdiğinin o kadar çaresiz durumda kaldığını bilince ve hiçbir şey yapamayınca (çocukluğunda olan birşey bile olsa) cidden çok üzülüyor ve karşısındakini sarıp sarmalama ihtiyacı hissediyor.
Sizin gelip suyu bulandirmaniza hiç gerek yok.
Ayrıca bir genç kızın vebaline de girmeniz çok yanlış. Bu olay doğruysa bile şimdilik bilen birkaç kişi. Ama tam da düğünden önce bu sebeple atılırsa nişan inan bana tüm şehir öğrenir. Herkes ballandıra ballandıra anlatır 'o..spuymus duydun muuu' diye.
Sonrasında kızın yaşayabileceklerini düşünüyor musunuz?
Yeğeni olacak o şahısın ve anne babasının içinde azıcık iyilik merhamet olsaydı o kizcagiza onyedi yaşında , böyle bir trajedi yaşamadan destek çıkarlardı. Aile bu yüzden var.
O kızın insan olmadığı buradan belli...
Siz bosverin.
Burada binlerce kadın ilk defa ağız birliği etmiş : söyleme diyor. Elbet bir bildikleri vardır. Söylemeyin.
Kizcagizin vebaline girmeyin.
Etme bulma dünyası, bir kızın bu şekilde ahini almanın size ne gibi bir kötülükle döneceğini bilemezsiniz

konu sahibesi kaç yaşındasın yahu?
yazdım yine yazayım kadın sevişmişse daha önce zaten dayın biliyordur. düğün gecesi öğrenecek hali yok.
demek ki sert falan değil bu sertlik nasıl birşeyse onu da anlamadım ya neyse..
ortalığı karıştırıp iki kişi arasındaki sırrı millete yayma günahtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…