- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Bu yüzünden işte insanlar düştükleri yerden kalkamıyor.
Sürekli bi damga, mutlu olmaya hakları yok..
Ortalıgı karıştırmayın bırakında insanlar temiz bi sayfa açsın.
bi yandan genelev kadını için müthiş bir hassasiyet, bir yandan hiç tanımadığın birine erkeksin diye iftira atmak.bak işte bunu örnek al konu sahibi
tam senlik bi karakter
yazdıklarından kadın olmadığı da aşikar
kıza beddua mı ettiniz gece gece. pessen iyice şaşırdın yalnız bu kız seninle mi evleniyor ki sana karşı dürüst olsun?
dayınla neyi ne kadar paylaştığını da bilemezsin.
iki sülaleden teyzeler bir araya gelmişsiniz kızın ipini çekiyorsunuz, siz kimsiniz pardon?
kızcağız üvey babada işkence çekerken hayatının en güzel dönemleri ellerinden alınırken
nerdeymiş bu yengeler yeğenler amcalar dayılar?
bu arada o kadar dürüstlükten dem vurup milletin açığını ortaya çıkaracağına
kendi ilişkini ailene çevrene anlat kendi sevgilinden utanma!
anlatacaksın da bu arada belli ve biz de burada ama bu üyeliğinle ama farklı üyeliklerinle
senin hayatının nasıl karman çorban olduğunu bol bol okuyacağınız.
ilahi adalet var çok şükür
aklı olan vicdanı olan sadece bu mesajdan neler neler çıkarır da maalesef olmayınca olmuyor
gece gece kızcağıza inanılmaz üzüldüm, yazık günah
kıza beddua mı ettiniz gece gece. pes
iğrenç mi dediniz cidden. kız daha bişi söylememiş. iğrençlik başkasını yargılamakta değil miydi hani? bu nedir şimdiDayının cinsel hayatı bekarete bakış açısı eşini nasıl istediğini filan sen nerfen bilebilirsin sana davrandığı gibi davranıyo değildir herkese. Git canım git herkese yay öyle gitsin dayının kulağına olması gereken bu. Hiç düşünme kadını da dayını da. Belki dayın biliyo kabullendi sana mu düştü bunu insanlara yaymak? Adabınla edebinle yengene söyle böyle bi dedikodu var diye ne iğrenç bi insansın ya gerçekten
kıza beddua mı ettiniz gece gece. pes
iğrenç mi dediniz cidden. kız daha bişi söylememiş. iğrençlik başkasını yargılamakta değil miydi hani? bu nedir şimdi
ingilicceye bu kadar ağırlık verene kadar okuduğunu anlamayı öğrenmeni tavsiye ederim
ilahi adaletten bahsediyorum ya da karma ya da evrenin ilahi yasaları....
okuduğumu anladığım için beddua etmenizi esefle kınıyorum. yıl olmuş 2017 rumuzla dalga geçmek mi kaldı Allah aşkına. pardon evren aşkına mı deseydimingilicceye bu kadar ağırlık verene kadar okuduğunu anlamayı öğrenmeni tavsiye ederim
ilahi adaletten bahsediyorum ya da karma ya da evrenin ilahi yasaları....
normalde hakaret eden banlanıyor diye biliyorum. ondan takip ediyorum yorumları. eğer banlanmazsanız ben de bu rahatlıkta yazıcam da o yüzden.Evet iğrwnç dedim herkesin yorumuna tek tek sıçramaya devam edin siz
Allah'ım hala dürüstlük diyor aptal yerine konmak diyor. Kafamı duvarlara mı vursam
Ne yapsın isterdiniz? Her tuttuğu insana ben eskiden genelevde çalıştım mı desin?
normalde hakaret eden banlanıyor diye biliyorum. ondan takip ediyorum yorumları. eğer banlanmazsanız ben de bu rahatlıkta yazıcam da o yüzden.
dayına söyle demedim. yengene hakkında söylenenleri anlatmalısın dedim.Öf siz de ya Ne kadar düşüncesizsiniz. Resmen dayısının kulağına gitsin diye sülaleye yayacak, belki adam biliyo nerden biliyosunuz da bu kadar git söyle diye savunuyosunuz
okuduğumu anladığım için beddua etmenizi esefle kınıyorum. yıl olmuş 2017 rumuzla dalga geçmek mi kaldı Allah aşkına. pardon evren aşkına mı deseydim
Evet anlatabildin ama anlamadigin çok şey var.Haklısınız tepkilerini bilemem ama içim rahat etmiyor yani benim burda kızdığım asıl nokta aptal yerine konulmak, dürüst olmamak... anlatabildimmi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyelim
Ondan canım ondan, ilk zıpladığınız ben değilim yemezler, banlanırsam da banlanırım sizin gibi fesat fesat insanları izleyeceğime girmem görmem daha iyi
Her tuttuğu insana değilde eşi olacak insana dememelimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?