yengem

Konu sahibesi arkadaşım buraya böyle bir konu açmakla büyük bir hata ettin. Çünkü bdv'nin büyük bir çoğunluğu eşinin ailesinden tabiri caizse nefret ediyor. Sizin üstünüze gelmeleri buyüzden. Evet gizli şeyleri okuman hata, ancak yengenin yaptığı ayıp daha büyük. Onlar karı kocaysa sizin ailenizde onun eşinin ailesi. Yani gidipte hiçte hediye alamam ne demek. Evlenene kadar herkes ayy kayınvalidecim diye geziyor sonrasında oooh ne ala. Bir hatada yapmadık diyorsun yani kimse kusura bakmasında ortada birşey yokken kimsede benim hakkımda konuşamaz. Madem utanmadan saygısızlık yaptı sonuçlarına yengeciğinizinde katlanması gerekir.

Son düzenleme:

Ben de bunu düşünmeye başlamıştım da dile getirmedim.Herkesin görümceyle kötü bir anısı var galiba çünkü objektif bakamıyorlar.İşte sebepsiz yere böyle konuştuğu için kızdım üzüldüm :)

İcinden gecenleri yazmissin resmen :) tebrik ediyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Boşverin yapılacak pekte birşey yok ne saldıranlara ne de yengenize, tavrınızı koydunuz madem öylede devam edin. Bu yorumumu da ailenin tek çocuğu ve bir gelin adayı olarak gayet tarafsız yaptığımı düşünüyorum. Olmayanlar utansın :)

Siz hadi okudunuz ailenize gostermeseydiniz, 5 senedir de bu yuzden tavirli olmasaydiniz kimse size boyle yaklasmazdi emin olun. Burdaki kadinlar yenge olduklari gibi gorumce de oluyor abisi, erkek kardesi olunca. Objektif olmamaktan kaynakli degil yabi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

O zamanlar tavırlıydım ama yine hiçbir şey belli etmedim şu an tek yaptığım fazla gitmemek ve aramamak onun dışında değişen pek bir şey olmadı.Yok yok üzerime çok gelindi farkındayım ama yapacak bir şey yok :)

iyi de yengeniz bunu abinle konuşmuş.. abin de senin abin..babana değersiz olduğunu düşünseydi evlenirler miydi.. ilişkileri halen devam ediyorsa mutlularsa ve sizin aranızda gayet iyiyse bırakın onlar arasında konuşma onlara kalsın.. onların neyi ne açıdan nasıl hangi şartlarda konuştuğunuzu bilemezsiniz ki.. işte bu yüzden başkalarının özeline girmek yanlış..

anneler günü babalar günü vs bazı şeyler hepimiz diyoruz çünkü ister istemez bir stres ortamı oluyor. özellikle söz konusu para olunca ve veya böyle gelin damat durumunda.. bir de o çıktı vs ne alacağız diye.. ama art niyetli olup olmadığını ve gerçekten ne hissettiğini demek ki abin biliyor..
ayrıca gelininiz o kadar kötü biriyse onca yıl nasıl niye saklasın gerçek yüzünü.. veya bırak saklasın.. yengeniz abinle evlendi sizinle evlenmedi ki.. size davranışlarında çok önemli saygısızlık yoksa gerisi hikaye..

Çok büyük terbiyesizlik yapmışsın. Eşler aralarında herşeyi her şekilde konuşabilirler. Yengenin söyledikleri seni ya da aileni sevmediği anlamına gelmez. Başkasının görmeyeceğini, bilmeyeceğini bildiği için rahat yazmıştır. Hepimiz öyleyiz. Yeri geliyor kendi kardeşlerimiz, annemiz, babamız hakkında bu şekilde konuşuyoruz eşimizle, sevdiğimizle. Senin o dosyayı açarken ne olduğunu bilmemen imkansız. Dosyanın üstünde ne olduğu yazıyor. Merak etmiş açmışsın işte. İlk önce bunu bir itiraf et kendine. Sonra okumuşsun. Bir de gidip ailene okutmuşsun. Çok büyük ayıp. Yengenin bunları bilmediğini sakın sanma çünkü abin biliyorsa mutlaka yengen de biliyordur. Çok şükür ailen senin yaptığın çiğliği yapmamış da uzatmamış konuyu. Eğer uzatsalardı, onlar da senin yaptığın cahilliğe, terbiyesizliğe ortak olsalardı belki çok daha büyü sorunlar olacaktı. Bundan sonra işleri düzeltmek istiyorsan sen yaklaşacaksın abin ve yengene. Gerekirse yıllar önce yaptığın şeyi sanki gerçekten o bilmiyormuş gibi yengene itiraf edecek özür dileyeceksin. Yoksa bu böyle sürer gider. Hem abine hem yeğenlerine uzak yaşarsın.

çok yanlış bir değerlendirme.
sonuçta gelinlerler sadece gelin değil.. aynı zamanda görümce de oluyor.. burada olaylara göre objektif olmaya çalışılıyor..
ben geliniim gelinleri savunurum diye kimse bakmıyor ki.. kv gelin ilişkileride dertlerini açanlar kv yi bile hak verdikleri oluyor..

Kimse kendini kandirmasin. Kendisiyle ilgili bir yazismayi kim olsa okurdu. Yok gorunce kapatmaliymis falan.

Yengeniz elbette ki ayip etmis. Babalar gunu hediyesi almak zorunda degildi. Musaitlerse gelir elini opebilirlerdi, yok musait degillerse de bir telefon acabilirlerdi.
Hem ona bakilirsa dogum gunu de her sene ne gerek var her sene her sene kutlamaya

Hos ne olursa olsun kusluge karsiyim. Sonucta Allahin izniyle bir omur berabersiniz. Ne gerek var kusluge??? Samimi olmak zorunda degildiniz ama konusmamakta olmaz... Neyse ki artik konusmaya baslamissiniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

''Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner '' atasözünü bilir misiniz ? Birde "Ey diliyle müslüman olup da kalbine iman nüfuz etmemiş olan (münafık)lar! Müslümanlara eza vermeyin, onları kınamayın, kusurlarını araştırmayın. Zira, kim müslüman kardeşinin kusurunu araştırırsa, Allah da kendisinin kusurlarını araştırır, Allah kimin kusurunu araştırırsa, onu, evinin içinde (insanlardan gizli) bile olsa rüsva eder." hadis-i şerifini ? ( Münafık kelimesini lütfen üstünüzE almayın bu eylemi yapanlara Allah'u Teala bu sıfatı uygun görmüş ,elçiye zeval olmaz ) Yengenizi haklı bulduğumu düşünmeyin. O onun ayıbı da sizinki onunkinden daha beter. Kadıncağızın bilgisayarını al, özel dosyaları oku,hadi bir kaç cümle okudun anlamadın mı özel olduğunu,hadi bazı arkadaşların dediği üzerine merakına yenildin,ne diye ailene gösteriyorsun ? Ne olacak yani? Nedir bu milletteki benimsenme,sevilme arzusu anlamıyorum. Gelin sevmiyorsa sevmiyor arkadaş. Gitmiş hatun olanları eşine anlatmış. Mahrem denen bir şey var . Size ne ya? Bence gidin yengenizin ve abinizin arkasından yediğiniz naneleri söyleyin. Ay birde evlerine gitmek istemiyormuşunuz , onlarda gerçeği bilse yalvarır size ne olur gel diye. O değil de yengenizi suçluyorsunuz ya ,yengenizin sizleri çekiştirdiği kişi abiniz farkındasınız değil mi ? İstemese karısını konuşturmaz zaten ...

Son düzenleme:
Siz bu yazışmayı 5 yıl önce okumussunuz ve hala unutamamissiniz.5 yıl önce bende kayinvalidem hakkında böyle düşünüp nefret ediyordum.ama şimdi seviyorum çünkü yasanmisliklar ve yaş insanın dusuncelerini değiştiriyor. Köprünün altından cook sular akmis siz hala 5 yıl öncesi ile yargiliyorsunuz.bdlki artık öyle düşünmüyor. Ana siz daha suçlu ve fesatsiniz negerek var herkesin gözüne sokmaya.bencede evine gitmeyin zaten siz açıkta ararsiniz hep

Ayrıca bunu okuduğunuzda 3 yıllık evlilermis şimdi 8 olmus siz hala neyin peşindesiniz.herkes ilk senelerde hata yapar sizin işinizmi yok 5 yıldır kafayı takmissiniz.

Kardeş ben artık yoruldum aynı şeyleri yazmaktan.Ama siz üşendiğiniz için tüm yazıları okumuyorsunuz.Aramızda hiçbir kötü diyalog geçmedi bir araya gelince de gayet iyiyiz.Buraya gelip de Allah'tan dinden bahsedecek de büyük bir olay yok ortada.Ben de kendi yapığımın bilincindeyim hiçbir zaman sorumsuz bir insan da olmadım.Benim tek suçum o yazılanları okumak değil mi? tamam defalarca kabul ettim ben bunu.bizim hakkımızda öyle konuşacak hiçbir gerekçesi yoktu ben buna üzüldüğüme değindim.Peki hiç haketmediğimiz şeyler duymamı onaylıyor musunuz? Sevmemesini gerektirecek bir durum yok ki ortada.

Ayrıca bunu okuduğunuzda 3 yıllık evlilermis şimdi 8 olmus siz hala neyin peşindesiniz.herkes ilk senelerde hata yapar sizin işinizmi yok 5 yıldır kafayı takmissiniz.

Peki onunki hata olur öyle arada.Ama benimki afedilemez büyük suç değil mi? benimki hata değil ben neyim ki? Ben kafayı takmadım bu duruma ister istemez uzaklaştım bunun için ne yapabilirim diye sordum nasıl telafi ederim dedim sormaz olaydım.

bence öyle olumsuz düşünme. buraya bir konu açıyoruz. sorunları çözmek için.. ama bunu da bizim gözümüzle düşüncemizle görülsün bakılsın diye değil. dolayısıyla herkes düşüncesine söylüyor. doğruyu veya çözümü bulmak için her türlü eleştirilere açık olmak lazım.

peki okudukların arasında yani sana göre olumsuz eleştiriler arasında gerçeklerle yüzleştin mi ya da şöyle soruyum olaya başka açıdan da bakabildin mi...

önemli olan bu.. kendi açından baktığında zaten birşekilde halleder veya rahat olurdun buraya paylaşmazdın.. demek ki içinde birşeyler var çözüm aradığın..

Tabi ki bakabildim arkadaşım beni buraya yerin dibine sokup çıkarsınlar diye yazmadım.Yapıcı eleştirilere ihtiyacım var benim.burada ne olaylar oluyor okuyoruz hepimiz.Sanki öyle bir durumda bulunmuşum gibi davranılıyor.

Yengeniz sizi sevmek zorunda değil. En yakını eşi ile de duygularını paylaşması normal. Ama sizin yaptığınız çok ayıp. Yanlışlıkla gördüyseniz bile okumadan kapatmanız gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…