Ha yani yaninda rahatca atip tutabildigi, benim ailem hakkinda nasil konusabiliyorsub demekten aciz abinize kizmadiniz da yengeye kizdiniz yani?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yengeniz ayıp etmiş ama o ayıbı çoğu zaman hepimiz yapabiliyoruz.. bazen karşı tarafın bir hareketi dokunup onların hakkında saydırabiliyoruz ya da günümüzde olmuyoruz yine saydırabiliyoruzçok takılmamak lazım aslında sizin için kötü birşey söylenmemiş nihayetinde.. olabilir onun da ters bir günüdür çok durmayın üstünde..
Msn yazışmalarını tesadüfen açmanız mümkün değil çünkü o yazışmalar masa üstünde değildir ayrı r yerde geçmiş konuşmalar diye geçer bulmanız için karıştırmanız gerekir ders çalışırken ya nete girerken başka dosyalarda ne işinüz var hem bikaç günde kitaplarınızdan çalışsaydınız nete de girmeyiverseydiniz yengenizin eşine karşı bıktım babalar gününden 10 liralık birşey alırız diyemez yani. Hem yiğenlerinin suçu ne görmüyorsun hiç mi size gelmiyorlar o senin özel yazışmalarını okusa ortalığı ayağa kaldırırdın eşiyle özel konularda konuşuyor olabilirlerdi bir de hemen ana babanıza yetiştirmişsiniz kendiniz konuşmak yerine.
Konuyu tekrar düzenle , ne istediğini daha açık bir şekil de ifade et,konuyu okuyanlar , okuma kısmına odaklanıyor.masa üstünde değildi zaten ama msn yazışmalarını bulmak için arama yapmadım hatta o güne kadar yazışmaların kaydedildiğinde haberim falan da yoktu.Yeğenleri her hafta mutlaka görüyorum zaten onun dışında da benim okul falan oluyor pek fırsatım olmuyor onlar kendileri geliyorlar bazen de biz gidiyoruz.Ben bakın ne yazmış diye onları çağırmadım görünce çok üzüldüm ağladım onlar geldi zaten yanıma dedim bu yüzden ağlıyorum.Çünkü ben bile konduramazdım ona.Ben yazışmalarımı bilgisayarımda tutmazdım ayrıca vereceksem de önlemimi alırdım.Neticede hakkımzda iyi düşünmüyormuş.Kendi babasına 10 lirayı çok görürken adamcağız ev alıp verdi rahatça otursunlar diye.Siz hala niye okudun seni evime almazdım şöyle böyle.Ellerim kırılaydı da geçmişi yazmamaydım şuraya.Geçmiş geçmişte kaldı ben bu ve bundan sonrasıyla ilgileniyorum.
Başkasına ait özel dosyaları okumuş yetmiyor gibi bir de anana babana okutmuşsun. Senin yaptığın yengenin yaptığından bin kat daha ayıp. Boşanmaya bile sebep olabilirdin. Onlar karı koca kendi aralarinda konustuklari seni ilgilendirmez. Ben olsam seni zaten evime sokmazdim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar öncelikle yazan herkese teşekkür ederim.Ama ben bir türlü anlatamadım amacımı.Çok şükür ne banka soydum, ne hırsızlık, namussuzluk yaptım.Genç aklıyla okudum ve üzüldüğümü dile getirdim.Olgunlaştım dedim.Ben haklıyım demiyorum kabul ediyorum.Hatamı kabul ettim ama siz üstüme geldikçe geldiniz.(HERKES İÇİN KONUŞMUYORUM)Üstelik üzerinden de uzun zaman geçti.Yerin dibine sokup çıkardınız.Benim amacım neydi biliyor musunuz? sadece bundan sonrasını nasıl telafi ederim nasıl bir yol izlemem gerekir bunu öğrenmek.Siz genç olmadınız mı, hiç hata yapmadınız mı? eğer bu büyük bir hataysa. Benim yerimde olsaydınız hadi açıp okudunuz diyelim üzüntü uymaz mıydınız? Ben sadece üzüntümü dile getirdim.Olayın hepsini özetledim ki daha net öneriler alabileyim.Ben geçmişi kapatıp bundan sonra ne yapılabilir onu merak ediyorum.Ama bir cevap alamadım.Yine de çok teşekkür ederim herkese sağolun.
mrv_90 .!.:Ben de o gün bugündür ne evine gidiyorum ne de arayıp soruyorum.Çocukları özlesem bile gitmiyorum evine.Ama bir yandan da vicdan azabı çekiyorum acaba öyle yapmasa mıydım diye. Artık iş işten geçti diyorum bundan sonra da samimi olamam, olan oldu zaten diye.Çünkü eminim şu an da arkamızdan konuşuyordur özellikle benim biliyorum yani bunu.Artık o günden sonra hiçbir şeyini samimi bulmuyorum.Belki o da beni suçluyordur aramıyor, sormuyor diye.Ama bunları bildiğim halde onun rol yapmasını izlemek istemiyorum.
Arkadaşlar öncelikle yazan herkese teşekkür ederim.Ama ben bir türlü anlatamadım amacımı.Çok şükür ne banka soydum, ne hırsızlık, namussuzluk yaptım.Genç aklıyla okudum ve üzüldüğümü dile getirdim.Olgunlaştım dedim.Ben haklıyım demiyorum kabul ediyorum.Hatamı kabul ettim ama siz üstüme geldikçe geldiniz.(HERKES İÇİN KONUŞMUYORUM)Üstelik üzerinden de uzun zaman geçti.Yerin dibine sokup çıkardınız.Benim amacım neydi biliyor musunuz? sadece bundan sonrasını nasıl telafi ederim nasıl bir yol izlemem gerekir bunu öğrenmek.Siz genç olmadınız mı, hiç hata yapmadınız mı? eğer bu büyük bir hataysa. Benim yerimde olsaydınız hadi açıp okudunuz diyelim üzüntü uymaz mıydınız? Ben sadece üzüntümü dile getirdim.Olayın hepsini özetledim ki daha net öneriler alabileyim.Ben geçmişi kapatıp bundan sonra ne yapılabilir onu merak ediyorum.Ama bir cevap alamadım.Yine de çok teşekkür ederim herkese sağolun.
Arkadaşım kusura bakma ama tutarsızsın!!!
Konuda doğru mu yapıorum giymiyorum gitmemde hala konuşuodur benle ilgili vs diosun oklar üstüne gelince geçmişi kapatıp bundan sonra neyapılabilir diosun
Önce ne istediğine karar ver o abinin eşi sen abinin Karduelis'in tek ortak noktanız bu yani sen sadece abinde aranı bozma ama Onlarında arasını bozma kafi ...[/QUOTE
Haklı haksız konusuna gelirsek arkadaşlar benim yüzde yüz suçlu olduğumu söylüyorlar.Ben de bu konuda sadece haksız olanın ben olduğumu düşünmüyorum arkadaşım zaten haksız olduğum yönleri kabul ettim.Sizden ricam bu konuda biraz empati yapmanız.İlk mesajımı tekrar okursanız eğer izlediğim yol doğru mu ne yapmam gerektiğini sordum özet olarak.Ama yapılanların pek önemi yok galiba.Ayrıca aramız da kötü değil bu olaydan sonra ister istemez uzaklaştığımı yazdım ben.Ayrıca arkadaşım hala konuşuyordur diye o zamanlar söylemiştim bu konu üzerinden 5 yıldır hiç konuşulmadı.Benim tek haksız olduğum taraf yazışmaları okumam.Hiç beklemediğiniz birinden böyle düşünceler duysanız ne yapardınız? ben şu an sadece yalnız gidip ziyaret etmiyorum ve telefonlaşmıyoruz.Elimde olmadan soğuduğumu yazdım.
Arkadaşım kusura bakma ama tutarsızsın!!!
Konuda doğru mu yapıorum giymiyorum gitmemde hala konuşuodur benle ilgili vs diosun oklar üstüne gelince geçmişi kapatıp bundan sonra neyapılabilir diosun
Önce ne istediğine karar ver o abinin eşi sen abinin Karduelis'in tek ortak noktanız bu yani sen sadece abinde aranı bozma ama Onlarında arasını bozma kafi ...[/QUOTE
Haklı haksız konusuna gelirsek arkadaşlar benim yüzde yüz suçlu olduğumu söylüyorlar.Ben de bu konuda sadece haksız olanın ben olduğumu düşünmüyorum arkadaşım zaten haksız olduğum yönleri kabul ettim.Sizden ricam bu konuda biraz empati yapmanız.İlk mesajımı tekrar okursanız eğer izlediğim yol doğru mu ne yapmam gerektiğini sordum özet olarak.Ama yapılanların pek önemi yok galiba.Ayrıca aramız da kötü değil bu olaydan sonra ister istemez uzaklaştığımı yazdım ben.
yengen konusuna gelirsek,
biz insanlar herkesin arkasindan yuzune soylemeyecegimiz seyleri soyleriz, lakin bu kisinin sevdikleri etrafimizdayken lafimizi sakinirz , yengenden cok abinin buna musaade etmesine sastim.
elbette abin musaade etse bile lafina dikkat etmeliydi.
gerci cok agir hakaretvari birsey de dememis. baban icin soyledikleri daha kirici senin hakkinda soylediklerinden ziyade.
yengen konusuna gelirsek,
biz insanlar herkesin arkasindan yuzune soylemeyecegimiz seyleri soyleriz, lakin bu kisinin sevdikleri etrafimizdayken lafimizi sakinirz , yengenden cok abinin buna musaade etmesine sastim.
elbette abin musaade etse bile lafina dikkat etmeliydi.
gerci cok agir hakaretvari birsey de dememis. baban icin soyledikleri daha kirici senin hakkinda soylediklerinden ziyade.
arkadaşım ben neye üzülmüştüm biliyor musun? o yıl doğum günün unuttuğum için onu takmadığımı düşünmüş banane ya beni takmayanı ben hiç takmam demiş? unuttum diye ona daha mı az değer vermiş takmamış mı oldum yani? hani duruma göre biraz ağır konuşmuş.Unuttum diye demiş sadece.O zaman şu an da bir çok şeye alınganlık yapıyor gibi geliyor.Abim de bir şey dememiş evet.Bilmiyorum artık kendi aralarında halletmişlerdir onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?