yengem

Ha yani yaninda rahatca atip tutabildigi, benim ailem hakkinda nasil konusabiliyorsub demekten aciz abinize kizmadiniz da yengeye kizdiniz yani?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu geçmişini okursanız eğer yazmıştım çünkü.Ben konuşması konusunda abime gücendim o zamanlar tabi.Sonra dedim ki abi dedim ben artık şöyle düşünüyorum şu anda hala konuşuluyor mutlaka olumsuz şeyler düşünülüyor hakkımda dedim.Hayır konuşulmuyor demedi.Diyebileceği tek şey merve beni aramıyor evime yalnz çıkıp gelmiyor.Desin anasını satayım.

Aynen öyle yapmaya çalıştım şimdiye kadar.Ama ister istemez o uzaklaşma oldu elimde olmadan. Bana göre doğru değil araya mesafe koymak ama.İşte elimde değil yoksa ben hala niye şöyle yazdı böyle dedi demiyorum ki.Bu mesafeyi kapatmalı mıyım neler yapabilirim onun cevabını almak istedim işte ama denmeyen kalmadı.

Msn yazışmalarını tesadüfen açmanız mümkün değil çünkü o yazışmalar masa üstünde değildir ayrı r yerde geçmiş konuşmalar diye geçer bulmanız için karıştırmanız gerekir ders çalışırken ya nete girerken başka dosyalarda ne işinüz var hem bikaç günde kitaplarınızdan çalışsaydınız nete de girmeyiverseydiniz yengenizin eşine karşı bıktım babalar gününden 10 liralık birşey alırız diyemez yani. Hem yiğenlerinin suçu ne görmüyorsun hiç mi size gelmiyorlar o senin özel yazışmalarını okusa ortalığı ayağa kaldırırdın eşiyle özel konularda konuşuyor olabilirlerdi bir de hemen ana babanıza yetiştirmişsiniz kendiniz konuşmak yerine.

karı koca arasında özel konuşmalar bunlar. ne söylemiş olursa olsun o konuşmanın muhatabı eşi, yani abindir. sen özel bir konuşmayı okumakla kalmayıp bir de aileye okutmuşsun. ne kadar yanlış bir davranış. onlar cehpe alabilirlerdi gelinlerine ama olgun insanlarmış demek ki, hoşgörüp unutmuşlar.

masa üstünde değildi zaten ama msn yazışmalarını bulmak için arama yapmadım hatta o güne kadar yazışmaların kaydedildiğinde haberim falan da yoktu.Yeğenleri her hafta mutlaka görüyorum zaten onun dışında da benim okul falan oluyor pek fırsatım olmuyor onlar kendileri geliyorlar bazen de biz gidiyoruz.Ben bakın ne yazmış diye onları çağırmadım görünce çok üzüldüm ağladım onlar geldi zaten yanıma dedim bu yüzden ağlıyorum.Çünkü ben bile konduramazdım ona.Ben yazışmalarımı bilgisayarımda tutmazdım ayrıca vereceksem de önlemimi alırdım.Neticede hakkımzda iyi düşünmüyormuş.Kendi babasına 10 lirayı çok görürken adamcağız ev alıp verdi rahatça otursunlar diye.Siz hala niye okudun seni evime almazdım şöyle böyle.Ellerim kırılaydı da geçmişi yazmamaydım şuraya.Geçmiş geçmişte kaldı ben bu ve bundan sonrasıyla ilgileniyorum.

Insanlarin iyi niyetle odunc verdigi bilgisayardaki ozel yazismalari okuyorsunuz ve yanlis bi sey yapmadiginizi dusunuyorsunuz. Bi de yetmezmis gibi anne babaniza okutuyorsunuz. Cok saygisizsiniz kusura bakmayin. Yengenizin de boyle konusmasinin bir sebebi vardir belki, veya haksizdir bilemem onu. Ama sizin saygisizlik yaptiginiz kesin.

Konuyu tekrar düzenle , ne istediğini daha açık bir şekil de ifade et,konuyu okuyanlar , okuma kısmına odaklanıyor.

Aynen katılıyorum hadi sen okudun annene babana ne okutuyorsun ?

Msn konusmalari dıdısının dıdısı klasorune kayit olur tesadufen karsilasilmaz simdi bunu bi'kabul edelim.

Ben su ozel oldugunu gordun niye okudun diyenlere de sasirdim dusunun baktiniz sizin veya ailenizle ilgili konu geciyo "aa ne ayip okunmaz" deyip kapar misiniz?

Sanirim denk gelsem ben de okurdum. Ancak cok takilmamak lazim belki abin de onun ailesine karsi oyle sonucta size davranislarinda hic kusuru olmamis oyuzden takilmayin.

Gerci asil ayibi abin yapmis ailelere karsi saygiyi koruyamamis-lar demekki...

Öncelikle yaptığınız hiç hoş bir şey değil hadi merakınıza yenildiniz diyelim anne babaya okutmak çok daha kötü.

Yengeye gelince demek ki tatlı dikenmiş çok yazık, çok ayıp, çok terbiyesizce şeyler bunlar. Demek ki siyasetin alasını yapıyormuş size karşı.

Et tırnaktan ayrılmaz yeğenler özlenir kndinizi onlardan mahrum bırakmayın. Siyasete siyasetle cevap verin derim ben.

Ben de yaşadım buna benzer bir hadise açıp okumak değil abimin telefonundan mesaj atarken denk geldim. Nasıl severdim yengemi abim kötü bir şey söylesene ona hüngür hüngür ağlardım. Bana alınmasın onun olsun diye diretırdim hey gidi abladır demiştim öyle benimsemiştim. O mesajı ve içeriğini gördükten sonra (ki edilen bedduayı 10 yılı aşkın zaman olmasına rağmen unutmuyorum) beynimden vurulmuşa döndüm ama susup oturdum o bana gülüypr ben o na yapılacak bir şey yok başka.

Yengenin Yaptigi Kotu Birsey Olabilir ama Keske ailene Gostermeseydin..Bosanmaya yol aca bilirdi..olsun sen iyi yapiyorsun gitmemekle..senin yerinde ben olsam bende gitmezdim...

Siz kendinizi hakli gormeye calisiyorsunuz. Insan bazen sinirli olabilir, gununde olmayabilir, bilmeden kirmis olabilirsiniz o da yanlis seyler yazmis. Okumak bir de aileye gostermek dogru degil. Insan kendi ablasina abisine bile zaman zaman kizginlikla birseyler soyleyebiliyor. O an ki kizginlik olabilecegi niye akliniza gelmedi? 5 yil gecmis hala unutmamissiniz, arayi bu kadar acmanin geregi yokmus bence.
Bazen affedici olmak buyutmemek, kinlenmemek gerek, hepimiz insaniz hata yapariz , boyle baksaniz iliskiniz duzelir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

büyük terbiyesizlik
belki birbirine cinsel içerikli birşeyler yazdılar?
karı koca bunlar sonuçta.
yengeniz siz gitmediğiniz için memnundur. aman boyle devam edin.

Okumaman lazimdi ozel dosya hadj okudun annene babana gostermk ne demek o an sinirlu olabilir yazmistir blki snnki kiskancluga girer annenr bsbana gosterip yengenden sogutman

Arkadaşlar öncelikle yazan herkese teşekkür ederim.Ama ben bir türlü anlatamadım amacımı.Çok şükür ne banka soydum, ne hırsızlık, namussuzluk yaptım.Genç aklıyla okudum ve üzüldüğümü dile getirdim.Olgunlaştım dedim.Ben haklıyım demiyorum kabul ediyorum.Hatamı kabul ettim ama siz üstüme geldikçe geldiniz.(HERKES İÇİN KONUŞMUYORUM)Üstelik üzerinden de uzun zaman geçti.Yerin dibine sokup çıkardınız.Benim amacım neydi biliyor musunuz? sadece bundan sonrasını nasıl telafi ederim nasıl bir yol izlemem gerekir bunu öğrenmek.Siz genç olmadınız mı, hiç hata yapmadınız mı? eğer bu büyük bir hataysa. Benim yerimde olsaydınız hadi açıp okudunuz diyelim üzüntü uymaz mıydınız? Ben sadece üzüntümü dile getirdim.Olayın hepsini özetledim ki daha net öneriler alabileyim.Ben geçmişi kapatıp bundan sonra ne yapılabilir onu merak ediyorum.Ama bir cevap alamadım.Yine de çok teşekkür ederim herkese sağolun.

Son düzenleme:

Arkadaşım kusura bakma ama tutarsızsın!!!
Konuda doğru mu yapıorum giymiyorum gitmemde hala konuşuodur benle ilgili vs diosun oklar üstüne gelince geçmişi kapatıp bundan sonra neyapılabilir diosun
Önce ne istediğine karar ver o abinin eşi sen abinin Karduelis'in tek ortak noktanız bu yani sen sadece abinde aranı bozma ama Onlarında arasını bozma kafi ...

çevir kazı yanmasın

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…