- 15 Ekim 2016
- 6.821
- 12.325
- 248
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Yengesinin güzeli sende uza boyunu görelim.Düşüncelerin ve sen sorumdan uzaa
Yaran var ki gocunuyosun kim canını yaktı acaba
Jin, jiyan, azadi demişsin ama hayat görüşüne çok ters bence..Merhaba küçükken dayım ve yengemin yanında kalırdım onları çok severdim(bu arada yengemle dayım boşandı)
Yengem herkesi kötüleyen bir insandı ve bana da kötülerdi teyzemleri
Ve ben o zamanlar teyzelerime kin kaptım ve hala bu nefretim geçmiyor ne yaparsam yapayım
O zamanlar naif ve sevecendim ama şimdi tam bir kötü kıza döndüm resmen kin,nefret ne atarsanız var gerçi boşa kinlenmiyorum ama
İçim nefret dolu herkese karşı ve bir insandan nefret edince bir daha asla affetmiyorum bu yüzden çok kişiyi sildim
2 abime kinlendim ve sildim senelerdir konuşmam asla da konuşmayacağım benim için yoklar.
Teyzelerimi her gördüğüm zaman saydırırım bana iyilikleri de oldu kötülükleride zor günümde yanımda olurlar
Ama kötülükleri benim gözümde daha ağır basıyor
Kim bir yanlış yapıyorsa siliyorum ve kinim ömür boyu geçmiyor abimi 7 sene önce sildim kinim hala ilk günkü gibi
Diyorum ki yengem yüzünden mi acaba böyle kin tutuyorum teyzemlere karşı
Yaylan cnm...Yengesinin güzeli sende uza boyunu görelim.
Neden hayat görüşüme ters olsunJin, jiyan, azadi demişsin ama hayat görüşüne çok ters bence..
Neyse kindar insan çabuk yaşlanır, kindar insan sevilmez, kindar insan kendisini çürütür.
Bahaneyi bulmuşsunuz kendi mizacınız böyle belki de. Yengeniz ne alaka belli bir yaştan sonra herkesin aklı var fikri var. Oturup düşünüp size yapılan doğruyu yanlışı ayırt edecek yaşta olduğunuzu düşünüyorum.Merhaba küçükken dayım ve yengemin yanında kalırdım onları çok severdim(bu arada yengemle dayım boşandı)
Ve ben o zamanlar teyzelerime kin kaptım ve hala bu nefretim geçmiyor ne yaparsam yapayım
O zamanlar naif ve sevecendim ama şimdi tam bir kötü kıza döndüm resmen kin,nefret ne atarsanız var gerçi boşa kinlenmiyorum ama
İçim nefret dolu herkese karşı ve bir insandan nefret edince bir daha asla affetmiyorum bu yüzden çok kişiyi sildim
2 abime kinlendim ve sildim senelerdir konuşmam asla da konuşmayacağım benim için yoklar.
Teyzelerimi her gördüğüm zaman saydırırım bana iyilikleri de oldu kötülükleride zor günümde yanımda olurlar
Kim bir yanlış yapıyorsa siliyorum ve kinim ömür boyu geçmiyor abimi 7 sene önce sildim kinim hala ilk günkü gibi
Kendi aklıyla yaşamayan biri için uğraşmaya değmez zatenYaylan cnm...
Uğraşma zaten ...Kendi aklıyla yaşamayan biri için uğraşmaya değmez zaten
Üf ne alaka bahane insanın o yaşlarda tamda karakteri şekillenir bu yüzden sordumBahaneyi bulmuşsunuz kendi mizacınız böyle belki de. Yengeniz ne alaka belli bir yaştan sonra herkesin aklı var fikri var. Oturup düşünüp size yapılan doğruyu yanlışı ayırt edecek yaşta olduğunuzu düşünüyorum.
Siz aslında bir meleksiniz. Hep yengeniz yüzünden kindar bir insan olmuşsunuz. Mutlu oldunuz muÜf ne alaka bahane insanın o yaşlarda tamda karakteri şekillenir bu yüzden sordum
5 yaşında mısınız, kendi aklınız yok mu? İnsan böyle kolay "kötü" birine dönüşmez, bence siz kişiliğinizin olumsuz taraflarına kılıf arıyorsunuz.Merhaba küçükken dayım ve yengemin yanında kalırdım onları çok severdim(bu arada yengemle dayım boşandı)
Siz aslında bir meleksiniz. Hep yengeniz yüzünden kindar bir insan olmuşsunuz. Mutlu oldunuz mu
Hayır kılıf aramıyorum sadece diyorum ki o zamanlar insanın tamda karakterini şekilleneceği yaşlar5 yaşında mısınız, kendi aklınız yok mu? İnsan böyle kolay "kötü" birine dönüşmez, bence siz kişiliğinizin olumsuz taraflarına kılıf arıyorsunuz.
Beni de doldurdular hayatım. Bütün küçüklüğüm boyunca annem babamı ve ailesini kötüledi, korkunç şeyler anlattı. Sonuç olarak şu an baba tarafıma daha yakınım, çünkü gerçekle kurguyu ayırt edebiliyorum.Hayır kılıf aramıyorum sadece diyorum ki o zamanlar insanın tamda karakterini şekilleneceği yaşlar
Siz 10 yaşındaki çocuğunuzu gönderin birine doldursunlar bir güzel bakalım ne olck
Yazıyı klavye bozuyor, kişiliği yengeKlavye yazdıklarımı bozuyor anlamıyormusunuz
Sorumu okumadığınıza eminim
Yazımı bozunca görmedim görseydim düzeltirdim pek dikkatli biri değilim.Yazıyı klavye bozuyor, kişiliği yenge
Bak nasıl olduğunu anlatayım: yazarken klavye bir şeyi değiştirirse, yanlışlık olursa backspace tuşuna basarak yanlış kısmı siliyoruz, doğrusunu yazıyoruz.
Aynı şekilde birileri bize yalan yanlış bir şeyler anlatırsa eğer, gözlemlerimizle karşılaştırıp analiz ediyor, kendi doğrumuza ulaşıyoruz. Bize verileni olduğu gibi kabul etmiyoruz yani.
Hadi teyzelere yenge sebep oldu diyelim, abilerin suçu günahı ne?Diyorum ki yengem yüzünden mi acaba böyle kin tutuyorum teyzemlere karşı
Abimlerde bana şiddet uyguluyorlardıHadi teyzelere yenge sebep oldu diyelim, abilerin suçu günahı ne?
Bence kendinize haksızlık etmeyin, tamamen kendi kininiz.
Kendinizi haklı da görüyorsunuz zaten, sorun ne?
E tamam makul bir sebebiniz varmış görüşmemek için. Teyzeler için de makul sebepler varsa, ha yenge doldurmuş, ha siz kendi özgür iradenizle görüşmüyorsunuz, farkı yok :) mutluluğunuza bakın.Abimlerde bana şiddet uyguluyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?