Yengemcmi beni doldurdu

Jin, jiyan, azadi demişsin ama hayat görüşüne çok ters bence..

Neyse kindar insan çabuk yaşlanır, kindar insan sevilmez, kindar insan kendisini çürütür.

Bu şuna benzedi:Küçükken bir suluğum vardı maviydi, kırıldı okulda.. Çok severdim o suluğu ben ondan beri okulu sevmedim,bıraktım..
Cevap:Senin okulu bırakasın varmış sudan bahane olmuş

Bahaneyi bulmuşsunuz kendi mizacınız böyle belki de. Yengeniz ne alaka belli bir yaştan sonra herkesin aklı var fikri var. Oturup düşünüp size yapılan doğruyu yanlışı ayırt edecek yaşta olduğunuzu düşünüyorum.

Üf ne alaka bahane insanın o yaşlarda tamda karakteri şekillenir bu yüzden sordum

5 yaşında mısınız, kendi aklınız yok mu? İnsan böyle kolay "kötü" birine dönüşmez, bence siz kişiliğinizin olumsuz taraflarına kılıf arıyorsunuz.

5 yaşında mısınız, kendi aklınız yok mu? İnsan böyle kolay "kötü" birine dönüşmez, bence siz kişiliğinizin olumsuz taraflarına kılıf arıyorsunuz.
Hayır kılıf aramıyorum sadece diyorum ki o zamanlar insanın tamda karakterini şekilleneceği yaşlar
Siz 10 yaşındaki çocuğunuzu gönderin birine doldursunlar bir güzel bakalım ne olck

Hayır kılıf aramıyorum sadece diyorum ki o zamanlar insanın tamda karakterini şekilleneceği yaşlar
Siz 10 yaşındaki çocuğunuzu gönderin birine doldursunlar bir güzel bakalım ne olck
Beni de doldurdular hayatım. Bütün küçüklüğüm boyunca annem babamı ve ailesini kötüledi, korkunç şeyler anlattı. Sonuç olarak şu an baba tarafıma daha yakınım, çünkü gerçekle kurguyu ayırt edebiliyorum.

Klavye yazdıklarımı bozuyor anlamıyormusunuz
Sorumu okumadığınıza eminim
Yazıyı klavye bozuyor, kişiliği yenge

Bak nasıl olduğunu anlatayım: yazarken klavye bir şeyi değiştirirse, yanlışlık olursa backspace tuşuna basarak yanlış kısmı siliyoruz, doğrusunu yazıyoruz.

Aynı şekilde birileri bize yalan yanlış bir şeyler anlatırsa eğer, gözlemlerimizle karşılaştırıp analiz ediyor, kendi doğrumuza ulaşıyoruz. Bize verileni olduğu gibi kabul etmiyoruz yani.

Yazımı bozunca görmedim görseydim düzeltirdim pek dikkatli biri değilim.

Diyorum ki yengem yüzünden mi acaba böyle kin tutuyorum teyzemlere karşı
Hadi teyzelere yenge sebep oldu diyelim, abilerin suçu günahı ne?
Bence kendinize haksızlık etmeyin, tamamen kendi kininiz.
Kendinizi haklı da görüyorsunuz zaten, sorun ne?

Ay bu yengecibasinin konusu duruyor mu hala yaaneyse eglendigime gore hemen kacayim bu konudan zira kendisi tam bir cırlak hemen cirlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…