Yengemcmi beni doldurdu

E tamam makul bir sebebiniz varmış görüşmemek için. Teyzeler için de makul sebepler varsa, ha yenge doldurmuş, ha siz kendi özgür iradenizle görüşmüyorsunuz, farkı yok :) mutluluğunuza bakın.
:) evet var
Ama içimdeki sinir hala ilk günki gibi
:)

Affetmemek dediğiniz şey zehri kendinizin içip karşınızdaki insanın ölmesini beklemektir. Herkese kin duyacak ve bu duyguyu yıllarca taşıyacak kadar önemsemeyin insanları.

Kendinize olan öfkenizin ve kininizin nedenini bulup bu sorunu çözerseniz gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ama bence şu an zarar gören bir tek sizsiniz.

:) evet var
Ama içimdeki sinir hala ilk günki gibi
:)
Hepimiz insanlarla görüşmemek için makul sebep ararsak buluruz. Ama hepimiz insanları sevecek sebep ararsak bunu da buluruz. Önemli olan ne aradığımız. Sevmek nefret etmekten daha kolay. İnsanlar da bizden nefret edecek pek çok sebep bulabilirler ama biz sevilmeyi tercih ederiz.

Elimde değil ki affedeyim
Elimde olsa hepsini kafamdan silerim bırakın affetmeyi

Elimde değil ki affedeyim
Elimde olsa hepsini kafamdan silerim bırakın affetmeyi
Affetmeyi öğrenebilirsiniz. Yardım almayı deneyebilir ya da bu konu ile ilgili videolar izleyip kitaplar okuyabilirsiniz. Affetmek karşı tarafın yaptığını doğru kabul ediyor ve onaylıyorum demek değil, yapılan bu kötü şeyin beni etkilemesine izin vermiyorum demektir bir yerde. Ve bunun gibi bir sürü şey...

Gölgenizle kavga eden birisiniz sanırım. Geçindiğiniz insan sayısı geçinemediğiniz insan sayısının onda biridir muhtemelen.
Ve hayır yengenizle çok da alakası yok

Çok doğru cidden bununla ilgili videolar izliycem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…