- 7 Mart 2013
- 6.717
- 20.093
- 548
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Merhaba küçükken dayım ve yengemin yanında kalırdım onları çok severdim(bu arada yengemle dayım boşandı)
Yengem herkesi kötüleyen bir insandı ve bana da kötülerdi teyzemleri
Ve ben o zamanlar teyzelerime kin kaptım ve hala bu nefretim geçmiyor ne yaparsam yapayım
O zamanlar naif ve sevecendim ama şimdi tam bir kötü kıza döndüm resmen kin,nefret ne atarsanız var gerçi boşa kinlenmiyorum ama
İçim nefret dolu herkese karşı ve bir insandan nefret edince bir daha asla affetmiyorum bu yüzden çok kişiyi sildim
2 abime kinlendim ve sildim senelerdir konuşmam asla da konuşmayacağım benim için yoklar.
Teyzelerimi her gördüğüm zaman saydırırım bana iyilikleri de oldu kötülükleride zor günümde yanımda olurlar
Ama kötülükleri benim gözümde daha ağır basıyor
Kim bir yanlış yapıyorsa siliyorum ve kinim ömür boyu geçmiyor abimi 7 sene önce sildim kinim hala ilk günkü gibi
Diyorum ki yengem yüzünden mi acaba böyle kin tutuyorum teyzemlere karşı
Günah keçisi aramıyorum ancak diyorum ki o yaşlarda bir çocuk nasıl görürsem öyle oluyor ne duyuyorsa o bilincinde yerleşiyorGünah keçisi kavramı nedir , nereden gelmektedir ; okumanızı öneririm.
Hangi davranışı neden sergilediğinizi , siz bilirsiniz.
Arkasında durmaktan kaçındığınız davranışlarınız için "günah keçisi" aramaktan vazgeçin.
Forumda seri konu açarak zihninizi bulandırmak yerine ; neyi neden yaptığınizı düşünüp, davranışlarınızı gözden geçirmek , kendi muhasebenizi yapmak daha faydalı olacaktır.
sizde rahmetli abimi gördümMerhaba küçükken dayım ve yengemin yanında kalırdım onları çok severdim(bu arada yengemle dayım boşandı)
Ve ben o zamanlar teyzelerime kin kaptım ve hala bu nefretim geçmiyor ne yaparsam yapayım
O zamanlar naif ve sevecendim ama şimdi tam bir kötü kıza döndüm resmen kin,nefret ne atarsanız var gerçi boşa kinlenmiyorum ama
İçim nefret dolu herkese karşı ve bir insandan nefret edince bir daha asla affetmiyorum bu yüzden çok kişiyi sildim
2 abime kinlendim ve sildim senelerdir konuşmam asla da konuşmayacağım benim için yoklar.
Teyzelerimi her gördüğüm zaman saydırırım bana iyilikleri de oldu kötülükleride zor günümde yanımda olurlar
Kim bir yanlış yapıyorsa siliyorum ve kinim ömür boyu geçmiyor abimi 7 sene önce sildim kinim hala ilk günkü gibi
Artık çocuk değilsiniz. Yengenizin doldurduğu zihninizi mantıklı düşünerek boşaltabilirsiniz.Günah keçisi aramıyorum ancak diyorum ki o yaşlarda bir çocuk nasıl görürsem öyle oluyor ne duyuyorsa o bilincinde yerleşiyor
O zamandan beri teyzelerime olan nefretim asla geçmedi
Bazıları öz kardeş değil öz kalleş oluyor çünkü. Yaşamayan anlayamaz. Konudan bağımsız olarak belirtiyorum tabi.Bir insan öz kardesiyle nasıl küs kalabilir. Anlamıyorum anlayamiyacagim da ..üç günlük dünya ya
Kendiniz hakkınızda böyle düşünmeniz bile hiç iyi bir şey değil. Uzman desteği almanızı öneririmO zamanlar naif ve sevecendim ama şimdi tam bir kötü kıza döndüm resmen kin,nefret ne atarsanız var gerçi boşa kinlenmiyorum ama
Ne yaparsın silermisin , insanların umurunda bıle değilsin.Kimseyi bahane etmiyorum acaba diyorum iyi okuyunca teyzeme olan kinimden bahsettim
Sonuçta 11 12 yaşında ki bir çocuğun tamda huyları şekilleneceği yaşlar.
Ayrıca bari filan dediğinize göre yaranız var gocunuyorsunuz
Soruma düzgün cevap vermiycekseniz yazmayın uğraşamam.
Kesinlikle evet...Merhaba küçükken dayım ve yengemin yanında kalırdım onları çok severdim(bu arada yengemle dayım boşandı)
Yalnız siz bu kafayla giderseniz etrafınızda bir kişi bile kalmaz. Başkalarının ağzı ile yakınlarınıza kinleniyorsanız kendinizde problem arayın. Bu hiç iyi bir huy değil. Hele ki kin insanı felakate sürükler. Bence bu konuda destek alın.Merhaba küçükken dayım ve yengemin yanında kalırdım onları çok severdim(bu arada yengemle dayım boşandı)
Benimki gibi abileriniz olsa bırakın küs kalmayı doğrarsınız.Bir insan öz kardesiyle nasıl küs kalabilir. Anlamıyorum anlayamiyacagim da ..üç günlük dünya ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?