Yengemden bıktım artık!

Iyı de size ne? Artık abın evlı karısına ıstedıgınj alır yapar bu sızı de annenızı de ılgılendırmez kı. Ha abim bitti tükendi geldi bizimle dertlestı perısan demıyorsunuz kı su yazdıklarınızdan abınızın mutsuz oldugu kanaatıne varamadım. Hadı bı olayda mutsuz oldu baltayı tasa vurdu evlenmıs bır adamın aklı fıkrı yokmu bır sonrakı hamlede tepkımı koyarım saf degılım dıyecek kadar. Sorumluluk onun borc onun es onun. Ha sıze ve annenıze saygısızlık yapılmadıgı surece maddıyat kısmı sızı ılgılendırmemelı görüşümce

Abiniz şikayetçi degilse bosverin belki o boyle mutlu.Esinin parasıyla degil düğün takilariyla almis araba kendine ne var bunda kocasi sat al demiş ki almış.

Bence konuşmaya gerek yok kocaman adam sonra kötü olan siz olursunuz. En azından diyebilirdi nişanı neden biz yaptık da kardeşinde siz yapıyorsunuz diye?

İyi olduğuna nereden kanaat getirdiniz? Cidden soruyorum, polemik için değil?

Şöyle iyi derken illa mükemmel karakterde diye demiyorum.Yani çevrenizde görmüşsünüz evlenirken evlilik hayatında falan fedakar tokgözlü kadınların bile bu kadar her istediğini yerine getiren bir eş adayı olmuyor.Kadın biraz fazlasını istediğinde sorun çıkıyor.Ama burda görüyorum erkek kabul edilmeyecek şeyleri bile eşi için yapıyor.25 bilezik ve baldız için kredi çekmeyi Türkiyede eşi istedi diye yerine getirecek erkek pek fazla olduğunu zannetmiyorum.Eşi için bunları yapıyorsa en azından eşini seven iyi bir eştir.Benim düşüncemi ayrıca sorarsanız ne erkek ne kadın maddi manevi büyük yükler yüklememeli eşine.Ne kadın ezilsin ne erkek.Çoğu zaman kadın manevi olarak yıpranan taraf oluyor ki bu beni çok daha fazla üzüyor.

Süper cool hareketler

Bizde duymamıştık daha önce adetmiş.Belki vardır burada da bilen.
Uydurma adet. Yenge tam bir cingöz ama abi yolunu açmış. Siz annenizi de çok doldurmayın gün gelir yuva bozan derler. Evinize gelmesin istiyorsanız annenizle konuşun abinize söylesin bunu kimse kimsenin meymenetsiz suratını çekmek zorunda değil.

Bosver canim araya girme kotu olursun. Benim annemle yengemde anlasamaz. Ben uzulurdum bigun haddini bildirdim ama sonra noldi annemle yengem baristilar can ciger kuzu sarmasi oldular olan bana oldi ben kotu oldim. Birak abinde ne hali varsa gorsun

Dünya şartları herkes aynı durumda olmuyor malesef.Dediğiniz gibi olanlar da var doğru .ama benim de yakından şahit olduğum aman kırılmasın aman alınmasın eşim diye annesinin bile kalbini kırabilen erkekler var.Ki eşi aslında o kadar değeri hak eden biri değil(kocasına ve kv kp gösterdiği saygı açısından diyorum biraz saygısız büyük küçük bilmeyen biri).Yani herkes bir problemi eksiği olduğu için vs bu şekilde davranıyor diyemeyiz

Şimdi açıl yazacağım ama, çiftlerin bir cinsi münasebeti vardır değil mi?
Belki kadın adamı çok mutlu ediyordur ve hayatını olumlu etkilediğinden yapıyordur ya da adamda bu yönde sıkıntılar vardır ve ne olursa olsun bırakmasın diye alttan alıyordur.
Bunlar geneli, elbet istisnalar var ama.

Yengenizin mutlulugu parayla doğru orantılı gibi geldi bana yani dugunde bile takilan bilezik sayisini 15 tane artirarak kendi mutlulugunun tamamen parayla alakalı oldugunu göstermis.O nedenle istekleri hep maddi ve bu da normal.Yani yenge zaten boyle biriydi.Ben olsam bu noktada abimle konuşurdum kesin ama oyle dümdük degil abimi elestirmeden , ondan daha fazla konusmayarak ,dusuncelerini ele verecek sorulari tüm naifligimle agzindan alarak.Eger abim kullanildigini da anlamissa iste o zaman kendi fikrimi soylerdim yok eger farkinda degilse farkedecegi sekilde bir veya iki cumle ile anlatirdim.Sonucta abim memnunsa banane memnun degilse de ona yol gosterirdim zatrn daha fazlasi abimle benim arami acabilir bunu goze alamazdim.

Benim bahsettiğim örneği çok yakından tanıdığım için dediğiniz gibi bir durum olmadığını biliyorum.Erkek biraz fazla el üstünde tutuyor hak etmediği halde o kadar.Tabi istisnalar örnekler tükenmez.Sizin dediğiniz gibi olan da vardır.Ayrıca erkeğin veya kadının eksikliği problemi ne olursa olsun karşı taraftan maddi manevi çıkar sağlamak hiçbir şekilde kabul edilebilir bir durum değil bana göre.Evlilik maddi kazanç kurumu değil.Malesef çoğu kişi ya da aileler ne kadar altın para koparsak kardır gözüyle bakıyor.Ayrıca konu sahibinin anlattıklarının doğru olduğunu düşünerek yorum yapıyorum sadece

Sizin yenge bulunmaz hint kumaşı galiba. Abin neden bu kadını tanıyamadı ki. Başına bela almış.

Abiniz ağırlığı olan biri değil.Ben eşime ve ailesine öyle şeyler yapamam,izin vermez bir kere.İş abinizde bitiyo

konunu okuyunca hiçte yengeni kıskandıgını çekemediğini düşünmedim ,

haklı olarak abine üzülüyorsun , ve tabii annene ,

ama bu işe bir dur diyecek olan abindir emin ol bırak daha kötü olma

Merhaba dünyali, ben dünyanin en bedavaya giden gelini.
Agziyla kus tutan gezegeni, ama yaranamayan sehrinden geliyorum.
yenge yengedir nihayetinde, beni de sevmezler kesin cünkü market alisverisine giderken ogullarini yoruyorum. Gercekten var böyle birsey. Neyse ben insan evladi olmadigim icin sorun degil, adios dünyali.

Abinizi yolunacak kaz bulmuslar yoluyorlar. Akli var fikri var, cocuk degil ki bu adam. Kalkip da baldizinin nisani icin kredi cekiyorsa kendi bilir. Demek ki esinin elinde bu kadar kuklaya donmus. Sizi yapabileceginiz hicbisey yok su saatten sonra.

Abin akilli olacak yeter diyecek.. kene gibiymis yengen.. hakli ama boyle kadinlarin kiymeti bilinir. Her isi beceren fedakar kadinlarsa saclari agartip dis dokuyolar ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…