Yengemin ağzından herşeyi kaçırması ama bazen abimin nedensiz yere kıza karışmasıDerdin ne olduğunu yazmamışsın nasıl yardımcı olalım
Tartışmanın kavganın sebebi ne mesela
Evet evet tam üstüne bastin gereksiz şeyleri anlatmasiAnlamadım yaaa
kavgalar neden sebep çıkıyo?
yengem çok mu konusuyo?
yada
herseyi herkese anlatiyomu?
sebebi ney ki?
18-19 yaşlarında ve hamileKaç yaşında ki bu yenge? Anlatmasın o zaman bende olsam bende sinir olurum.
Ee anlatmasin tutsun çenesini kavga da olmaz o zaman silah mi dayiyorsunuz anlat diyeYengemin ağzından herşeyi kaçırması ama bazen abimin nedensiz yere kıza karışması
Ya mesela abim ona diyor ki mesafeni koru herkese karşı bu da yapamıyor bazen ve ağzından kaçırıyor abime fren yokÇenesini tutsun anlatmasın o zaman. Kendini frenleyemiyor mu yengeniz.
o zaman yenge hanim nerde ne konustugunu bi gözden geçirsin.Evet
Evet evet tam üstüne bastin gereksiz şeyleri anlatmasi
Mesela yengem gelip abin bana karışıp tokat atıyor dese,sebepsiz yere olmaz demek yerine yenge hiç bir kadın ne olursa olsun şiddeti hak etmez o abimin elleri kırılsım der yengeme destek çıkardım.Ya ben de tam olarak bilmiyorum ki yengem bana bukadarina anlatti. Sadece abin bana bazen gereksiz yere karışıp tokat atiyo diyor. Bizde sebepsiz olmaz dediğimiz de yemin billah ediyor sebepsiz yere oda buna nasıl çare bulurum diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?