Yengemin derdi

Arhezdemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
331
149
18
33
Mrb kızlar olayı şöyle uzatmadan ozetleyeyim size benim 7 ay önce abim evlendi. İlk zamanlar anlasamiyorlardi olabilir dedik falan neyse aradan aylar geçti tartışmaları biraz seyreldi tabi ama yine hala kavga var. Kız yengem yani sıkıldığını surekli kavga etmekten abinin ona karışmasından yoruldu bosanin diyoruz yok seviyoruz diyorlar. Haa yengem de ağzından herşeyi kaçırıyor tabi ki sorunlarda bu yüzden. Şimdiden tesekkur ederim yengem adina ayrıca bu konuyu da yengem aç dedi. Sizden destek almak istedi.

Anlamadım ki ben. Şimdi bizden tam olarak ne yazmamızı bekliyorsunuz? Tam olarak sorun ne ?

Ya ben de tam olarak bilmiyorum ki yengem bana bukadarina anlatti. Sadece abin bana bazen gereksiz yere karışıp tokat atiyo diyor. Bizde sebepsiz olmaz dediğimiz de yemin billah ediyor sebepsiz yere oda buna nasıl çare bulurum diyo

Yengemin ağzından herşeyi kaçırması ama bazen abimin nedensiz yere kıza karışması
Ee anlatmasin tutsun çenesini kavga da olmaz o zaman silah mi dayiyorsunuz anlat diye

Karı koca arasında herşey olabilir bunu 3.kişilerin ayrıntısına kadar bilmelerine gerek yok

Evet

Evet evet tam üstüne bastin gereksiz şeyleri anlatmasi
o zaman yenge hanim nerde ne konustugunu bi gözden geçirsin.
yok engel olamiyorum diyorsa da.
yapacak bişey yok.
böyle hırgür geçecek ömür
madem seviyolar elden bişey gelmez
abin patlamazsa tabi
bende az Biraz patavatsizim ama herseyide heryerde konuşmam.
biraz hassasiyet yeterli olur bence sizinkilere

Özel hayatından yani evlilik hayatından mı elaleme anlatıyor

Bu konudan zaten hicbirsey anlamadim, yengene lafmi atiyorsun, cidden yardim mi etmek istiyorsun onu bile bilmiyorum.

Bunun yani sira asil sorum, üyelik benden habersiz 50 lirami oldu hayirdir? Yengen niye kendisi konu acmiyor?

Ya ben de tam olarak bilmiyorum ki yengem bana bukadarina anlatti. Sadece abin bana bazen gereksiz yere karışıp tokat atiyo diyor. Bizde sebepsiz olmaz dediğimiz de yemin billah ediyor sebepsiz yere oda buna nasıl çare bulurum diyo
Mesela yengem gelip abin bana karışıp tokat atıyor dese,sebepsiz yere olmaz demek yerine yenge hiç bir kadın ne olursa olsun şiddeti hak etmez o abimin elleri kırılsım der yengeme destek çıkardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…