Yengemin derdi

Sen kaç yaşındasın?

Su msj dan tek bir şey anlayan varsa bana da anlatsin.

Ona kimden erkek numarasi geliyor bu ne demek .
Geçen gün annesinin evine gidince amcasının oğlu arkadaşının numarasını vermiş ona annem de anlatma sakin kimseye ben o çocuğu bulup konusacam dedi ama bu abime anlatmis

Ah konu sahibi konuyu en basından anlatsaydın bize tek tek sordurmasan .

Yengene acıdım ya, elimizden dayak yememesi için bir şey gelmemesi ne kötü. İnsanın yengenin ailesine sövesi geliyor da o da bir şey değiştirmez. En azından yengen sussun otursun uzak dursun. Çok da konuşmasın. Sonuçta boşanamayacak, başka çaresi yok.

hamilelikle telefon kullanamamanın bağlantısını anlamadım? tv de izlemesin sebep radyasyonsa neyse konuya gelecek olursak ağzından her şeyi kaçırıyo diye kadına tokat atılmaz aslında hiçbi sebeple atılmaz ama ...

erkek numarası getiren kişi evli olduğunu bilmiyo mu onu da anlamadım biraz cümle kurarak anlatın allah aşkına!
biri bana da böyle bişi yapsa gider eşime anlatırım ki anlatmam lazım başkasından duysa daha fena bence

Pardon da hamilelikle telefonun arasındaki bağlantıyı kuramadim

ayyyyy yeminle kafam oldu leblebi kazanı bi toparlayinda yengen le beraber, açıklayıcı bişiler yazın bu durum hakkında. Aksi taktirde abinin uyguladığı şiddeti kinamaktan öteye geçemeyiz

Yengene bi hesap ac.
Oturup kendi yazsin.
Ebinde tokat mi atiyormus qferin ona

18 yasında küçük bi kızı almissiniz ne bekliyorsunuz!??
Yok şunu yapma yok bunu yapma EE o zaman çocuk gelin almasaydiniz abinize.
Bide hamile hamile dayak!!
İylik yapmak istiyorsan git darp raporu al yende de.
Ha amcaoglunun da seni arkasim beğendi al şu noyu diye bisey dediğini zannetmiyorum daha doğrusu inanmıyorum böyle bisey olamaz.
Siz nerde yasiyrosunuz ya bu nasıl davranışlar her iki tarafında!!
Son olarak Anlatiminizda o kadar karisik ve yarım yamalakki,daha sade ve özet şeklinde sorunu yazsaydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…