Geçen gün annesinin evine gidince amcasının oğlu arkadaşının numarasını vermiş ona annem de anlatma sakin kimseye ben o çocuğu bulup konusacam dedi ama bu abime anlatmisSen kaç yaşındasın?
Su msj dan tek bir şey anlayan varsa bana da anlatsin.
Ona kimden erkek numarasi geliyor bu ne demek .
Niye vermış amaç ne yaniGeçen gün annesinin evine gidince amcasının oğlu arkadaşının numarasını vermiş ona annem de anlatma sakin kimseye ben o çocuğu bulup konusacam dedi ama bu abime anlatmis
Ne yaptı bu kızcaz yengene ver o yazsın bişey anlamadık....Biz bununla çok ugrastik ama annem de babam da ki bende çok şey söyledik yapmaması için
Geçen gün annesinin evine gidince amcasının oğlu arkadaşının numarasını vermiş ona annem de anlatma sakin kimseye ben o çocuğu bulup konusacam dedi ama bu abime anlatmis
Evli olduğunu bildiği halde arkadasim seni beğenmiş demisNiye vermış amaç ne yani
Olanı biteni anlatmayaq mi napaq??? Kadın hamile olduğu için tel kullanmıyor ablacim konuyu da o aç dedi bende anlamayan kızlara detaylı anlatıyorum
Oha.amcasının oğlu şeymiymis.yuh.Evli olduğunu bildiği halde arkadasim seni beğenmiş demis
Evli olduğunu bildiği halde arkadasim seni beğenmiş demis
Kızlar konu dağıldı ben destek almak istedim
Evli olduğunu bildiği halde arkadasim seni beğenmiş demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?