Yengemin derdi

Yok yok soyle diyeyim abim diyor ki enistelerin ile arana mesafe koy bu başlarda koyamiyordu direk ağzından kaçırıyordu şimdi de kendisine çeki düzen verdiğini ama abimin yine ona karıştığını söylüyor
Özel hayatından yani evlilik hayatından mı elaleme anlatıyor

ayrıca hamile kadına şiddet mi gösteriyor Onun çocuğuna hamile bide karısını dövüyor yani

Bu konudan zaten hicbirsey anlamadim, yengene lafmi atiyorsun, cidden yardim mi etmek istiyorsun onu bile bilmiyorum.

Bunun yani sira asil sorum, üyelik benden habersiz 50 lirami oldu hayirdir? Yengen niye kendisi konu acmiyor?
Olanı biteni anlatmayaq mi napaq??? Kadın hamile olduğu için tel kullanmıyor ablacim konuyu da o aç dedi bende anlamayan kızlara detaylı anlatıyorum

18 yaşında ve hamilemi
Yahu daha çocuk sayılır belki ki evliliğe alışamamış bende yenge deyince 25 30 sandım
Neyse biraz hoşgörsün abinizde daha küçük o yüzden öyle hareket ediyo anlatiyo

1- iki insanın ailevi ilişkisine hangi sıfatla olursa olsun boşanın diye gitmeyin. İki kişi Arasıdna ki iş kimseye düşmez
2- yengene söyle az konuşmayı tercih etsin. Çok konuşan insan ister istemez boş seyler de söyler. As konuşsun öz konuşsun. Bir cümleyi kurmadan önce 5 E kadar saysın
3- ağbinin gereksiz tepkileri varsa bunu uzman denetiminde görmeleri için çift-aile terapisine gitsinler

Mesela yengem gelip abin bana karışıp tokat atıyor dese,sebepsiz yere olmaz demek yerine yenge hiç bir kadın ne olursa olsun şiddeti hak etmez o abimin elleri kırılsım der yengeme destek çıkardım.
Yengeme destek cikmasaydim şuan burda onun isteği doğrultusunda acmazdim bunu bu bir ikincisi abime ben değil ailem gerekeni söylüyor bana da burda onun derdini anlatmak düşüyor.

Ya ben de tam olarak bilmiyorum ki yengem bana bukadarina anlatti. Sadece abin bana bazen gereksiz yere karışıp tokat atiyo diyor. Bizde sebepsiz olmaz dediğimiz de yemin billah ediyor sebepsiz yere oda buna nasıl çare bulurum diyo
ya sen nie bölük porcuk anlatiyosun??
tokat atiyo abim demişsin....
höhhh yavaş...
ne olurssa olsun kadına el.kalkmaz.
Kırılir döner ağzına girer o el

18 yaşında hamile ve koca dayağı yiyor zavallı kız.

Ne kaciriyor agzindan devlet sırrımı da abin dövüyor bu zavallıyı?
Evli olduğu halde ona gelen erkek numarasını ki amcasının oğlu getirmiş bunu kaçırıyor mesela ve annem ona anlatma dediği halde

Yengeme destek cikmasaydim şuan burda onun isteği doğrultusunda acmazdim bunu bu bir ikincisi abime ben değil ailem gerekeni söylüyor bana da burda onun derdini anlatmak düşüyor.
Evet evet çok belli.

Ne yapıyorsun da tokat atıyor sorusundan belli .

18 yaşında ya. Daha yeni reşit olmuş. Zaten yaşı küçük bir kız almış. Biraz idare etmek zorunda. Kendisi düzgünce konuşarak anlatsın ona. Yenge yazınca ben yaş olarak büyük zannettim.

Biz bununla çok ugrastik ama annem de babam da ki bende çok şey söyledik yapmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…