Özel hayatından yani evlilik hayatından mı elaleme anlatıyor
Olanı biteni anlatmayaq mi napaq??? Kadın hamile olduğu için tel kullanmıyor ablacim konuyu da o aç dedi bende anlamayan kızlara detaylı anlatıyorumBu konudan zaten hicbirsey anlamadim, yengene lafmi atiyorsun, cidden yardim mi etmek istiyorsun onu bile bilmiyorum.
Bunun yani sira asil sorum, üyelik benden habersiz 50 lirami oldu hayirdir? Yengen niye kendisi konu acmiyor?
Yengeme destek cikmasaydim şuan burda onun isteği doğrultusunda acmazdim bunu bu bir ikincisi abime ben değil ailem gerekeni söylüyor bana da burda onun derdini anlatmak düşüyor.Mesela yengem gelip abin bana karışıp tokat atıyor dese,sebepsiz yere olmaz demek yerine yenge hiç bir kadın ne olursa olsun şiddeti hak etmez o abimin elleri kırılsım der yengeme destek çıkardım.
ya sen nie bölük porcuk anlatiyosun??Ya ben de tam olarak bilmiyorum ki yengem bana bukadarina anlatti. Sadece abin bana bazen gereksiz yere karışıp tokat atiyo diyor. Bizde sebepsiz olmaz dediğimiz de yemin billah ediyor sebepsiz yere oda buna nasıl çare bulurum diyo
Evli olduğu halde ona gelen erkek numarasını ki amcasının oğlu getirmiş bunu kaçırıyor mesela ve annem ona anlatma dediği halde18 yaşında hamile ve koca dayağı yiyor zavallı kız.
Ne kaciriyor agzindan devlet sırrımı da abin dövüyor bu zavallıyı?
Evet evet çok belli.Yengeme destek cikmasaydim şuan burda onun isteği doğrultusunda acmazdim bunu bu bir ikincisi abime ben değil ailem gerekeni söylüyor bana da burda onun derdini anlatmak düşüyor.
Evli olduğu halde ona gelen erkek numarasını ki amcasının oğlu getirmiş bunu kaçırıyor mesela ve annem ona anlatma dediği halde
Biz bununla çok ugrastik ama annem de babam da ki bende çok şey söyledik yapmaması için18 mi 19 mu? Kaç doğumlu? Anne babası daha yetiştiremeden evlendirmiş kızlarını. Dayak atan abine hiç bir aile büyüğünüz haddini bildirmiyor mu?
Kız da bir alem, hem dayak yiyor hem seviyor. İlginçmiş.
Sen kaç yaşındasın?Evli olduğu halde ona gelen erkek numarasını ki amcasının oğlu getirmiş bunu kaçırıyor mesela ve annem ona anlatma dediği halde
Ne numarası ya ???Evli olduğu halde ona gelen erkek numarasını ki amcasının oğlu getirmiş bunu kaçırıyor mesela ve annem ona anlatma dediği halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?