Yengemin doğum konusu güncelleme.

Bizim böyle takımtılarımız yok. Annem aksine babama sen gidceksin torunun oldu takını takıcaksın der. Ona rağmen biz dünyanın en kötü ailesiymişiz. İnanamıyorum bazen yorumlara.

Ya Allah aşkına yazdıklarınız mantıklı değil. Çok tutarsız şeyler yazıyorsunuz. Bu kadın lohusa halde, büyük ihtimal duş alacak vakti yok. Kim bilir o ses kaydından önce sizin taraftan neler gönderildi. Ki anneniz size bile ses kayıtları atıyormuş, geline de atmıştır. Durdu durdu sarılarak gönderdiği kaynanaya birden ses kaydı mı attı? Hem de küfürlü?

Geçen konuda da buraya gelip, "yengem instagramda kötü görümce kötü kaynana paylaşımlarını beğenip duruyor, birden bu beğendikleri karşıma çıktı, bize gönderme yapıyor" yazdınız. Bu zaten imkansız, onlarca beğeni arasından bu nasıl size denk gelecekti. Garip garip şeyler yazıyorsunuz.

Israrla gidip kalmak istemeler, kârı kocayı kavga etirmeler ne kadar çirkin ya. O kadın boşuna takıntılı olmadı bence kayınvalide görümce az değilsiniz.
Bebekleri oldu mutlulukları boğazlarında kaldı sizin yüzünüzden.

İnan bende şaşkınım gunces. Evet annemin sorunları vardı bende çok bunalıyordum nazının geçenlere aşırı sitem edebiliyor. Psikiyatriye götürdüm annemi ilaç kullandı ve daha iyi. Annem ben hiç öyle şey yaparmıyım delimiyim diyor. Kayınvalidem annemi görüldüde yaptı selamda vermedi onun ayıbı kızım diyor. İlaçtan sonra çok iyi annem maşAllah.
Abimin çocuk olma ihtimali çok düşüktü. Özel konular işte. Destek oldular birbirlerine. Bende yengeme. Annemle ilgili de. Annemle alakalı sorunu olduğunda güzelce söyleyebileceğini benimle paylaşabileceğini söyledim. Bunaldığında dertleştim çocuk konusunda elimden geleni yaptım. Aile içine girmek istemezsen ben hallederim sen zorunda hissetme kendini dedim. O yüzden iyi bir iletişimimiz vardı. Takmaması gerektiğini iyi olması gerektiğini söyledim. Sanırım ben iyiyim diye iyiymiş ilişkimiz çok üzgünüm.
Abim beni bildiği için ilişkimiz aynı devam ediyor. Annemin ara ara huysuzlukları oluyor ama onuda en aza indirgedik yani mükemmel kaynanana yokki jenerasyon farkı.
Abim yengemin durumundan şikayetçi ama hep destek olması gerektiğini eş olduklarını söyledim söyledik. Bu yengemin huyu memnunsa abim kendi bilir fakat beni çok yordu gunces.
Evliliğim son 1 yıldır daha iyi. Kayınailemle iletişimimde. İletişim kurmaya ve olgun davranmaya çalışıyorum. Sanmayın birşey yapmıyorlar gayette yapıyorlar. Görümcem mesela geçen abisinden yine para istedi hatta bende fazla para olduğunu söyleyip güldü.
Annem haftasonı iftar aldı. Kayınvalidem de emri vaki yapıp iftar almış. Dolayısıyla anneme gittik. Eşime seni de kaybettik mesajı atmalar ayıp demeler neler neler. Eleştirmiyorum bende çok takardım ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Benim yanımda denirse sözümüz vardı birdahakinde bize planımız olup olmadığını sorabilirsiniz derim kaptırırım konuyu.
Tıkandım günces yengem konusunda. Bu zamana kadar annemin hatasına kadar söyleyen bendim. Hastaneye çiçeğe kadar dönderdim. Doğmadan hediyesine kadar aldım. Evet çok iyiydi aramız inan bende şaşkınım.

Evet istiyordım ama sonra vazgeçtim. Başka plan yapıcaktım. 6 bin masraf çıkarıcak bize zehir olsun istemem. Yengem abimin zoruyla yapmadı annem abin için annesiyle görüştü konu kapansın diye. Orda bile anneme çemkirmişler. Abim tamam anne boşver sen yap büyüklüğünü diyince uzatmadı annem. Biz alttan aldık yani.

Abinde karısıyla her konuştugunu size anlatıp duruyor. Madem bu kadar dertliydi kendisinden, tüp bebekle çocuk yapmak için uğraşmasaydı.
Hepiniz değişiksiniz açıkçası.
Banada gına geldi Tahin. Getirme bana yengemden laf bi sorunu varsa kendi çözsün sana şikayet ediyor sende bize diyorum neymiş yengem yapamıyormuş yahu banane ? Ona söz geçiremiyorum siz alttan alına getiriyor lafı. Ben kendi evliliğimde bu kadar yorulmadım abi dedim. Olacak iş değil.

Sunshine bu kız durdur yere takmaz size. Eğer öyle diyorsan ciddi olarak sorunları var demektir. Siz mümkün olduğunca uzak durun müdahil olmayın. Abinle de gelin hakkında konuşma
Ben konuşmuyorum ki. Bi bakıyorum kardeşleri silmiş beni. İyi diyorım kendileri bilir hayatıma bakıyorum bende onları silip. Pat mesaj abimden. Silmeler olmuş nolcak böyle bilmem ne. Yengem ben sildim diye şikayet etmiş. Karışmıyorum ama takıyor ya takıyor. Kız kardeşi yeğenimi paylaşınca ben kardeşine mesaj atmamışım olaya bakar mısın ? Kendi yeğenimi paylaştı diye. Buna takmışlar. Evet vardı sorunları ama idare ediyorduk bu kadar değildi. Ne oldu bilmiyorum. Doğum yaptı susalım diyoruz durup durup yine karışıyor.

Ay ne gerek vardı ya?

Gitmek zorunda mıydınız, zorla özür diletmişsiniz şimdi de gidesim yok diyorsunuz.

konunuza söylemek istediğim tek şey, lohusa dönemini kendine zindan edenlere asla hakkını helal etmiyor kadınlar. Yazık günah gerçekten ya

Katılmıyorum. Olay anında abim yokmuş. Anneme laf sayıp bağırıp abim gelince ağlamaya başlamışlar.
Biz mesafeli davrandığımız için oldu canım. Biz yengemin hareketlerinden hoşlanmadığımız için mesafeli oldukça abimle kavga edip bize saldırttı anlatabildim mi ?

Bunları yaptık zaten. Bizde vicdan olduğu için ben yaptım. Önemi yok siz huzurlu olun diiye güzel bir yazı yazdım yengeme. Yeterki kapansın konu artık diye.

Hani abinizin olan bitenden siz söyleyene kadar haberi yoktu? Anneniz çok üzüldü diye siz konuşmuştunuz abinizle. Sonra yenge yine olayı farklı anlattı diye yazmıştınız.

Kanarya derin bir nefes alip hayatindaki insanlari bir dusun. Senin cevrende gorumcen, gorumcenin esi, cocugu, kayinvaliden, kayinpederin, yengen herkes ama herkes sorunlu bunu hic dusundun mu? Ben zaman zaman kemdimi cok elestiririm mesela sen bunu yapiyor musun? Belki de sorun sendedir. Belki insan iliskilerinde bir yerde bir hata yapiyorsundur ve bunlar onun sonucudur. Ben yengene gercekten cok uzuldum ve acik soyluyorum sunlari yasasam hepinizi hayatimdan silerdim. Silemiyormuyum o zaman kocami hayatimdan silerdim. Abinin evliligi bozulursa bunun sorumlusu annen ve sen olacaksiniz. Benim anladigim abin buna musade etmiyor bu sefer siz iyice sinirleniyorsunuz.

Sen gecen bayramda esinin ailesini toplayip gitmistin ve o kadin hamile haliyle bir ton kavga gurultuye maruz kalmisti. Bizde bayramda kucukler aileleri ziyaret eder sizde boyle degilse demek sizdeki sorun cok eskiye dayaniyor ve abin hakli nedenlerle bu yolu secmis diye dusunmeden edemiyorum.

Bence siz bu ramazan günü insanların günahlarını almayın derim. Biz yapmışız. Benim abim körmü de biz yaptıysak sağol abicim Allah razı olsun alttan aldığın için desin ? Benimde burnumdan getirdi var öyle huyları takıp kuruyor kafasında emzirme geçince doktora götürücem desin ? Yapmayın ya Allah aşkına.

Evet abim dengeyi kuramadı söyledim ama karışmak haddime değil kendi evlilikleri. Aramadık sormadık karışmadık diye abimle kavga etti bu seferde. Mecbur arayıp soruyoruz uğraşamıyoruz.

Hanımefendi öncesinde yengeme atılan yazılan birşey yok diyorum. Yok. Gayet açık değil mi ? Abim yokken gizli gizli atmış. Anlamıyorsunuz üstüne ısrar ediyorsunuz.

Anasayfada önerilen gönderi diye gönderiler çıkıyor. Arkadaşlarınızın beğendiği ama sizin takip etmedikleriniz. Ekran yakaladım. Müsait olunca atarım size özelden.

Kavga yengemden kaynaklı çıkıyor. Ödeyemedikleri borç oluncada abimle kavga edip anneme laf sokuyor. İnsan sorar bi diye anneme söyleniyor. Biz mi ettirdik oluyoruz ? Ya doğmadan hedye götürdüm verdim ettim neymiş eşim yengeme hayırlı olsun dememiş. Abime dedi. Yayılsın istemiyorlardı mahrem olarak görüyor eşimde ne bileyim abine söyledim dedi. Gidp o yüzden de kavga etmiş. Sıralarım buraya akşama kadar ama gerek yok.

Bende eleştiriyorum gunces. Mesafeli davranmam üzmüştür belki diye güzel bir mesaj attım. Biz seni seviyoruz böyle şeyler yaşanmasın birdaha dedim. Ben hep düşünüyorum.
Bayramda gelmiyorlar evet ben küçüğüm gideceğim el öpmeye. Annem kendi bilir onların problemi.
Benim insan ilişkilerim çok iyidir. Gerek okul gerek işyeri gerek sosyal. Sıcakkanlı bir mizacım vardır. Genelde sabırlıyımdır ve sakinimdir. Görümcemle de yüzgöz olmamak için sabrettim. Kendimide eleştireyim evet huyları hoşuma gitmediği için samimi değilim kendisyle. Kayınvalidemle de aynı. Şuan kendi halindedir iletişimimiz. Onda da eleştireyim kendimi gelinlik yapmıyorum. Yalakalıkta yapmıyorum.
Kendimi eleştirmesem onlarla görüşmezdim bile ilk senem çok zor geçti onlar yüzünden. Vardır benimde hatam dedim yoluma baktım. Anneme de araları bozulursa hatamız olmasada sebep olmayalım yap büyüklük dedim. Uzatmadım. Lohusadır duygusaldır insanlar hata yapar dedim anlayışla yaklaştım.
Bayramda ben gittim evet. Sağolsun 2 saat oturduk. Bayramlaştık yola devam ettik. Bayramlaşmaya abimin evine gitmemem mi gerekirdi ? Ne bileyim hiç kayınailemiz bize gelmiyor mu hata mı yaptım? Yengemlik bir durum yoktı ben kayınpederime söyledim bir de eşime. Eve geldiğimizde eşim birlikte hareket etmemeiizn yanlış olduğunu haklı olduğumu söyledi. Sizin dediğinizi ilettim. Ben kendim gidicektim seni uyarmıştım dedim. Yaşaması gerekiyormuş. Normalde böyle biri olmadığım için kayınpederim normal davrandı. Sever beni. Genelde gülen bir yapım vardır bağırmam saygısızlık yapmam. Acaba bu yüzden mi üzüyorlar beni :)

İçim rahat benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…